- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Autóhifi
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramos_
tag
üdv
biztosan volt már róla szó, de csak annyi lenne a kérdésem hogy hogyan tudom beállítani hogy az egér emlékezzen a dpi beállításra és ne kelljen minden gépújraindításnál újra piros lámpa dpi fokozatra nyomkodni
köszi
-
joe-ker
senior tag
Sziasztok!
Tulaja lettem egy A4TECH X-718BK-nak.
Olyan kérdésem lenne hogy a profilok közötti váltás a Scroll Lock gombbal lehetséges.Átállítható-e tetszőleges gombra?
Előre is köszi! -
Nomar
újonc
Sziasztok!
A4Tech XL-750BH egerem van. Windows újratelepítése után a görgető funkció nem működik rajta, hiába töltöttem le új drivert a honlapjukról. A driverben megnéztem a beállításokat, majd azokat exportáltam az egérbe, de nem történt semmi.
Érdekes módon viszont ha pl billentyűzet parancsot kódolok a görgőre (pl. lefele nyilat a lefelé görgetés helyett), akkor azt lejátssza. Ez nem megoldás, mivel pl. word-höz nagyon kellene a normális görgetés funkció.
Segítséget nagyon megköszönném
-
Kaneven
tag
Sziasztok!
Az egér szerint (alján) x-710bk van, amit ugye (a doboz szerint) 400-2000 dpi-ig tudok állítani. De, ha megnyitom az oscart akkor egészen 3200ig tudom állítani és az egér ledje is sárgán-zölden villog, a különbséget is tudom érzékelni.A kérdésem az, hogy a program tud 3200ig állítani de az egerem nem képes rá és szarul érzékelek, vagy valami másfajta egeret kaptam.
-
Xantor
tag
válasz
#21346560 #1988 üzenetére
A szimpla mentéssel menti a memóriába? Mert állítgatom, mentem, de mégsem menti el. Kikapcsoltam a gépet mentés után, majd be, de úgy sem akarja az igazat. A DPI beállításnál lőttem be az elsőt (memóriába mentsem), de a led alapján és a DPI alapján nem akar semmi sem változni. Mit ronthatok el?
Szerk.: Meg van, bocsánat. Nem volt rajta piros bugyi.
-
Xantor
tag
Ajjaj, nálam is jelentkezik a TotO' által említett probléma. Ha nagy a terheltség, beáll az egér... :S Arra már rá jöttem, hogy az Oscar teszi azokkal a szép fícsőrjeivel, amik benne vannak (csúszkánál odacsap egy gyönyörű képet, stb.), mert ha le törlöm, akkor nincs gond. Viszont a DPI-vel szerettem volna egy kicsit variálni, az alapok nem megfelelőek számomra, de nem tudom, hogy azt vajon lehet-e menteni a memóriájára. Tudtok segíteni?
-
Xantor
tag
Sziasztok!
Ma vettem egy X7-est (X-718BK), de az istennek nem akar lejönni az Oscar program hozzá, hogy optimalizálni tudjak. Már végig lapoztam pár oldalt a google-n, de egyiket sem tudtam eddig letölteni (elkezdi letölteni, de kb. 10 percig tölti és nem jön le).
Valaki tudna a letöltéséhez küldeni egy linket vagy el tudná küldeni valahogy?
-
astroshooter
csendes tag
Sziasztok!
Van egy x7-es egerem. A bf3 makrókat jól tudom használni, de a bf4-hez letöltött makrókat nem tölti be, hanem hibát ír: "érvénytelen karakter a szöveges tartalomban". Ha megnézem a makrók tartalmát jegyzettömbbel csak összevissza karakterek vannak, nem értelmes szöveg, mint a bf3 makróiban.
Mi lehet a baj? Újabb Oscar Editor kell hozzá, vagy mi?
Előre is köszi a válaszokat!
-
hülyegyerek
addikt
Szétszedtem, gondoltam kitakarítom, mielőtt selejtezném, erre kiderült, hogy a két műanyag bak, ami a görgőt tartja, teljesen elkopott. Az egyik felén a gyári bevágás mellett egy majdnem ugyanakkora vízszintes bevágást koptatott ki magának a görgő rúdja, és mivel ebben az új vájatban fekszik, nincs rajta a mikrokapcsoló tetején. Az a bő 6 év elég volt, hogy kivájja magának a kényelmes pozíciót
-
törölt tag
válasz
hülyegyerek #1976 üzenetére
6 év szerintem elég szép kor egy egérnek, nyugodtan nyugdíjjazd.
Egyébként mostanában elég sok A4-tech egérnél (újnál is) előjönnek ilyen jellegű hibák! -
hülyegyerek
addikt
Sziasztok.
6 éve használok egy A4tech X-750BF egeret, és eddig semmi baja nem volt. Mostanra viszont a görgője elkezdett fura dolgokat művelni. Görgetésnél nem mindig arrafelé megy a szöveg, amerre a görgőt mozgatom, és egyáltalán nem lehet benyomni, ami azért baj, mert tervezésnél szükségem lenne rá. Maga a kurzor néha ugrál, de ezt betudom a kopott egérpadnak.Lehet a görgőhibával valamit kezdeni, vagy inkább nyugdíjazzam ?
Ha nem javítható, milyen egeret ajánlotok helyette, ami elsősorban nem gumigörgős, és állítható, legalább 2500-as dpi-vel rendelkezik ? -
Mate2010Hu
csendes tag
Sziasztok macro-kat honnan lehet letölteni , keresgéltem de nem nagyon találtam, olyanok kellenének amik ellen húznak a fegyvernek, cod 1-hez, bf3-hoz és cs 1.6-hoz kéne. Az egét A4Tech x7 XL-750BK
-
jeska
tag
Hali!
Van egy XL750-bh egeremés macrokat szeretnék beállitani BF3-hoz,
Le is töltöttem őket,
A kérdés az lenne hogy lehet-e beállitani egy Scripthez több profilt mert alapból csak kettő van és nem találtam olyan opciót hogy többet csináljak csak új scripteket tudok létrehozni de csak két profillal,
És olyan lehetőség van-e hogy én játék közbe anélkül váltsak profilt hogy leteszem tálcára a játékot??
Köszönet!!! -
pmheros
őstag
válasz
pmheros #1972 üzenetére
Félve az olcsósított 710 -estől, vettem ma egy X-718BK -t. Ezen nincs sem evo, sem xgame jelző, mégis az újabb egyszerűsített 710 -es jegyeit hordozza magán.
A gyártói oldalon megjelenő 718BK -hoz képest a változások:
-nincs a hüvelykujjnál gumírozott betét
-a matt festést felváltotta egy nagyobb szemcséjű érdesebb felület
-a "narancs" gombról eltűnt minta
-pozitív viszont hogy a vezeték fonott bevonatott kapott. X-755K -ról ismerem az A4Tech egereknél korábban alkalmazott vastag merev műanyag vezetéket, ennek lecserélése egyértelműen előnyére vált az újabb kiadásnak.A belsejét nem bontottam meg, arról nem tudok beszámolni.
Szubjektív véleményt a működéséről tudok mondani. Gyorsan nyomtam egy kis CoD2 -őt, és egészen jól működött. A kontroll egér egy első szériás X-710F volt, amitől érzetre gyorsaságban, pontosságban nem maradt el. Ha kicsit mégis akkor azt placebónak is be lehet tudni.
Amire egy kis guglizással utólag fel sikerült figyelni, hogy a piacon lévő egerek már egy jó ideje ilyen változtatásokkal futnak, csak erre még kevesen figyeltek fel.
-
pmheros
őstag
válasz
pmheros #1971 üzenetére
Keresővel nem találtam bejegyzést itt a fórumban A4Tech EVO XGame Opto Oscar X710 egérkére.
Illetve az A4Tech oldalán, és az X7 oldalán sincs fenn ilyen néven rágcsáló. Persze árlistákon szerepel ilyen.A googléval találtam egy videót, amelyen az egér hasát megmutatva X-710BK felirat olvasható. Ez a típus már szerepel az X7 oldalán Ellenben jelentős különbségek figyelhetők meg már a külső kialakításban is a két linken található két mutatóeszköz között. Nem is lenne ez akkora baj, ha tényleg jól megkülönböztetett néven futna a két egér. De egy következő videón honfitársunk egy X-710BK jelölésű dobozból pont egy ilyen szegényített megjelenésű szerkezetet varázsol elő.
Mi is az én gondom ?
Ha a már külsején is spóroltak, milyen veszteséget szenvedhetett a belbecs ? (Ha nem látszik, ugye nem hiányzik) Miért nem találom az Evo Xgame Opto 710 termék gyártói megjelenését sehol ?A híresen jól sikerült X-710F egér egy példányának vagyok elégedett használója sok éve. Akartam egy másodikat, de ha így trükközik a gyártó, akkor inkább nem kell.
-
pmheros
őstag
.
-
Ákos007
csendes tag
Szép napot ! Kérdésem a következő adott x7 710mk egér cod4- ben kézi pisztojon makró lenyomásakor nem lövi ki a tár felét csak és megint rá kell kattintani a makróra.....
miért van ez?
-
fabula
őstag
Üdv mindenkinek!
Most készülök egy A4Tech X7 F7-es egeret venni. Akinek ilyen van és használja, le tudna írni pár tapasztalatot írni róla?
Elsősorban FPS játékokhoz lenne, jó választás ez a típus?Előre is kösz a válaszokat.
-
lemusz
addikt
Nekem ez egyébként nem egér problémának tűnik, főleg hogy új gépnél jelentkezik a probléma, ha jól értettem. DPC Latency Monitor nevű programot töltsd le netről, futtasd miközbe előjön a probléma és majd látni fogod mi okozza a gépnek a nagy terhelést ami miatt a kurzor is laggol. Mindenféle képen szükséges lenne az alaplapi biosod és az alaplapi driverek frissítése.
-
TotO'
aktív tag
Hali!
Van egy érdekes problémám egy A4-Tech X-710BK típusú egérrel, gondoltam belinkelem ide is, hátha ti tudtok segíteni!
Köszi
-
rolexes
csendes tag
válasz
Cathulhu #1957 üzenetére
Igen 600 illetve 800dpi mellett néztem az összehasonlítást, ha 1000hz-n megy és 800dpira rakom akkor is van kicsi kilengés persze nem akkora mintha feljebb tenném, de észre venni. Természetesen a többit is próbáltam és igen csak néztem ferdén, hogy tudtam így játszani
Okés köszi a tanácsot megnézem.
-
Cathulhu
addikt
válasz
rolexes #1955 üzenetére
Az X7-es is 800 dpi-re volt kapcsolva?
Amig nekem X7-es egerem volt, volt a driverben (vagyis inkabb a vezerlopult/eger) beallitasok kozott egy angolul enhance cursor precision checkbox, magyarul kb ugy hangozhat, hogy kurzor pontossaganak novelese. Ez gyakorlatilag kiatlagolta a kurzor mozgasat, igy kevesbe volt darabos, zajos, toredezett. Azt probald ki. -
rolexes
csendes tag
válasz
Cathulhu #1953 üzenetére
Szia! Csináltam egy tesztet két egér között. Amint látod az egyik egy PS/2 port csatlakozású "sima" egér a másik meg usb csatlakozású 1000hzen futó gamer egér. Ahogy látszik a képen a két egér között ilyen szintű különbség van a ps/2es javára... Ezt konkrétan nem értem miért van így. Mit állítsak a másikon hogy ilyen jól tudjam használni mint a samsungos egeret? (Tök mind1 a dpi ugyanaz az eredmény az x7nél).
-
Cathulhu
addikt
válasz
rolexes #1951 üzenetére
lehet az egerpadtol is, lehet attol is, hogy az erzekelo mar nem stabil azon a szinten (sok a zaj, amit alacsonyabb szinten meg ki tud szurni), lehet mindketto egyszerre, ez esetben vedd eggyel visszabb. Azon a maximumon hasznald, ahol neked meg megfelelo a pontossag, a sebesseget meg szoftveresen allitsd.
-
rolexes
csendes tag
Sziasztok! Egy A4TECH X7 XL-750BK egerem van és azt szeretném tőletek kérdezni, hogy fps játékoknál mi az optimális DPI beállítás? Vagy ez csak személy függő?
-
erikke17
őstag
válasz
Jocohun #1945 üzenetére
Üdv, elméletileg így legalábbis én egeremhez igy kell alapra állítani.
Megnyitod az Oscar-t, File - Open - Itt kiválasztod, hogy melyik beállításokat töltse be, majd rámásolod őket az egérre.
Lesz két fájl amit be tudsz olvasni, egy Default.ASC és egy My individualized mouse.ASC
Ha a defaultot nyitod meg majd másolod egérre értelemszerűen gyári beállításokat kap az egér -
Jocohun
tag
Üdv mindenkinek. Szeretnék egy kis segítséget kérni. Van egy X7 XL747H egerem. Azt szeretném meg tudni hogy lehet a memóriáját reset elni vagy a profilba be töltött be állításokat vissza állítani a gyárira. Köszönöm előre.
-
törölt tag
Srácok! Mi a különbség a 750 BH és a 750 BK között? Mert én nem találom a különbséget...
-
haverkulum
aktív tag
Hát, ha csak nyikorok meg lehet próbálni egy kis WD40-el megkínálni, amit adnak hozzá kis "cső" az talán befér, de sztem egyszerűbb szétszedni és úgy megcsinálni, nem annyira vészes dolog
Csak el vannak rejtve a teflontalpak alatt a csavarok, ez az egy gond, nagyon óvatosan kell leszedni, különben sérülnek a talpak :S
-
beldeczki
aktív tag
Üdv!
Egeret tervezek venni, drága egérre most nem telik, tehát valamilyen X7-es egeret kellene vennem ahogy nézegettem a kínálatot. PCX-től akarom venni egeret, ott ilyen a kínálat. Na most a milyen egeret vásároljak topikban csak optikai egeret ajánlanak, de ahogy elnézem itt inkább csak lézeres egerek vannak.
Tehát az első kérdésem az lenne, hogy kinek mi a tapasztalata ezekkel az egerekkel (lézeres)?
A kiszemeltek ezek lennének:
X-710BK - ez optikai, elvileg jó fajta szenzor is van benne
XL-750BK - ez már lézeres, tapasztalatok jöhetnek, ha valakinek ilyen egere lenneMelyik lenne a jobb? Lézeres vagy inkább optikai?
Szerk.: ha valaki tud még más típust is, amelyik jobb lenne ennél, az leírhatja.
-
SirAlo
aktív tag
válasz
haverkulum #1936 üzenetére
Nekem elkezdett a gorgo nyikorogni amikor tekerem, ahoz hogy bekend a gorgot szet kell szedni az egeret? Mas megoldas nincs ra?
-
ЯΞD
senior tag
Nekem is 6 éve van A4Teck egerem és most most billem is. Nem is akarok mást. A görgő nálam is 2 hónap után előjött de én szétszedtem Chip kontakt spray-el vastagon kifújtam a kis potmétert vagy mit és összeraktam azóta egyszer sem volt vele gond. Valami trutyit kentek bele és azért egy idő után ugrált össze vissza...
-
haverkulum
aktív tag
A4Tech egereknél sűrűn előjön ez a görgő probléma, nekem mindkét példánynál megvolt, de több heti neten olvasgatás után találtam egy érdekes, de működő megoldást erre
A görgő mechanikájába bele kell kenni egy kb borsószemnyi vazelint és olyan lesz utána mintha csak új lenne
Tapasztalat és nem csak A4Tech egereknél vált be
-
törölt tag
Vagy peched volt, vagy a hiba benned van.
Én 11 éve használok A4Tech egereket, mindegyik megvan még, működik kifogástalanul, csak azért cseréltem le őket újabbra, mert többet tudtak, mint az elődök.
( meg ne kérdezd melyik típusok, nem otthon vagyok, de ha nagyon érdekel, majd hétfőn este megírom... ) -
KKompi
csendes tag
Nekem két X7-es egerem is volt. De mindkettőnek a görgője elromlott. Az első másfél évig bírta, a második három hónapig. Garancia után még másfél hónapig jó volt, aztán kuka. Nem vettem többe A4tech cuccot. Most 4500 FT-os Gigabyte (M6900) egerem van, már kétszer falhoz csaptam mérgemben (BF4) de semmi baja, még csak meg sem repedt.
-
haverkulum
aktív tag
válasz
Enclave #1932 üzenetére
Hali, nekem egy 747H van, előtte 750BK volt, jó darabig csak asztalon használtam őket, majd egyik ismerősöm rábeszélt egy Steelseries egérpadra, kb 1.5 éve használom, most már nem tudom hogy voltam képes régen enélkül játszani, sokkal kényelmesebben használom az egeret, pontosabban tudok célozni mert jobban csúszik az egér rajta
Annyi még, hogy ha esetleg váltanál egérpadra az asztalról, akkor előtte érdemes cserélni a kis teflon talpakat is mert az asztal felülete elég rendesen szét tudja karistolni őket és az az egérpadnak se tesz jót (szerintem) és az egér is nehezebben csúszik miatta
-
Enclave
aktív tag
válasz
dltpwnz #1931 üzenetére
Egy dolgot még mindig nem értek, vagy én voltam felszínes olvasás közben: minek egérpad egy lézeres egér alá?
Nélküle nem működik? koszolódik a szenzor? pontatlan lesz?(Néztem egeret amit írsz, csak egy gond van vele - számomra kevés gombja van...)
Én amióta optikai egeret használok (évek óta), nem használok padot és nagyon kényelmes így, valamint egy ismerősömet sem láttam padot használni jó ideje)
-
Enclave
aktív tag
válasz
dltpwnz #1929 üzenetére
Nekem a lézerhez biztosan nem lenne egérpad, mert nem kedvelem az ilyen "korlátokat"... (amíg használtam padot, napi szinten fordult elő, hogy "leszaladtam róla", így amikor félretettem, sokkal kényelmesebb és praktikusabb lett az egérhasználat, szabadon lehetett használni az egész rendelkezésre álló asztalfelületen, nem is értem miért erőltetik annyira ezeket a padokat, vagy lennének minimum A4-es méretűek ha nem nagyobbak, mint amikor valaki elkezd használni egy 13-14"-es monitort mondjuk olyan munkára, ahová nagy felület kell és emiatt állandóan görgetnie kell, majd áttér egy 24"-es vagy nagyobb monitorra, aztán újra vissza kellene térnie egy 13-14"-esre)
-
dltpwnz
aktív tag
-
dltpwnz
aktív tag
válasz
Enclave #1920 üzenetére
igazából én csak tapasztalatból mondom , hogy az optikai x7esek megbízhatóak , a lézeres technológia szerintem elég drága aztán én nem bíznék annyira az ilyen olcsó lézeresekben .. egyébként x710bk-m van csak FPSre használom és nem kímélem
most épp a4tech x7-500mp pad van alatta elég fasza.. csak ajánlani tudom ezt a kombót és szerintem 5-6 ezerből simán megvan szállítással
-
Grave_444
nagyúr
Üdv!
Van egy X-718F egerem, amit zöldön (800DPI-n) használtam.
Leszedtem az Oscar Editort, elindítottam és kiírta hogy az egeret nem érzékeli.
Azóta töröltem mindent, de windows alatt is kisebb lett az érzékenység. Hol tudom ezt visszaállítani? -
Enclave
aktív tag
válasz
dltpwnz #1919 üzenetére
Ezt értem, először optikásat találtam az árlistájukban ahol venném (ki lehet bontani náluk - ki lehet próbálni, direkt rákérdeztem és van raktáron - nem kell rendelni), viszont amikor felhívtam őket, azt mondták csak lézerest tudnak már szerezni, optikásat nem. Amúgy mi a baj pontosan a lézerrel? Pontatlan? Vagy egérpad kell neki, szimpla asztallapom nem működik? (elvileg jobbnak kellene lennie mint az optika, nem?)
Egerek témakörben annyira nem vagyok képben...
-
Enclave
aktív tag
Sziasztok!
Először is használtam a keresőt de nem igazán találtam infót a kinézett A4 Tech X7 Oscar Laser Gaming egérről (XL-755BK). (az tetszik benne, hogy sok gombbal rendelkezik és már évekkel ezelőtt kerestem olyan egeret, amivel nem csak fel-le hanem oldalra is lehet scrollozni)
A következő kérdéseim lennének:
0. Először is van valakinek ilyen egere, van tapasztalata pont ezzel a fajtával? (úgy láttam 755B-ből van itt többeknek, BK-t nem láttam)
1. Alapértelmezetten driver nélkül milyen gombok működnek Win7 alatt?
2. Pár hozzászólásban láttam, hogy a lézeres optikát nem ajánlották többen sem itt a topikban 1-2 probléma (pontatlanság, stb.) miatt. Ezek a problémák most 2014 tavaszán is fennállnak egy ilyen egérnél, nem nőtte ki a "betegségeket"? Nyugodtan lehet már lézeres egeret venni?
Nem használok egérpadot, a puszta asztallapon lenne ez az egér is.
3. A középső scroll gomb amivel fel-le és jobbra-balra is lehet görgetni illetve használható mint 3. gomb - mennyire tartós és pontos? Fél év alatt elkopik vagy még 2-3 év múlva is használható marad, pontosan érzékel, használható, vagy csak "lágy érintéseket" érzékel, stb? (most egy kb. 2000ft-os egerem van ami kb. 2-3 éves de a középső görgető gombja a megnyomást is görgetésnek érzékeli, ami eléggé idegesítő tud lenni)
4. Az oldalsó nagy gomb és "kurzorok" mennyire használhatóak? Csak pontos nyomásra érzékelnek? Vagy normálisan használhatóak?Elsősorban az tetszik ebben az egérben, hogy sok gombja van (oldalt és 2 irányú scroll fent), viszont a boltban itt a környéken csak lézerest tudnak szerezni, a "szimpla optikásból" azt mondták, hogy nem, emiatt kérdezem a lézerest ...
Köszönöm!
-
dltpwnz
aktív tag
vettem egyet énis jófféle , a qck+omra emlékeztet
-
dltpwnz
aktív tag
Üdv, haszál valaki x7es egérpadot ? Elég jó árban vannak és nem tűnik gagyinak .. qck padot használtam régebben most venni akarok egy ilyen csodát az x7es alá .. Megéri ?
[link] -
erikke17
őstag
Üdv, új egér vásárlása előtt állok A4tech egereivel szimpatizálok most
Szerintetek melyik jobb?F5 V-track
XL-750BH- Kiesett..
XL-750BK
Előre is köszi -
törölt tag
válasz
Punisher15 #1909 üzenetére
Az egy érzékelő, ami - ha felemeled az egeret, kikapcsolja a mozgást.
Különösebb értelmét eddig nem láttam neki... -
törölt tag
válasz
Punisher15 #1907 üzenetére
Ilyen milyen? A képen semmit nem lehet kivenni...
-
Punisher15
tag
Múlt héten vettem 747h egeret.Nekem már van otthon egy olyan 4-5éves.
Ezen miért nincs ilyen pedig ugyan az az egér csak ez nincs benne??Ilyenkor mi van?
-
Petiapó
tag
SirAlo: Esetleg próbáld meg az 1899es hozzászólás szerint. Csak sima egyszerű karaktert állíts be neki a saját progijában, ezt letöltöd az egérbe, utána pedig a játékban beállítod azokat a karaktereket valamely funkcióra, így úgy fogja érzékelni a játék, mintha a billentyűzeten nyomtad volna meg. Tádááám! Így bármely játékban, vagy más programban működni fog az oldalsó gomb.
Nekem az egyik gomb kötőjelet, a másik "ű" betűt, a duplaklikk pedig pontot csinál. Ezeket még soha nem láttam előredefiniálva játékokban, szóval szabadon kiosztható.
Bategg: Azt próbáltad, hogy amikor kéri, hogy csatlakoztasd az egeret, olyankor kihúzni, és visszadugni?
Nekem anno XP volt, nem emlékszem, hogy lett volna gond. Bár én azóta sem telepítettem fel semmiféle drivert, mindig a Windows-éval használtam. Egyszer "belesütöttem" azt a pár gombot, és azóta is úgy van.
Esetleg megpróbálhatod az Oscar exe-jénél a kompatibilitási funkciókat átlőni korábbi windowsra. -
bategg
csendes tag
Sziasztok!
Ma vásároltam egy XL-750BK egeret. A dobozra ugyan rá van írva de nem találtam benne sehol sem CD-t a driverrel. Na se baj nem estem kétségbe, a gúgli a barátom le is töltöttem egy drivert a gyári oldalról és fel is telepítettem.
Na most vagyok kétségbe esve, azt írja a 5-Mode Oscar Editor amint elindítom, hogy csatlakoztassam az egeret. Win 8.1 van fent (lehet ez a baj??) és alap funkcióit tekintve működik az egér csak nem értem mi lehet a baj. (persze be van dugav az usb-be)
Valaki tudna nekem segíteni?
Köszönettel: Máté
-
SirAlo
aktív tag
Hello, van valami tippetek hogy a jatekba (pl. wow) miert nem erzekeli az egeremen az oldalso gombokat? Probaltam skillre beallitni de mintha nem is lenne az egeren, windowsba mukodik de jatekba valamiert nem hajlando
-
Crax
csendes tag
Köszi szépen a segítséget, Petiapó! Lehet megpróbálok átszokni a lazább tartásra vagy kipróbálom a "recepted".
-
Petiapó
tag
Szia!
Az enyém is kattogott most, hogy megnyomkodtam. Bár eddig nem hallottam, mert én is lazán fogom az egeret.
De azért kipróbáltam, hogy lehetne megszüntetni (igaz szét kell szedni hozzá).
Az egér alján található négy kis tappancsot leszedve, eljutunk négy csavarig, ezt kiveszed, és ketté tudod venni az egeret. (azért ne teljesen mert van benne egy kábel is, ami összeköti a két oldalt)
Na most, vágjál egy nagyon pici, kb. 2-3mm HOSSZÚ cellux darabot (így 10*3 mm-es darabod lesz), ezt beragasztod az alsórésznél, abba a kis derékszögű részbe, ahova a felső rész illeszkedik, durván oda, ahonnan a kattogást hallod. Most már csak össze kell rakni, és voilá, nem kattog.
Bátran nekiállhatsz, elrontani elég nehéz, mert valójában rém egyszerű a szerelése. A tappancsokat is szépen le lehet szedni, majd visszarakni nyom nélkül, így a gari is megmarad. Bár ez utóbbira nem hiszem, hogy szükség lesz. Elég időtálló egerek ezek, és mire a görgő elromlik, addigra úgyis lejár.
De azt meg megint meg tudod csinálni saját magad.
Jó szerelést!
Üdv: Petiapo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Diablo IV
- Tőzsde és gazdaság
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Háztartási gépek
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Gyári Apple tokok iPhone 12-13-14-15-16pm
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest