Új hozzászólás Aktív témák
-
macskuszkau
csendes tag
Kipróbáltam, de valami különös oknál fogva továbbra sem akar működni. azt írja, hogy nincs csatlakozva az egér, de már le tettem róla így maradt a cd-s verzió. Viszont kicsit csalódott vagyok, illetve nem tudom. Azt írja, hogy 2000dpi-s viszont én úgy érzem, hogy csak 1000dpi van benne, legalábbis alig gyorsabb, mint egy 800-as irodai egér. Van egy másik egerem, ami 1600 és 2400dpi-t tud, de még 1600-on is sokkal gyorsabb, mint ez 2000dpi-n. Nemtom, hogy csak velem szúrtak-e ki, hogy kétszer annyi dpi-t írtak a dobozra, mint amennyit tud, vagy ez valami különleges megoldás.
Ettől eltekintve baromira tetszik ez az egerentyű, bár eleinte baromira zavaró volt, hogy szerintem at optikája, vagy túl érzékeny, vagy túl közel rakták az az egér aljához, mert legalább másfél két centire fel kellett emelnem, hogy ne érzékelje a padot és ne mozogjon be a képernyőn. Gondolom ezért is tették egyes verzióira az antivib dolgot. Ezt viszont sikerült kiküszöbölnöm azzal, hogy egy két-három milis szigszagot vágtam háromszögben csúcsosodó plexi végére, úgy hogy a függőleges oldalából takarjon, ami véget már csak néhány milire érzékelte a padot az egér. Elég barbár megoldás, de legalább normálisan lehet kezelni és nincs az az érzésem mintha egy medencébe merülnék mikor középre rakom az egret egy- egy nagyobb kanyar után.
Ez a dpi viszont eléggé zavar, mert most nemtom mi van. Valakinek esetleg hasonló észrevétel? -
Gyula84
veterán
válasz
macskuszkau #1497 üzenetére
probald meg letolteni a regi verziot feltelepited, majd eltavolitod, talan ez megoldja a problemat
-
macskuszkau
csendes tag
Hali! x710mk újdonsült tulajdonosa vagyok és lenne egy olyan problémám, hogy mikor a letöltött oscar setupját futattnám, azt írja ki, h előbb töröljem a régebbi verziót (302), ami elvileg lehetetlen, mivel nem volt korábban telepítve. Párszor újra raktam, de előtte töröltem a c-ről és az appról is, de ugyan azt jelezte. Rendszervisszaállítás is megtörtén, de haszna nem volt. Van-e erre valami mogoldás, esetleg gondoltam, h egy másik gépen telepítem, bár az most macerás lenne. Amugy az egér működik rendesen, csak a progi nem akarja felismerni és azért nem ártana beállítani rajta a beállítani valókat mert most nem sokkal tud többet, mint egy sima irodai egerentyű.
-
Gyula84
veterán
nekem is van egy x710mk egerem a scrollozással van a gond egyszer csak megjavult
van egy nagyobbik testvére is, annak is ez a baja kicseréltem a görgő részét egy oylanra ami nem produkált ilyen jelenséget, de az x7 ben ugyan úgy nem volt jó tehát akkor nem a görgője rossz ?
az az egy biztos x7-et többet nem veszek
-
Maximum1
őstag
-
|nsane
tag
válasz
bnorbert989 #1480 üzenetére
"Sziasztok.Ma leakartam tölteni egy frissítést az x7-718bk-s egeremhez,ami meg is történt.
Látom hogy új "nevet" kapott a programja ami az "5-Mode Oscar Editor" nevet kapta.
Amikor elindítom a programot azt írja hogy az egér nem csatlakozik.
Pedig csatlakozik,és régebben ilyen gondom nem volt az old Verziókkal szemben.
Manuálisan nem tudom feltenni az egeret,mivel én sehol nem találok .inf fájlt.
Valami megoldás valakinek?"Sziasztok!
Nekem is hasonló problémám van.
Valaki megoldást rá???
-
norby91
tag
Sziasztok!
Üdv!
Adott egy A4tech XL 747h 10 hónapos egér.
Készítettem hozzá egy makrót, ami néha szuperul működük, néha meg nem.Az ismétlési sebesség 1milliszekundum, a gyors kattintást szimulálva.
Ez miért lehet?
-
tDr1v3r
veterán
Na, újabb gond: a 710BH-m CS1.6-ban random késve észleli a mozgást. (1000Hz / 2000DPI mellett.)
-
Skillerz
aktív tag
Hello! gondolkodtam hogy veszek egy uj egeret, a XL760H és a XL750bh között gondolkodom, az volna a kérdésem hogy mi a különbség a két egér között a szin és a fogást leszámitva?:S
-
M.T.
senior tag
válasz
norby91 #1485 üzenetére
Próbáld ki másik gépen is szerintem ez softwares gond az egérnek valószinűleg nics baja.
Ja és próbáld ki kisseb dpi mellet is (minek akkora én 1200-2000 ig 1ms mellett használom de a 2000 is bőven sok).
Ja és valahol olvasta régebben, hogy a szenzor csak kb 2400 dpit tud valójában, és az egér trükközik, hogy elérje a 3600at, de hogyan már nem emlékszem. -
norby91
tag
Üdv!
Nekem fura problémám akadt.
Adott egy A4TECH XL 747H egér, s vmi nem okés.
Cod2-ben, amikor MG-t használnám, akkor csak a DPI-t használja és az játékbeli érzékenységet nem.
3600 dpi + 0.01 érzékenységen ugyanolyan, mint pl 3600 dpi + 5.
Kint windows-ban problémamentes.
Szóval nem tudom mi a bánat lehet a gond.
Egér gyorsítás nincs! Driver-rel és nélküle is ugyanaz!Ha tudna valaki segíteni, azt megköszönném.
-
tDr1v3r
veterán
Sziasztok!
Oscar-on belül hol tudom állítani az usb frekvenciát? 1000Hz-re akarom feltolni, hátha jobb lesz a reakcióideje... -
bnorbert989
tag
Sziasztok.Ma leakartam tölteni egy frissítést az x7-718bk-s egeremhez,ami meg is történt.
Látom hogy új "nevet" kapott a programja ami az "5-Mode Oscar Editor" nevet kapta.
Amikor elindítom a programot azt írja hogy az egér nem csatlakozik.
Pedig csatlakozik,és régebben ilyen gondom nem volt az old Verziókkal szemben.
Manuálisan nem tudom feltenni az egeret,mivel én sehol nem találok .inf fájlt.
Valami megoldás valakinek? -
M.T.
senior tag
válasz
SipiBcs #1474 üzenetére
Sziasztok!
Hát nálam alapból nem felejti el mi lett neki beállítva nem tudom a tiéd miért nem jegyzi meg.
Szóval régóta irtam már az egerentyűmről(XL-747H), de a kezdeti félelmeim pl le fog kopni meg ilyesmi jelentem alaptalanok voltak a talpait leszámitva ugy néz ki mintha most vettem volna pedig napi 4-5 órát nyúzom már egy ideje, valójában több mint egy éve.
Melelsleg adtak hozzá csere tappancsokat azthiszem mostmár lecserélem őket
Egyszóval én légedett vagyok vele. -
Shad0w
senior tag
-
SipiBcs
őstag
Üdv!
Csatlakoztam egy X747H-val a tulajdonosok táborához. Egyenlőre nagyon szimpatikus. Egy dolgot nem találok. Miként tudom megoldani azt, hogy az általam kívánt dpi már a win indulásakor meglegyen. Tehát ne kelljen nyomkodnom a dpi választó gombot.
Köszönöm a segítséget!
-
kmisi99
addikt
Rendes jobbfajta egérpadon használom de ma rángatózott de el is múlt 1-2 perc alatt de így is eléggé pontatlan sokszor mellékattintok valamiért akkora fos hogy az egérpaod 180° el kellett forgatnom mert különben ha átlósan toltam az egeret úgy rázkódott hogy az nem igaz. Pedig nem a minta miatt van 180° al elforgatva is ugyanolyan úgy mégse szar ki érti ezt
-
válasz
kmisi99 #1471 üzenetére
Ugyanazon, ugyanolyan felületen egérpadon használod?
Nekem a XL-750F-em meg van már vagy 3 éve, és azon kívül, hogy meg van kopva(bár inkább csak elszíneződve, mert sötétebb ott, nem világosabb) a tenyerem alatt, illetve a jobb bal gomb magasságában, illetve hogy a görgő kapcsolóját kell néha kicsit kontakt spray-el megfújni, nincs semmi baja..
Lehet nincs szerencséd ezekkel az egerekkel.. vagy silányabb már a minőségük..
-
kmisi99
addikt
hát én ezt a ganaj x7 et senkinek nem ajánlom már a 2. kezd elromlani gari idő alatt és különböző példány és két különböző baja van az egyiknek a görgője ment szarrá ennek a lézere kezd elromlani ugrál össze vissza. Haveromé is elromlott meg alapból elég selejt ez az egér inkább egy jó logitech vagy bármilyen a sokezer dpi meg úgyis lószart se ér 2000 bőven sok játékra
-
Big Dog
csendes tag
válasz
bnorbert989 #1442 üzenetére
Üdv. nekem is hasonló problémám van. Nem működik a macro file.
Én azt szerettem volna beprogramozni hogy használja a billentyűzet gombjait ha megnyomok 1 egér gombot.
az 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ö ü ó -t
de valahogy nem működik. ez nem is lehetséges a macro programmal? vagy lehetséges csak nállam nem működik ? -
válasz
Manitou #1464 üzenetére
Igy, van, ahogy már irták, szét kell szedni, és ha nem is szeded szét a görgő kapcsolóját, érzékelőjét, mert nem érzel hozzá elég bátorságot, tudást,adj neki egy kis kontakt sprayt.
Most melózok, de otthonról rakok fel képet, hogy hogy is nézhet ki ez a rész...
Anno raktam fel, de sajna a képtár megszűnt ingyenes lenni...
-
bivalyolo
őstag
Hello
Megadta magát 4 és fél év után a razer krait egerem. Nincs kedvem, se pénzem még egy ilyen kaliberű egeret venni és arra gondoltam, hogy egy ilyen kis x7-es is megtenné.
Mindenképp optikásat szeretnék csak nem tudom melyiket lenne érdemesebb.
Volt itt a ph-n egy írás az x7 710BH-ról. Erről mi a véleményetek, esetleg másikkal jobban járnék?
-
raziel01
veterán
A 4-way scrolling azt jelenti, hogy a valóságban nem dönthető oldalra a görgő viszont ha a képernyő jobb szélére viszed az egeret és görgetsz akkor balra-jobbra fog menni. Driverben állítható.
-
Shad0w
senior tag
válasz
Manitou #1464 üzenetére
Ha még garanciás akkor kicserélik. Ha már nincs rá garancia, akkor szét lehet szedni és a görgő érzékelőjét ki lehet pucolni. (a tartókeretből ki kell hajtogatni és szétszedni, elég apró alkatrészekből van, ezért vigyázni kell vele, nehogy elvesszenek egy rossz mozdulat után)
-
Manitou
veterán
Van egy X-710BF egerem. Az a gondom vele, hogy pár hete azt csinálja, hogy a görgőjét használva ugrál a scollozás. Ez javítható szerintetek valahogy? Vagy kuka
-
hunknz
csendes tag
Sziasztok!
A4TECH G800 billentyűzetet lehet valahol kapni Magyarországon?
Üdv.: Zoli.
-
Big M
tag
Sziasztok!
Erről mi a véleményetek? -
colossal404
csendes tag
Üdv!
Egy X710BH-m van, és az vele a problémám hogy az Oscar editor felpakolása után hiába állítom át az oldalsó gombokra a kívánt funkciót, ugyanúgy a vissza-előre funkciók maradnak rajta a gomb nyomkodásakor. Ez a hiba egyik napról a másikra jelentkezett, előtte működött. Próbáltam már újrarakni a drivert, nem segített, közben másik gépem is van, de változatlanul nem működik. Mi lehet a probléma? -
Gyeptegla
tag
Sziasztok
Ma vásároltam egy xl 747 h egeret.
Telepítettünk drivert is, de még így sem akar működni az egérgörgő.Lehet hogy csere lesz belőle? Vagy más a probléma?
win7-em van ha ez segít.
-
Shad0w
senior tag
válasz
grizzly géza #1452 üzenetére
Dugd rá egy másik gépre, ha ott nem működik akkor meghalt. Ha ott működik, akkor a saját gépeden vissza tudod állítani a windows-t a telepítés előtti állapotra és újrakezdeni (persze ha nem kapcsoltad ki a rendszer-visszaállítást).
-
grizzly géza
csendes tag
válasz
grizzly géza #1453 üzenetére
Na megnéztem,az van,3-as szervízcsomag...
-
grizzly géza
csendes tag
válasz
grizzly géza #1452 üzenetére
...de lehet,hogy XP sp3-am van feltelepítve,már nem vok benne biztos,volt vagy másfél éve
-
grizzly géza
csendes tag
Szaisztok! Tudnátok segíteni? Vettem egy XL-750BH laser egeret,telepítettem a cd-jét,de nem akar működni. Xp sp2-őm van,próbáltam hozzá usb2.0-ás drivert is letölteni,egy darabig működött(nagyon profi volt játékra). Most a kurzor áll a moncsi közepén,a gombok működnek,de a lézeres része nem. MI lehet a baj? Tudtok esetleg egy jó drivert vagy valamit? A régi egerem már megőrjít
Köszönöm előre is... -
janos1988
addikt
Nem tudjatok hol lehet kapni meg ilyen egeret?
http://kepfeltoltes.hu/view/110930/2011-09-30_21.32.17_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/110930/2011-09-30_21.32.25_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Masik lenyeg az, hogy semmilyen bevonata ne legyen (sehol sem), hanem csak sima muanyag.
En sehol sem talalok mar ilyet. Egy hasonlot talaltam eddig. De ezt sem merem megrendelni, mert a ket kep nem ugyan az.
-
kmisi99
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #1449 üzenetére
egy ilyenem van
[link]
De fura megfordítottam és tegnap óta semmi rezgés. -
kmisi99
addikt
Tényleg bocs a tripláért de úgy látszik kiderült ez a szutyok nem bírja a vörös egérpadot
asztalon tökéletes az egér
-
kmisi99
addikt
válasz
kmisi99 #1446 üzenetére
Visszavonom az előző véleményem a 747 esem mégse szar. Csak épp tuning miatt durván befagytam és újrainduláskor bugos volt a gép. De most restart után tökéletes az egér
Bár hozzáteszem még mindig szar. Hát ez nem igaz. Nagyobb dpin még mindig jelentkezik enyhén az ugrálás ha nem egyenes vonalba húzom az egeret. Én többet ilyet nem veszek.
Amúgy szerintem a görgő elromlás az azért volt mert én mindig görgő lenyomással nyitom meg a dolgokat szóval napi 50-100 szor lenyomom ezért adta fel fél év alatt. Szerintetek ez garis dolog hogy vergődik a rohadt egérmutató? -
kmisi99
addikt
oda vissza ugrált.
Na de ez az x747 is egy halom szar foslé. Ha balra jobbra le fel megyek akkor tökéletes de ha egyszerre balra fel vagy jobbra fel balra le jobbra le megyek össze vissza ugrál a mutató
Rendes jóminőségű gamer egérpadom volt az 750bh ebből a szempontból hibátlan volt. -
kmisi99
addikt
Na a XL-750BH fél év alatt megpuszult elromlott a görgő lett belőle 1000ft ráfizetéssel egy XL-747h Kíváncsi vagyok mennyit bír majd.
-
bnorbert989
tag
Sziasztok.Egy olyan problémám lenne,hogy van egy 718Bk-s egerem.
Szeretnék rá egy macró fájlt tenni.Rá is tölti elvileg,de amikor benyomom a bal oldalsó macró-hoz beállított gombot az ég világon semmit nem csinál.
Próbáltam másik gépen is ott sem volt jó.
A memóriára rá teszi az 100% mivel a beállítást én elmentettem egy adott néven,és amikor rá kattolok a read memory-ra akkor azt jelzi amit megadtam nevet.
Próbáltam 3 gombra is beállítani de egyik se működik.Valami ötlet valakinek?
Eddig kifogástalanul müködött,a macró fájl 100% hogy jó.Megoldódott:A Legfrisebb Oscar-al megy
-
Bl@tty
tag
válasz
HartgeH3-2.8 #1438 üzenetére
Az Oscart (abból is a legfrissebbet) minimum egyszer érdemes feltenni, hogy testre szabd az egered és rátöltsd az új, saját konfigot (pl. dpi színek jelentése, oldalsó gombok jelentése, makrók...). Utána leszedheted...
Bár ha több játékhoz használnál (több) makrót, akkor fent kell hagyd. -
_stick_
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #1438 üzenetére
Nem tudom ezt az Oscar nevű alkalmazást érdemes e feltenni
mindenképp, de a honalapról a legújabbat
-
HartgeH3-2.8
addikt
Ma végre kezembe vehettem az új rágcsálóm!
X-710BH Nagyon jó!
Köszönöm a tippetNem tudom ezt az Oscar nevű alkalmazást érdemes e feltenni
-
HartgeH3-2.8
addikt
Nem a glide-okra gondoltam hanem azok mellett lévő kis kerek valamikre-
_stick_ fórumtárstól tudom hogy "azok a kis kerek akármik, az anti vibration-t felügyelő kis pöcökre pót talpak, az egér alján." hát biztos majd kiderül
Remélem hétfőn tudok menni érte
-
_stick_
őstag
Hali,
azt hogy lehet beállítani, hogy kikapcsolás után megjegyezze az éppen használt DPI-t?
1200-on használom netezésre, játék közben 1600. Az nem zavar, ha játék alatt kapcsolnom kell, de az igen, hogy minden bekapcsolás után nyomi kell. -
Bl@tty
tag
válasz
Skillerz #1432 üzenetére
Ami az Oscar-ban van vízszintes görgető opció, az úgy tudom arra jó, hogy ha a vízszintes gördítősáv közelébe húzod az egeret, akkor azt tudod a görgővel mozgatni, de nem döntéssel. Ennyi.
Én speciel ki szoktam kapcsolni.A csomagban lévő plusz fekete lapos izék meg tartalék/csere tappancsok, ha elkopnának a rajta levők. Ha jól emlékszem 2 garnitúra...
Én simán, asztalon használom, ott jól csúszik. -
HartgeH3-2.8
addikt
Persze ha talál az ember jó áron akkor nincs készleten
Én is megrendeltem az X-710BH-t remélem nem fogok csalódni
-
HartgeH3-2.8
addikt
Szia! / Sziasztok
Én is pont egy ilyen X-710BH egeret szeretnék venni egy fórumtárs ajánlotta egy másik topicban és nagyon megtetszett úgy érzem hozzám illene nem szeretnék nagy egeret mert én a fingertip grip, azaz "ujjbegyfogás" -t részesítem előnyben.Ez súlyozás meg cécó annyira nem vonz úgy érzem viszont nem tudom a gyári glide-ok mennyire jók?? Az nagyon kellemes csalódás, hogy adnak még hozzá.Vannak még a csomagban ilyen kis fekete kerek valamik azok mire jók vagy hova kell tenni majd őket?
Nekem egy Roccat Taito padom van fene tudja mennyire csúszna jól ez az egér rajta ettől tartok picit akkor már célozzak jobban ha már megveszem..bár nekem az igazi megoldást egy olyan kristályos felületű pad oldaná meg talán.
Szerintem délelőtt vennék is egy ilyen X-710BH-t szóval minden info jól jön
-
Skillerz
aktív tag
Hasonló cipöben járunk:S én is most vettem az egeret és az egyik szempont az oldalra dönthetö görgö volt és ez rajta volt a dobozon + a driveren is van ilyen menü pont de nem tudom a görgöt döntögetni:S valaki tud segiteni? ez csak egy kamu dolog esetleg és csak a reklám miatt van a dobozon, vagy gyárilag hibás terméket vettem?:S
-
Bl@tty
tag
válasz
_stick_ #1429 üzenetére
Szia!
Az X-710BH-ról tudok véleményt írni.
Kényelmes a formája, de sajnos az érdes felülete könnyen gyűjti a koszt, bár ez kibírható. (OK, jobban kell kezet mosni...) Az érzékelője pontos, a gombok jól kézre esnek, az Oscar-ral meg jól személyre lehet szabni, még a súlya is megfelelő (nem nehéz, de nem is pehelysúly). Én használom játékra is és netezni is állandó 1600 dpi-n. Ezen az áron bőven jó egér.
Szerintem a Trust-nál jobb, még ha az lézeres is...
Szóval én az X7-et ajánlom. -
Bl@tty
tag
Szia!
Az én 710BH-mra is rá volt rajzolva az oldalra scrollozás, mégsem dönthető a görgő.Az oldalsó gombokat a (CD-n is megtalálható) Oscar programmal konfigurálhatod, de legjobb, ha a webről töltöd le a LEGFRISSEBBET. Ezzel a CD-vel kapcsolatos két kérdés tárgytalanná vált...
Az Anti-Vibrate pedig, ha jól tudom, a felemeléskor történő véletlen elmozdulást hivatott megszüntetni. Ha felemeled az egeret, mert pl. nincs több hely továbbhúzni az asztalon/egérpadon, akkor nem mozdul el a kurzor. (valami ilyesmi) -
apollo12
veterán
válasz
szinesz.bob #1424 üzenetére
szedd fel a csuszkákat ott vannak
-
feri1
aktív tag
Sziasztok!
Most vettem egy A4Tech XL-750BH egeret és segitséget kérek a beállitásaiban.
Mi a-way scrolling?Olyan egeret szeretem volna venni aminem a görgöje oldalra is mozog és lapoz böngészés közben.Erre a tipusra ezt mondták,de nem müködik oldalra.
Az oldalsó gombokat,hogy tudom egyénileg beállitani?
A cd-vel amit kaptam hozzá mit kell tennem?
Mit telepitsek fel rajta?
Mi pontosan az anti-vibrate?
Nemtaláltam magyar leirást hozzá,pedig kerestem.Előre is köszi!
Sziasztok!
-
válasz
szinesz.bob #1424 üzenetére
esélyes...
Az én egeremen egyik jól látszik hol van, a másik a matrica alatt volt..
Azt meg tudod nézni, ha körömmel végigtapogatod a papírt, meg lehet érezni ha van luk alatta...ha nincs, én is a csúszkák alatt keresném következő körben..
XL-750F -
szinesz.bob
senior tag
Üdv!
XL-740 szétszedésében szeretnék segítséget kérni. Nem tudom hol vannak az alján a csavarok, nem látok 1-et sem. Talán a csúszkák alatt? -
chungee
addikt
Sikerült. Most yó.
-
chungee
addikt
Hát nah jah. Tesco-s eger szó nélkül menne. De ez... Nincs már rajta gari. Nem veszíthetek.
-
-
chungee
addikt
Nem vagyok műszakiember. De megpróbálom. Nagyon lehet elrontani
-
chungee
addikt
válasz
VaniliásRönk #1416 üzenetére
Igen. Átzökken.
-
chungee
addikt
válasz
VaniliásRönk #1414 üzenetére
Ahhoz szét kell szednem
-
chungee
addikt
Van 1 ilyenem: X-710FS
Vmi orvosság kellene. A görgővel van a gond és nagyon idegesítő. Lefelé görgőm 3-at oszt felfelé megy 1-2. És fordítva.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Kherthyomehr #1411 üzenetére
Gondolom gari van ra, szoval vidd vissza es kapsz egy ujat. Egyebkent eleg elnyuhetetlen ragcsalok ezek.
-
Kherthyomehr
csendes tag
Sziasztok
Még soha nem volt ilyen vagy efféle egerem, nem éreztem úgy hogy ezzel több lennék enélkül is ment jól a játék. a minap megláttam és tényleg megtetszett gondoltam kipróbálom, 3 napja vettem 1 XL-750BH típusú rágcsálót. Minden faszán működött, egészen tegnapig, ugyanis a dpi állító gomb baszik működni (1x csak bemondta az unalmast)
-nem püföltem
-nem nyomtam be a gombot az asztal aláátdugtam másik portra nem használt, drivert újraraktam nem használt
Először mindig beállt 1 bizonyos dpire, (amit előtte használtam, most meg állíthatatlan) progijával se érek sokat hiába mentegetem bele a beállítást (többi gombbal nincs baj)
ha valakinek van valami ötlete szívesen meghallgatom,
köszöntem a figyelmet
-
mmdms
addikt
Heló!
Ha valakinek van egy X7 xl-750f-je ami beszart vagy ilyesmi, az írhatna egy privit!!!
A bal klikkelő gombom keresztbe félbetört, kellene egy ház, pontosabban csak a teteje. -
Dexter-2000
őstag
de jó ilyen is van
nekem is x-7 em van mondjuk a csúszásgátló lejött de pillanatragasztóval megoldottam -
Bl@tty
tag
válasz
bnorbert989 #1400 üzenetére
Igen, "makrós"...
Gyári oldal: A4-Tech X-718BK
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest