Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsabba
aktív tag
válasz
Vartanus #4640 üzenetére
Igen, valószínűleg ti mondtátok,hogy ne is foglalkozzak az 5400K,de bíztam benne,hogy pont elég lesz nekem.Ha a lassulás nem lenne,akkor ez is tökéletes lenne,de sajnos valamiért van.
Nem lehet,hogy bár nem hiszem,de hogy a driverek kiforratlansága miatt van ez a lassulás?
Úgy voltam vele,hogy ha majd egyszer jön valami olyan játék ami megfog,akkor majd fejlesztek egy kicsit,de csak kell még egy kis plusz kakaó.Ráadásul én kis naiv olyan lapot vettem amibe csak 1866Mhz-es ram megy,szóval azt is cserélnem kellene.
Most jön a dilemma,hogy most vegyek bele egy 5600K-t és meg lesz az a kis plusz ami még kell, vagy várjak a richland-re és igazából akkor cserélhetek mindent.
A richland mikor fog megjelenni?
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Légies iPhone halvány színei
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xbox tulajok OFF topicja
- Formula-1
- LEGO klub
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest