- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gamepad
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
Új hozzászólás Aktív témák
-
robertkill
aktív tag
válasz
echterion #2636 üzenetére
hát remélem nem a lap lesz rossz...
bár a kábel is új, a monitorhoz adták de csak az a simá átlagos stantad vga kábel volt hozzá amit mindenhez adnak...azt meg gonoltam, hogy vannak már jócskán tanácsok meg beállítások itt a fórumban de gondoltam az én lapomhoz kérdezem meg, meg ha nem muszáj akkor nem pörgétnék végig majd 3000 hozzászólást
ja és nem tuningolni szeretnék, annak nemnagyon vagyok a híve, a 2500+-os Barton óta nem híztam egy procimatse... csak hasznos beállítások érdekelnének ha vannak... a 16GB Corsair Vengeance 1600-as ramokat tekintve meg az OCZ Agility 3-as SSD-t... -
robertkill
aktív tag
válasz
Mercutio_ #2633 üzenetére
milyen komoly már hogy mennek ezek a tuningolásom eg huzogatások... én meg csak fogtam összeraktam a gépet és annyi... igazából utána se olvastam miket lehet vagy miket kéne állítani... ugyavan ahogy van gyárilag... ha valaki esetleg tud egy két fontos beállításról egy ilyen konfignál azt szivesen venném... hátha még a remegés is elmúlna, bár most tegnap délután óta nem csinálta a szemét
-
-
robertkill
aktív tag
válasz
Armagedown #2617 üzenetére
nem véletelen vettem ilyen moncsit... az alacsony felbontás miattt... de képminőségben mégis kellett a LED... + ez a moncsi csak 20k volt 5 év garival... és nem 45 mint egy full hd amint hdmi is van... amúgy imádom a gépet... mert amivel én játszom steam-en az mint faszán megy... és nekem ez elég... valamit meg kitalálok miért villog ez a genyó...
-
robertkill
aktív tag
hmmm hát egyre elkeseredettebb vagyok már...
pedíg lehet kapni átalakítót hdmi-re nemértem...
a monitor cserén én is gondolkoztam de az is zsír új LED meg minden csak az igencsak olcsóbb alsókategóriából... [link]+ vga-nak meg lenne értelme tudtommal mert a prociban lévő vga-t meglehet vele támogatni és jó kis CF fendszert lehet összerakni belőle... [link]
akkor így igazából már már nemtudom mitévő legyek... a remegés meg egyre zavaróbb...
-
robertkill
aktív tag
válasz
El Kebir #2613 üzenetére
értem...
nem is a kép minősége miatt aggódom hanem amiatt, hogy remeg a kép a monitoron ezt akarom valahogy megszüntetni, de lehet teszek bele egy olcsó videókártyát vagy nemtudom
vagy hdmi-d-sub átalakítót lehet kapni, azzal megpróbálom hátha úgy nem szed össze annyi zajt a rendszer, hogy remegjen a kép -
robertkill
aktív tag
válasz
Mercutio_ #2611 üzenetére
hát amint tudom kipróbálom de sajna a monitoron csak D-Sub van így a DVI-t át kell alakítanom rá... hdmi-ről meg nem is tudom hogy van-e D-Sub átalakító...
valamint a DVI-hoz nincs is átalakítóm így azt valahonnan szereznem kell mert DVI-D változat van az alaplapon nemtudom miért így az itthoni vagy 5db átalakító egyikét se tudom beletugni a 4 különálló tuske hiányában az aljzaton... -
robertkill
aktív tag
Helloo
Lenne egy igencsak bosszantó problémám az adataimnál olvasható konfigommal.
Remélem jó fórumba jöttem, mert gondoltam utánakérdezek mielőtt hajmeresztő hardverhibajelenséggel állítok be a kisker szervízbe és hülyének nézetem magam.Nos a lényeg annyi, hogy összedobtam egy nem gyenge Llano gépet, minen remekül megy rajta és játszok vele mint gép... de bizonos időközönként és sajnos egyre sűrűbben a monitoron elkezd vízszintesen kb 2-3 mm-es kilengéssel remegni a kép, és emiatt kb szétcsap az ideg már.
Alaplap: ECS a75f-a
CPU: AMD Llano A8-3870 Bleck EditionAmit eddíg csináltam:
- bios frissítés
- driverek frissítése
- win újrahúzás
- hőfokok rendben vannak, bár Aida szerint 18 fokos a proci ami necces, de biosban 45 körül mozog
- a monitor kipróbáltam más géppel és ott hibátlan
- kábel kicserélve
- egyenlőre csak a D-Sub kimeneten tudtal lecsekkolni mert a DVI-hoz valami speckó átalakító kell... hdmi kábellel még nem próbáltamHát röviden ennyi lenne, jólenne valami tanács, hogy a proci videókártyája a ludas vagy az alaplap mert mindkettőt máshonnan vettem.
UI: ami rettentő fura jelenség még, hogy Aida futtatásánál ha remegés közben ráindítok a 100%-os stabilitás teszt terhelésére akkor megszűnik a remegés, így pl játék közben nem remeg.
Előre is köszönöm mindenkinek aki építőjellegű, vagy bárminemű tanáccsal el tudna látni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Napirajz könyv
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest