Új hozzászólás Aktív témák

• Petiapó

tag

válasz Crax #1900 üzenetére

Szia!

Az enyém is kattogott most, hogy megnyomkodtam. Bár eddig nem hallottam, mert én is lazán fogom az egeret.

De azért kipróbáltam, hogy lehetne megszüntetni (igaz szét kell szedni hozzá).
    Az egér alján található négy kis tappancsot leszedve, eljutunk négy csavarig, ezt kiveszed, és ketté tudod venni az egeret. (azért ne teljesen mert van benne egy kábel is, ami összeköti a két oldalt :) )

Na most, vágjál egy nagyon pici, kb. 2-3mm HOSSZÚ cellux darabot (így 10*3 mm-es darabod lesz), ezt beragasztod az alsórésznél, abba a kis derékszögű részbe, ahova a felső rész illeszkedik, durván oda, ahonnan a kattogást hallod. Most már csak össze kell rakni, és voilá, nem kattog. :)

Bátran nekiállhatsz, elrontani elég nehéz, mert valójában rém egyszerű a szerelése. A tappancsokat is szépen le lehet szedni, majd visszarakni nyom nélkül, így a gari is megmarad. Bár ez utóbbira nem hiszem, hogy szükség lesz. Elég időtálló egerek ezek, és mire a görgő elromlik, addigra úgyis lejár. :) De azt meg megint meg tudod csinálni saját magad.

Jó szerelést!

Üdv: Petiapo

Új hozzászólás Aktív témák