- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Androidos tablet topic
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freeman42
tag
Szevasztok, de ebből az egérből nemspóroltak ki valamit????
Azért gondoltam, mert nagyon olcsó és nemírják sehova, hogy hány bites!!! -
fister
tag
hali miért csinál olyat az egerem, hogy húzom játék közben, és meg meg akad, mintha koszos görgős lenne ??!?!?!
[Szerkesztve] -
silent79
csendes tag
Köszike az infót...
Próbálok még felhajtani mert sztem finom darab.
Addig is amíg hiánycikk Mindenkinek tudom ajánlani a Genius ERGO525-öt...
Kicsit drágább de hasonló tudással rendelkezik mint a 718f.
Bárkinek bármire szüksége van csak írjon...akár mélt is az m_venter@vipmail.hu címre. -
bolondember
MODERÁTOR
Mint fentebb írtam, nekem X-718F-1em van, annyival egészíteném ki a beszámolód:
-enyém ''csak'' 2000DPIs, de ez is bőven elég, eléggé érzékelhető a váltás, ez sem érzékeny különösebben érzékeny a felületre
-ami nagyon jó, az a hipervékony kábel
-nekem csak kinézetre tetszik az a 2 ''króm'' csík, sajnos érintésre már az is ''csak'' műanyag
-mivel fekete, elég érzékeny a koszra (borítás szinten)
-ebben az árkategóriában ez egy best buy, ''must have it''! -
Seaky
tag
válasz
silent79 #183 üzenetére
Nos én vettem egy A4Tech X750f gamer mouse-t Silent 79-től.
Első benyomás: Bár engem nem érdekel de szépen be van csomagolva az egérke amely igen nagy karakterekkel hirdeti magáról hogy 2500DPI-s. Kibontva egy nagyon igényesen összepakolt rákcsálót leltem, lerí róla hogy a luxus kataegóriát döngeti (azért csak döngeti mert csak fele annyiba kerül mint a menő tesói). Króm és fényes fekete szín, hüvelykujjnak csúszásgátló gumirozás, 4db nagy teflontalp, kényelmes görgő ami olyan színben világít amilyen DPI-be használod(a színkód az alján).
Második b.ny.: Ahogy ráduktam a gépre semmi extrát nem kellett csinálnom csak használni, csak annak kell telepiteni aki mindent be akar állítani rajta és szeretné ha ikonként is felismerje egerét...
Harmadik b.ny.: nagyon kényelmes és tényleg mindenen, ismétlem mindenen tökéletesen müködik (tenyér, billentyűzet, pulóver, mondom hogy mindenen- hát igen a LASER)
Mivel egyetlen bizonytalan reakciót nem tapasztaltam ezért tökéletes egérke, amely a nagy neveket megszégyenítő pofátlanul kis árcédulával felveszi a versenyt bármelyik HI-tech rákcsálóval...
Köszi Silent79! -
silent79
csendes tag
Sziasztok....
Ha valakit érdekel nállunk a józsefkörúti üzletben van x750f gamer mouse...mindössze brutto 7680huf-ért...
József krt. 52-56 Telemat -
ati2
őstag
válasz
bolondember #179 üzenetére
Igen 2 hét és telefonon rendelést felvesznek előre is, csak én még várok hétfőig hátha jövö héten már lehet kapni máshol is...
-
Qvasz2
csendes tag
válasz
bolondember #179 üzenetére
thx
-
Qvasz2
csendes tag
Valaki írja le pls, h. hol lehet 718 f-et venni??
-
Én is csak használtam, aztán kétszer vészstop nyomógombnak képzeltem. Lehet, hogy csak rossz alátéteket használtam, de néha csak úgy elugrot a kurzor, meg a görgetők lépései voltak instabilok. De nagyságához hozzátartozik, hogy a képeken látható állapotában a tartalék egerem!
-
fister
tag
annyit mondott a tag, hogy ha bármi van vigyem vissza... szal nemtom megadtáke
Egerben vettem -
Loha
veterán
-
fister
tag
vettem egy a4tech x7es egeret a 718asat!
2000dpi, 6200HUF
megérte?
illetve vki azt mondta, hogy nem hosszú életűek az a4tech egerek, ez mennyire igaz? -
ati2
őstag
Valaki ki tudná próbálni PS2-n 200 Hz-en?
Itt a PS2Hack hozzá: [link] -
Na szóval új infó!(már ha új)
Szétszedtem a 708-ast, s a súlya jórészét egy a kb. az egér közepén elhelyezett vas adja!
Eghy csavar fogja, excentrikusan, talán még forgatni is lehet, de nem próbáltam! Kiszedtem egyből, mert nekem kissé nehéz volt az egerentyű... -
Talas
tag
Hát egy picit kicsi nekem is, Logitech bt 58-al kb egy méret, de azért elég kényelmes.
Ja és 2000 dpi-nél is simán megy minden felületen. Pontos méretet honlapon találsz.
Amúgy szerintem elég jól össze van rakva, ára is korrekt tudásához képest, és jó a vékony kábel is szinte cordless hatású. -
Dohren
tag
hi all
le akarom cserelni az ms ie 4.0-m...
mx 518-ast akartam, de most megtetszett az a4tech...
annyi lenne a kerdesem, hogy meretben mekkora az x718/x750? pl. az ms ie 4.0-hoz kepest... nincsennek apro kezecskeimszal ha valami kicsi eger akkor inkabb maradok az mx 518-asnal, az legalabb nagy
thx a valaszokat...
[Szerkesztve] -
Talas
tag
Nem próbáltam, azt nem is tudom hol lehet állítani. De már tárgyaltuk valakivel privátba (talán Zeg-el) hogy a firmware nem enged többet állítani, így lehet a ps2 mód sem megy majd. Amúgy nagyon frankó és pontos az egér, semmi bug, minden felületen szépen megy. Talán egy kicsit kicsi nekem.
[Szerkesztve] -
Talas
tag
Ma én is 718 tulaj lettem, nem rosz így első nekifutásra, de sajna az usb hack-et nem tudja
ez sem, pedig a 7.70 driver van fent hozzá, amit a honlapról töltöttem le. Ha esetleg van valkinek infója működő hack-el kapcsolatban az ossza meg pls.
-
MDX
csendes tag
Hy!!!! Ha vki megtud vmit a A4TECH 750-es egérről vmit akkor PLS szóljon nekem mer marha fontos lenne... hol lehet kapni itthon meg egyebek... THX
[Szerkesztve] -
MDX
csendes tag
Nem ide tartozik de azért megkérdezem
Eladó: ASUS A7V8X alaplap legújabb BIOS frissítéssel + AMD Athlon XP(T-Bred maggal!!!)1700+ + ATI RADEON 8500 LE 128 Mb
ÁR: 20000 Ft -
bumper
senior tag
Ma kaptam kézhez az A4tech X-708-as egerem. Bruttó 4700 forint volt.
A specifikációkon túl:
Hátránya:
Sima műanyag a csúszóka.
A gombok halhatóan kattannak.
Engem egy kicsit zavar az oldalsó gomb.
Előnye:
''Érdesített oldaltest'', hogy a hüvelykujj és a kisujj ne csússzon
A pontosságról sokat nem tudok mondani, mert eddig golyós egeret használtam, és az optikát még szoknom kell. -
MDX
csendes tag
Köszi a linket
Esetleg A4TECH 750-ről tud vki vmit???
-
MDX
csendes tag
Vagy esetleg 750-est???
-
MDX
csendes tag
Hy!
NEED HELP!!! Vki mondja meg h hol lehet kapni A4TECH X718-as egeret Pesten??? THX -
Talas
tag
710-es árat tudtok mondani? estleg helyet privátba, hol lehet kapni
-
Még hétfőn vettem egy x708-ast, elsőre az tűnt fel, a WOP35 után, hogy(szvsz):
-nehéz
-kicsi?!
-pontos a görgetője
-a két fő gomb hangosan kattan
-csúszik a felülete(már ragasztottam az oldalaira csúszásgátlót)
-baromi jó a drót rajta
-jól néz ki.
Pár nap alatt röviden ennyi a tapasztalat, kezdem megszokni... -
bumper
senior tag
Akarom mondani 708-ast
-
bumper
senior tag
Most rendeltem meg egy X-710-est
Szívem szerint X-718F-et vettem volna, az X3Fire gomb miatt.
Egyszer nyomod, meg és háromszor egymásután nagyon gyorsan lő = halálos -
weihe
tag
Épp ma vettem egy X-710-est.
Első blikkre úgy tűnt, elég jól ''össze van rakva'', azonban már is felfedeztem egy idegesítő hibát. Az egér oldalán található két kis gomb (amit alapbeállításban a böngészőben pl. az előre-hátra lapozásra lehet használni), nagyon gányul van beépítve, eléggé lötyögnek, nem érezni jól a nyomáspontjukat. -
G@ß!
őstag
Na mi van? Senki se talált semmi újat? pl.:x-718F-et?
-
G@ß!
őstag
Kedves Móci!
Ezt nézd meg: http://www.kellytech.hu/termekek.php?f=kategoria&kategoria=40&tl_102=252&from=30
-
G@ß!
őstag
CSÁ!
Most akkor mi van?
Nem fog menni 1000 hz-en?
És egyáltalán hol lehet kapni x-718(sima vagy F-et)?
Ja amugy találtam x-710-et mingyá nézem hogy hol!
[Szerkesztve] -
gerjus
senior tag
en nagyon szimpatizaltam a 2500 as A4 techel mar decemberben neztem de azota sem talatam sehol igyhat vettem egy G5 ot azzal maximalisan megvagyok elegedve 500 Hz megy felraktam a tesztprogramot es nekem is mindenfele kifogasokat talal hogy tu lassan mozgattam vagy nem mozgattam jol de ami igazan idegesito hogy ugyan leszedi a logitech drivert de ha leszedem vissza nem rakja , tehat reinstall meg1 restart aranyos program
-
Móci
addikt
Üdv!
Nem tudja vki, hogy X710F-01-t lehet e már kapni kishazánkban vhol?
Esetleg van vkinek ilyen? Ára vajh mennyi lehet? -
mrall
aktív tag
egyetértek! örülök én is az a4tech fellendülésének!
-
Cathulhu
addikt
bruttó 4900-volt. eddig mindig a4tech egerem volt (a legutóbbi egy wop35, nyűvöm már vagy 4-5 éve
, mindig meg voltam velük elégedve, ezért vettem most is azt
a 2500DPI meg szerintem csak a sznoboknak való (ők meg nem vesznek a4techet), mindenkitől azt hallom, hogy 1600 és 2000 között már nem lehet észrevenni a különbséget
de akkor is hajrá a4tech!!! -
zeg
őstag
Háromnapos A4Tech X-718 teszt:
[link] -
Cathulhu
addikt
nagyon ráfeküdt az a4tech a gamer egerekre
2500DPI:
[link]
btw ma kaptam meg az x708-asomat és nagyon meg vagyok vele elégedve -
Kevanaar
csendes tag
Jah, azt nem tudom. Igazából mivel már a 800 DPI is tökéletesen megfelelő, ezért nem sokat számít. Kb. olyan mint videokártyáknál hogy ez 200fps-el visz egy játékot a másik csak 100fps-el, de mivel az emberi szem még utóbbinak is csak töredékét érzékeli, annyira mind1. Persze a játékok fejlődnek ezért szükség van új kártyákra, de egy egér használatáról ez nemigen mondható el.
-
zeg
őstag
Az a4tech SPI-re érti az 1miliszekundumot.
Az SPI rövidítés a Logitech oldaláról idézve:
''The optical sensor, the heart of the optical tracking engine, incorporates three major functional blocks: an Image Acquisition System (IAS), Digital Signal Processor (DSP) and Serial Peripheral Interface (SPI). The IAS acquires images via the lens. These images are further processed by the DSP to determine direction and distance of motion. The DSP generates a stream of vertical and horizontal relative displacement values that are then communicated to the SPI. The SPI allows bi-directional communication between the mouse processor and the sensor.'' -
Kevanaar
csendes tag
Tényleg nem értem mostmár amiket mondasz. Ki állította hogy 2000? Ki állította, hogy 1600? Ha elolvastad az előző hozzászólásom (márpedig arra válaszoltál) akkor leírtam, hogy 800 DPI, ezen nincs mit találgatni. Benne van az egér specifikációjában, bármikor meg lehet nézni az a4tech oldalán is akár. Egyszerűen nem értelek.
-
zeg
őstag
válasz
falsetrue #111 üzenetére
Igen, a genius netscroll+ eye egér megy vele 500Hz-en. Ha felteszem az a4tech drájverét, és menet közben kiszedem az x-7 -et, és helyére vagy egy másik portba teszem a geniust driver uninstall nélkül, akkor azonnal 500Hz lesz a sebesség(usb patch már felpakolva). Az X-708 drájverének installjához nem szükségeltetik a 708-as, bármilyen egérhez feltelepíthető. Ugyanez elmondható pölö a trust egerek drájvereiről is(creative freepoint egereinek még az oldalgombjait is szuperül be lehet állítani vele), szal' lehet próbálkozni, de nagyon nem akar drájverfüggő lenni ez az usb sebesség.
-
falsetrue
tag
hát tényleg kritikán aluli a supportjuk. Pedig irtam egy belso emailjukre is es csak sunyitanak.. Van egy a4tech-es forumuk, csinalok egy topicot, hátha valaki valaszol.
Amugy csak azért érdekel ez a 125hz -> 500hz mert ha valami mehetne gyorsabban, miert ne menjen, amugy jatekokban boven eleg ez a tempo is nekem.
amugy a HID-es driverrel más egerek mennek 125hz felett?
[Szerkesztve] -
-
zeg
őstag
válasz
falsetrue #107 üzenetére
Nem drájvergondnak tűnik. Ha ugyanis nem telepítem fel a meghajtót, akkor HID szabványnak megfelelő egérként látja, és így is 125Hz marad. Pontosabban két HID egérnek ismeri fel, melyből az egyik letiltható. Újraindításkor a két HID-ből lesz egy PS2 és egy USB-s egér, USB esetén a PS2-es letiltható, de a sebesség marad 125Hz.
-
falsetrue
tag
Az x-708-ban is az az Agilent A3060-as chip van, ami az MX510-ben es az MX1000-ben!
Tehat siman mennie kellene 500Hz-es polling rate-el is.
Nincs valami linuxos ''mouse rate'' szeru program, amivel le tudnam tesztelni, h tud-e 125Hz felett menni?
Mert szerintem az a4tech win32 driverebe bele van drotozva ez a 125hz... -
törölt tag
Jeeee
Hát nem Keystrokéra köll programozni a játékban, hanem csak simán...
A4-Tech
Runo -
törölt tag
Én azé vettem egy X7 -est, mert az előző [link] A4-Tech -es rádiós egerentyűvel az égvilágon semmi bajom nem volt, tökéletesen meg VAGYOK vele elégedve, csak kicsit megkopott, nameg mittomén, ez szebb
Szóval nekem csak positive tapasztalatok vannak eddig A4-Techről... Jah, és gémer vagyok... -
indigen
tag
Vajon ki gyárt 2000 DPI felbontású optikai szenzort az A4tech -nek?
A4 tech től én még csak olcsó, másolt dolgokat láttam.
De remélem nincs igazam és ez 1 tényleg jó egér. -
indigen
tag
válasz
#53172992 #100 üzenetére
Jaj bocs az előbb félreinformaltalak titeket!!!!
Az első tesztnél csak 125Hz en ment az egér és úgy llett az eredmény 90 pont!
Megpróbáltam 1000 és 500 Hz en a program hibaüzenetet irt ki.
Nem mozgattam elég gyorsan az egerem a leírás szerint (igaz olyan gyorsan rángattam, hogy a képernyőn nem lehetett látni a kurzort a kezem meg majd leszakadt).
250Hz sikerült működtetni!
AZ EREDMÉNY 95
vajon mi lehetne 1000Hz en..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Linux kezdőknek
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest