Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki válaszolt és próbál segíteni.
    kgb79 válaszára írva :már alapból A2-B2-be raktam a ramokat mert nem akartam leszedni a hűtő ventijét xigmatek gaia, mondjuk hűt is rendesen 2 óra prime 95 teszt után is csak 41 fokig ment fel a hőfok az AIDA szerint.
    HolyFire válaszára írva : valóban nincs rajta a listán, kezdek tényleg arra gyanakodni, hogy ez lehet a bibi ( kellett nekem egy éve megvennem és azóta a szekrényben volt most eladom és veszek helyette olyat amit támogat a lapom ) Előre is köszönöm ha megosztod majd az ilyen irányú tapasztalatodat.
    El Kebir válaszára írva . köszi és valóban nem sok helyen írják, ezért is érdemes lecserélnem olyan ramra amit támogat a lap. Supports Intel® XMP 1.3/1.2 and AMD Memory Profile
    Végezetül sztem nagyon jó kis APU A10-5700 a teszteket nézve kb egy szinten van a Phenom II X4 955-el. persze valamiben jobb mert utasításkészlete modernebb és valamiben rosszabb mert nincs L3 benne.Persze fogyasztás és teljesítményt nézve sztem jobb. A beépített videokarit meg az 6670 alá tenném GeForce GT 630 DDR3 .Azt szeretném még megkérdezni akinek ilyen procija van, hogy sikerült-e valakinek előcsalni a 40-es szorzót ami a max ennek a procinak . Nekem 34x az alap és 37x a turbo de nem is akarom birizgálni amíg nincs meg az új ram. üdvözlettel cybermanus

Új hozzászólás Aktív témák