- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
válasz
forceberg #595 üzenetére
Max az elektronika miatt nemmegy 125Hz felett. Inkább azért tettek bele vastagabb kébelt, mert túl sokat vittek vissza garancia időn belül kábeltöréssel.
De amit akarok kérdezni, aza vastag kábel az már zavaróan vastag? Esetleg tudnál mondani átmérőt?(mind2 átmérőjét akkormár
)
Jameg XL-750BF-en az optika az ugyanúgy hátrébb van mint az X-750F-en? (tehát nem középen, hanem a csuklóhoz közelebb) -
-
pete_21
addikt
hi!
játékra melyik egeret ajánlanátok?
XL-750F
XL-750BF
vagy X-750BF?az A4Tech lézeres egereknek jó az érzékelője? nem zavarják meg a rántások?
-
pete_21
addikt
Hi!
Kinéztem magamnak ezt a billentyűzetet (A4Tech X7 G600). Az a baj, hogy nem találtam egy olyan üzletet sem, ahol lehetne kapni
Tudnátok nekem ebben segíteni? -
Croissant
aktív tag
Ez már régebben ki lett vesézve, talán egy hírhez kapcsolódó topikban, h túlzásnak túlzás, és használja az, akinek már nem kellenek az izületei a kezében, mert azoknak biza nem tesz jót a hidegl evegő, főleg 3x fokokban, nyáron; a téli eset még elfogadható, de akinél meg 20- fok van, az fűtésre költsön, ne egérre....
-
Mark001
tag
válasz
forceberg #588 üzenetére
BF-et minek ragasztod le? Azon mar van gumi boritas, nem?
En megfogtam egy sima 718F-et, amin csuszott a kezem, de a BF-en nem.Ez mar nem tulzas amugy?
[X-766FS]
Idezem:
"Built-In Fan & Heater"
"Fan & Heater Design Keeps your Hands Warm in Winter and Cool in Summer so as to Help Locate your Hand Accurately During the Most Intense Game Play ! 3 Modes Shift Switch Adjustable Switch in the Mouse Bottom ,it can Shift 3 Modes: Wind / Normal / Hot" -
Croissant
aktív tag
válasz
Invisibility #586 üzenetére
Üdv az X-7/HomeMade X-7 (a.k.a. Én
) használók körében!
-
Invisibility
csendes tag
Hy gyerekek! Most karácsonyra kaptam egy X-710.F jelzésű A4tech motkányt. ugyanis az elődjét kétünnepközti hálópartyn sikerült szétsoroznom, mert ügyes volt az egér
. komolyan felpattantam és elkezdtem sorozni az egeret ököllel és repültek a darapkák a szérózsa minden irányában. Aztán mikor már teljesen megsemmisült az egerem, apám ki az ajtóban érdekes arckifejezéssel nézte az eseményeket a többiekkel együtt megkérdezte hogy mi a baj.
Mondtam neki hogy kellene egy új egér... Aztán elment. De a hálóparty nem állhatot meg. Szervízegér. Valami geniius alapot beállítottam és azzal toltam. Majd nemsoká apám beállít és mondja hogy tessék a karácsonyi ajándékod, és mondta hogy érezte hogy egyszer az az Azona egér hamarosan rákefél, és akkor vette meg ezt az a4tech egeret. Minő külömbség, minő fellélegzés volt használatba venni az új szerzeményt! Szerintem 5 csillagos a motkány.
-
Croissant
aktív tag
Nekem meg sikerült az operáció, végülis csak nekem kellett megforrasztanom, és nem lett szép, de legalább nagyon csúnya
De! Le sza rom, amíg működik (egyelőre
)
-
credit
csendes tag
mármint amik nem kellenek hogy ne tudja ledobni
-
credit
csendes tag
hogyan tom letiltani azokat a dpi-ket?
-
Mark001
tag
-
whYz
őstag
credit: nekem is pont ugyanez volt csak g5-el és nekemis csak játékban ...
Mark001: ha egy x dpi értékről állandoan ledob egy kisebb dpi értékre viszont ha azt a kis dpi értéket letiltod utána nincs hova ledobnia és igy mindig ugyanaz marad...
G@ß!: át tudtam váltani és lehet h driverhiba volt géphiba de másik gépbe nem csinálta
azóta már lecseréltem de az ikarim is hasonló érdekességeket produkál...mind1 nemértek az x7-hez csak azt akartam mondani hogy ettől még nem bizt h az egér hibás!
-
credit
csendes tag
jah és nem is mindíg teljesen dobja le a dpi-t hanem van mikor 600-ra vagy 800-ra
-
credit
csendes tag
vagyis nem általában hanem CSAK játék közben
-
credit
csendes tag
Hali
Csak tudjátok az a poén hogy általában játék közben csinálja ha nem játszok csak netezek vagy a gépen kattingatok olyankor nem csinálja. -
whYz
őstag
-
agi007
csendes tag
Hali!!!
Credit!
Ott a válasz Meganoname-nél ! 100% hogy hibás!
-
Shad0w
senior tag
-
Croissant
aktív tag
válasz
forceberg #564 üzenetére
igen, időközben rájöttem, sőt találtam is egy kábelt, működik is, csak a forrasztást nem tudom megcsinálni, de lehet lesz rá megoldás; szemét a4tech, h időközben áttért forrasztásra, mert a régi office8k egérben még csatis volt, szal egy 10 perces meló lett volna az egész, így meg vihetem forrasztatni...
-
Croissant
aktív tag
Jó lenne ha én is kapnék választ.....
-
credit
csendes tag
Hy
Nekem az X-750BF van és olyan problémám van hogy felnyomom 2500DPI-re és néha ledobja semmireEz játék közben elég zavaró tud lenni meg idegesítő:S ha tudja vki mi lehet a probléma vagy volt neki is iylen akkor pls írjon nekem
-
Croissant
aktív tag
Bocs, h ide írok ilyen témában, de másik, aktív topikot nem találtam.
Szóval: A4Tech X-718-am van (volt?
), de nemrég megtört a kábele, nem tudom hogyan, hiszen épp nem is volt használva. A lényeg, kívül nem látszik semmi, ergo nem tudom, h hol a hiba, a gép pedig nem ismeri fel, az optikája egyszer világít, egyszer nem. A garipapírt nem találtam, magamat ismeve tehát már lejárt a garija. Mit tehetnék ilyen esetben?
-
Shad0w
senior tag
Esetleg vkinek van is tapasztalata a "Full Speed"-es egerekkel? Számít egyáltalán azaz 500 Hz? Mer most elgondolkodtam egy XL-750F-en, ugyanannyiba kerül mint az X-750F, ellenben nincs BF (kígyóbőr) változat belőle. Szal most nemtom, hogy kígyóbőr vagy 500 Hz. Vki?
szerk.: Hoppá, benéztem, van XL-750BF is, de akkorsem kígyóbőrös, na.
-
meganoname
csendes tag
(#553) credit --->> hibás 100%
Nekem is ilyen van és nagyon megvagyok vele elégedve
A4TECH X-750BF
600-800-1200-1600-2000-2500 DPI
Az előttem szólóhoz: Designed with Extreme Fast Acceleration Up to 500 Hz Report Rate, 4 Times Faster than the Normal USB Mouse's Report Rate. -
credit
csendes tag
Hali!
Hát nekem az X-750BF van de sajnos oylan gondom van vele hogy ha felteszem 2500DPI-re egy idő után meg van mikro egymás után párszor ledobja.Ezáltal újra nyomogathatom míg 2500-on nem lesz :S Azt nemotm hoyg ez most vmi hibás az egérben van csak vmit be kell állítani:@ ha vki tudja mi lehet a gond pls szóljon! -
credit
csendes tag
Hali!
Hát nekem az X-750BF van de sajnos oylan gondom van vele hogy ha felteszem 2500DPI-re egy idő után meg van mikro egymás után párszor ledobja.Ezáltal újra nyomogathatom míg 2500-on nem lesz :S Azt nemotm hoyg ez most vmi hibás az egérben van csak vmit be kell állítani:@ ha vki tudja mi lehet a gond pls szóljon! -
csongi
veterán
Megajándékoztam magam egy X7-el 718F modellel.Régebben volt A4tech egerem. Annak a veszte az lettt hogy a vezeték megtört és feladta.Ennek is elég vékonyka vezetéke. remélem nem lesz ezzel is ilyen probléma. Volt valakinek efféle baja ezzel a kis rágcsálóval?
-
Hoffer
őstag
Hali emberek!
Ma vettem egy X-750F-et! Eddig nagyon király csak ajánlani tudom!!!
Nektek mi a véleményetek róla amúgy?? -
ANT
őstag
Nem egyedi eset. A4TECH X7 koppintást már elkövetett az OCZ is.
-
Shad0w
senior tag
-
harait
tag
Hali, haver most vett egy MSI laptop-ot és kapott hozzá egy egeret, amikor a kezembe vettem akkor jöttem rá tök olyan mint az a4tech x-750-es, minden gomb ugyan olyan, lézeres..., és még a tipuszám is egyezik az alján, matrica is ugyanaz az alján...stb., csak más a szine meg az van rajta h msi
nem gondoltam h klonozzák, vagy egy gyárba készítik a 2 márka cuccait???
-
Shad0w
senior tag
A mouse-accel, az amikor gyorsabban huzod az egeret, akkor "megnöveli" a sensit. Úgy a legegyszerűbb tesztelni, hogy játékban az egerpad szélére (vagy egy jól meghatározható pontra) húzod az egeret, és nagyon lassan fordulsz pl 360 fokot. Ezután gyorsan visszarántod a kiindulási pontra, és megnézed, hogy a játékban oda ment-e vissza ahonnan elindult, ez esetben nincs mouse-accel. (legalábbis nálam ezt jelenti
)
-
Shad0w
senior tag
Hi.
Nyugtassatok meg, hogy nincs mouse-accel ill. kikapcsolható az X-718BF-en.
Köszi. -
Dr Smoke
aktív tag
Üdv!
Azt szeretném megtudni, hogy a háromszoros tűzgombot nem lehet-e úgy átállítani, hogy csak egyet lőjön! pl.: egy gépfegyvert úgy tudjak használni, mint egy félautomatát.
-
válasz
ballington #527 üzenetére
Az a tuti, ha leragasztod afelületét vmi szövettel. Egy műanyag fogása sztem sose lesz jó...
-
scabi78
senior tag
Hali!
Szerintetek az egér DPI állítása megegyezik a windows vagy a játék egér érzékenység állításával? Tehát, hogy jobb a beállításom:
- 2500 DPI és a windows-ban visszaveszem az érzékenységet, hogy irányítható legyen, mert így túl gyors.
- 1200 DPI és alap minden más érzékenység.
Mindkét beállításnál hasonló sebességet értem el, a kérdés az, hogy a magas DPI-vel jutok-e valami előnyhöz?!
Köszi, Csaba
-
Egzee
őstag
válasz
gabber01 #529 üzenetére
Tökéletesek ezek az egerek! Az enyém csak egy alapmodell, de ütöttem, vágtam és semmi baja sem volt... egyszer kellett szédszednem, mert a görgő gumija elforgott a görgőn... Adtam neki pillcsi ragasztót, és ismét tökély lett! Játékra és netezésre is tökéletesek!!! Kényelmesek, nagyok és jó a mechanikájuk! Japán Omron kapcsolók vannak bennük, amik világviszonylatban a csúcson járnak!!!
Minőségre nincs panasz! Best Buy!
-
ANT
őstag
válasz
ballington #528 üzenetére
Akkor ez kell neked.
-
gabber01
addikt
Hali!
Egy 718F-es egérke vásárlsn gondolkozom, de előbb szeretném megkérdezni, hogy mennyire megbízható (tehát, nem megy szarrá, fél év alatt), ill. hogy mennyire gáz az anyaga, Tényleg olyan kellemetlen-e mint amilyennek mondják, vagy inkább vegyem a BF-es verziót, ami ugyan nem olyan szép (szerintem), de jobb az anyaga, és nem csúszik, meg izzad az ember tenyere?
-
ballington
addikt
válasz
ballington #527 üzenetére
affene, lejárt az 5 min.
szal olyan kellene az x7-esből, ami oldalgombos is, nem olyan csúszós/izzadós felületű és jó az optikai. -
ballington
addikt
hy az x7-es szériából a full game széria az, amelyiknek a felülete nem az a nagyon csúszós?
-
scabi78
senior tag
Megoldódott a problémám! Az X-750F király egér, a Steelpad is jó egérpad. Minden rendben, a gondom az egér lézerizéjében rengeteg porszem volt, porszívó és fültisztító segített.
-
scabi78
senior tag
Kiegészítés:
Anno zselés csuklótámaszos padom volt. X710-es jól ment rajta, de az X750F már ugrál. Nem emrtem egyből drágább padot venni, vettem 300 HUF-ért egy gagyit. A használlandó felületen szintén ugrált, megfordítottam és láss csodát, szuperül megy az X750F. Gondolom ez nem természetes dolog, vettem a fent emlytett padot, Steelpadot és ugyanúgy ugrál a mouse.
Segítsetek légy szi'! Köszi
-
scabi78
senior tag
Szia/Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. X-750F egerem van, és nem találok hozzzá megfelelő egérpadot. Vagyis nem merem megvenni, mert félek nem elsz jó. Egy Steelpad QCK Plus speciális egérpadot vettem és az egér ugrál. Nem tudok egy vízszintes vagy függőleges egyenes vonalat húzni. Valaki árulja el pls, milyen pad jó az egérhez! Cod2-zni szoktam, gondolom nem én vagyok az egyetlen, kérnék egy kis tapasztalati véleményt. Köszi!
-
Egzee
őstag
Nah re!!! Bocs a kihagyásért!!!
Ha valaki most, vagy a jövőben választ egeret, akkor az ne a krómosat vegye... Nokia feeling, hogy egy idő múlva lekopik a króm róla!
Nah akkor beszéljünk a dpi-zésről! Jó példa rá, ha lehasalsz COD2-ben akkor lassan fordul! Ezt a DPI állításával fel lehet gyorsítani...
Én is kinéztem most egy új egérkét magamnak... De az már a legújabb A4Tech X7 Full speed gaming széria... Miért??? Mert nem 200Mhz-es frissítési sebességet használ az USB porton keresztül, hanem a MAX-ot 500Mhz-et! Ezzel gyorsabban reagál az egér!
És még szép is a legújabb asszem X750BF...Játéknál a wireless kizárva!!! Lemerülhet war közepette, a vezeték nélküli mindíg lasabb stb...
-
fireolto
tag
No,megvan a kicsike.
Nem rossz.Tényleg kicsit csúszós...,de a gumi pont jó helyen van.
A dpi állítása ugyanaz, mintha a vezérlőpultban állítanám a mutató sebességét?(csak ez hardveresen van állítva, és nem kell belépni a vezpultba...igaz?)
-
fireolto
tag
válasz
VaniliásRönk #511 üzenetére
Ok.
Akkor a 718 a jó választás.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
fireolto #510 üzenetére
Hülye szokás.
Passz, talán egyszer toltam fel a driverét. Ha jár erre valaki aki használja majd megmondja.
Rádiós cuccoknak megvan az az előnye, hogy a "legjobbkor" merülenk le, havernál láttam épp elégszer, eszem ágában sincs rádiósat venni, elég egy nehezék a vezetékre és nem csúszkál, ugyanúgy nem érezni a vezeték súlyát, ami egyébként sem sok, nagyon vékony. -
fireolto
tag
válasz
VaniliásRönk #509 üzenetére
Pl ablakot bezárni...ez van megszokva.Akkor át lehet programozni?
És ezt találtam[link]
Játékra jó a rádiós? -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
fireolto #508 üzenetére
Az oldalsó gombok alapértelmezésben, "Vissza-Előre", netezés közben nagyon hasznos, nem igazán értem miért lenne jó úgy átprogramozni ahogy akarod...
Játékban hasznavehetetlen a 3x gomb, de pl. szöveg kijelölésére tökéletes.
Én spec. 1200-on használom.
BF-et vegyél, kényelmesebb. -
fireolto
tag
Üdv mindenkinek!
Most újítanék egy 718-ra.
Kérdezném, hogy az oldalsó gombokat lehet programozni, vagy a szoftver behatárolja?
A backspace-t és az "alkalmazás bezárása"-t /close application vagy mi/ akarom rátenni.
Ja, és a tesztben olvasom, hogy nem feltétlenül jó a 3x gomb.Ill nincs szükség rá.
És mindenki 800 dpi-vel nyomja....
Ezek alapján elég lenne a 710 is??
Ahol én veszem 710F:4300 pénz
718F:4800 pénz.
Szerintetek? -
Ilyenem van nekem is, teljesen hibátlan egér. Legalábbis nálam. Tök jól teszi a dolgát
-
tzimash
őstag
Köszi Tupa, én is a 718bf-en filózok.
ANT neked is kösz, meglesem azt a tesztet! -
tupacamaru
veterán
Nekem van tapasztalatom, igaz nem pisztolyozok.
Szerintem tökéletes választás. Nekem 718F van és szerintem tökéletes. Nem gondoltam hogy ennyi pénzért ilyen jó kis egeret lehet venni. Én pénz szükében voltam és csak erre futotta de nem bántam meg. De egy 2 gombos, görgő nélküli golyós egerte cseréltem le, ezzel azért jobban megy a Combat. Én 718BF-et vennék most is. (Akkor még csak 718F volt mikor én vettem.)
-
tzimash
őstag
hali
nem fear combatozik itt valaki egy ilyen sorozatlövő egérkével?
lassan eljön az idő, hogy bekell újitanom egy rágcsálóra, és mivel combatban pisztolyt használok, gondoltam jó lehet egy ilyen x7-es egér. szerintetek jó ötlet?
valakinek tapasztalat ezzel az egér-játék kettőssel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series DevMode Emulátor
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest