- Lopás útján fejlesztették ki az Apple Pay szolgáltatást?
- Kiegészítette az öregedő professzionális Radeonokat az AMD
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- Belépőszintű M.2-es SSD-t prezentált a Team Group a PCI Express 4.0-s halmazban
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
StSanya
senior tag
Szerintem az A85 annak éri meg, aki sok HDD-t, illetve RAID5-öt akar. Adatbiztonság miatt ez ok, merevlemezelérés gyorsítása miatt manapság már inkább SSD vásárlás javasolt.
Méret az attól függ itt is, hogy akarsz-e több bővítőkártyát beledugni a lapba, illetve esetleg több VGA-s rendszert kiépíteni. Ha nem, illetve helyszűkében vagy, akkor nyugodtan meg lehet venni egy mikroATX-s lapot. Házból lehet ilyenkor kisebbet is venni, bár én abból az ATX méretűt javaslom, hogy kényelmesen lehessen szerelni, illetve legyen légtér is benne. Gondolni kell arra is, hogy ha veszel egy normálisabb CPU hűtőt (pl. Coolermaster TX3 vagy hasonlót) az elférjen. Meg esetleg később egy külön VGA-val se legyen probléma, soha nem lehet tudni.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Lopás útján fejlesztették ki az Apple Pay szolgáltatást?
- Apple MacBook
- Társasjáték topic
- Home server / házi szerver építése
- Interactive Brokers társalgó
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASUS notebook topic
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest