- Fujifilm X
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Padree
senior tag
Ímélen vagy telen mekkérded vane-lesze-mittudnak (szerintem jóa sales-es, vagya nagyáltalános). A kézhezvétel az általad kiválasztott (hozzád legközelebbi v. legmegfelelőbb) viszonteladó/partner/kisker pajtijuknál történhet meg. Egyenesen nemhiszem hogy tucctőlük venni, de lezsírozni a boltot szvsz igen.
-
AXYS
csendes tag
Mármint úgy értem hogy nagyon frankó ez az X-750BF meg a többi BF mer nem csúszik, de még matt feketét se találok sehol.
-
AXYS
csendes tag
Kösz hogy válaszoltál
Melyik e-mail-re írjam hogy BF kéne, 1általán leküldik nekem postán vidékre????
sales@kellytech.hu??? AZ? Nemhiszem.
Vagy viszonteladótól kell vennem?? vagy mi?
Szal a lényeg BF nincs 1 darab se Magyarországon..Én úgy látom borús helyzetem, de ha valaki ajánl jobbat ennél állok elébe.
[Szerkesztve] -
Padree
senior tag
Elemes vagy aksis? Szvsz tökmindegy, az elem tovább bírja de utánna dobhatod el, az aksit meg többszázszor újratöltheted (hosszútávon olcsóbb). Van egér amejiknek dokkolója van benne a töltővel, nekem is ijen pl., kisekkell szedni az aksikat hogy töltsem, csak ráállítom. De van hogy nemjól érintkezik és nemtölti fel ... De aksit tölthecc aksitöltővel is, csakakkor ki-be teszegetni az egérbe-ből, nekem ha kiszedem belőle elfelejti a frekit és újrakell állícsam, vanhogy többpercet elbénázunk mire egymásra talál a bázissal. De szvsz ez drágább egérnél nemjelenkezik. Persze akkor merül le mikor a legjobban kellene (tartalékaksi megoldja). A következő egerem mazzagos lesz.
Összegezve: mindbe rakhacc elemet vagy aksit is, a lényeg hogy az elemet ne tölcsed, legyen tartalék aksid és azok mindig legyenek feltöltve. Márkásabbaknál mindegy hogy dokkolós vagy külsős aksitöltős - szvsz nem lehet velük probléma.
-
AXYS
csendes tag
UP
már nagyon úgy vagyok jó az X-710 BF is csak BF legyen!!!!!!!!!!!!!!
[Szerkesztve] -
AXYS
csendes tag
Nem tudja vki hol lehet venni (neten)
X-750 BF vagy X-718 BF egeret???
Az a lényeg hogy ezek de BF-s legyen vagyis ''kígyóbőrös''
Ne gyertek azzal hogy írjam be googleba mert ott nem találtam, de ha ti mégis találtok adjatok URL címet a webshopról!
Örök hálám lenne -
Debilon
addikt
ha tudnék, válaszolnék..
az életben nem volt még elemes egerem..
most is egy sokadik éves www-31-es egerem van még
de, attól hogy az elem ''töltős'' (gyakorlatilag akkumulátor, mint ami a discman-ekben van meg ilyesmi cuccokban) semmilyen hátrányt nem jelent...szerintem, aztán ha lemerül nem kell kidobni az ''elemet'', hanem vagy van töltője, vagy az egeret a ''dokkolójába'' teszed és az tölti.. -
Debilon
addikt
válasz
kircipeti #284 üzenetére
köszi gúgli barátunk nekem is adott ki linkeket, de engem zavar ez a majd ezer forintos árkülönbség ami a helyek között van..
és mivel vidéki vagyok, nem olyan egyszerű dolog pesti, vagy egri cégtől beszereznem a kívánt cuccot, de rajta vagyok a témán, hogy Pécsett kéne találnom valahol, vagy a környékén, amiért el tudok menni
Padree:
azért a 708, mert az is bőven elég nekem, és ezen is vannak oldalsó gombok -
P.Dude
őstag
Mégis akarom tudni mi a külömbség az elemes és a töltős egér között!
-
P.Dude
őstag
Mostanában olvasgattam hogy a akkutöltős egerekkel sok gond van és érdemesebb elemes egeret venni, vagy ilyesmi!
-
P.Dude
őstag
Ezen sajna nagyon idegesítem magam, legalább is azthittem töltős egeret vettem de kiderült hogy elemes, de az elem töltős! Most nemtudom melyik jobb a töltős vagy az elemes egér!
-
P.Dude
őstag
Elnézést hogy megkérdem, de az elemes egér mennyiben roszabb mint a töltős egér?
Úgyértem, nemszívtam meg hogy elemes egeret vettem ebben a márkában? -
Padree
senior tag
Én 710-et néztem ki, de visszatart a fényes felületréről írottak, a gari után fellehetne dörzsölni a felszint (hátha kibuggyan a hullafehér müanyag) de 1 évig szenvedni ... nemtom miaf*szér nemveszik észre magukat A4-ék, csomagolhatnának melléjük valami gumis matricát, a steelpad gyárt ijet 1700Ft-ér, az A4-nek kínában fillérekbe kerülne, a gyártósort gondolom nemtudják/nemérimeg átállítani. Forceberg farmeros megoldása ötletes, de szvsz gumi jobb lenne mert nem szívja fel a nedvességet (bár ez alapjában véve előny inkább, de vannak hátrányai is) és könnyebb tisztítani is (nemmintha én sokat mosogatnám az egerem otthon), meg talán jobban kapaszkodik az emberi bőrbe.
Debilon: Miért pont a 708-as? Miért nem a 710? Valami ojasmi rémlik hogy a 708-on nincsenek oldalsó gombok- javítsatok ki ha tévedek, amúgy régebben 1árban láttam a 710-zel.
-
Debilon
addikt
nem tudja valaki, hogy X708-ast hol lehet még kapni?
-
Debilon
addikt
nem tudja valaki, hogy X708-ast hol lehet még kapni?
-
AXYS
csendes tag
Állítólag van A4tech X-750BF 1-es és van A4tech X-750BF 2-es
és csak kinézetre van különbség. Úgy sejtem a kézméret Big + Common különbségről lehet szó
de abszolút nem biztos.
Valaki nagyon okos megerősítene??
-
kircipeti
senior tag
A kigyoboros X-750BF
[link]
[Szerkesztve] -
Na, a kényelmesített X-750F-em!
-
SPY0817
aktív tag
ha minden igaz holnap meglessz az egerentyű
jeahh
-
-
SPY0817
aktív tag
ha jó a bevonat akkor írj és rakj fel képet mert akkor én is bevonom és akkor én előtte nem maszatolom össze de király lessz mert keddem megérkezki remélem !!!!
-
SPY0817
aktív tag
[link]
Háromféle üzemmód között választhatunk. Lehet hagyományos egyszeri lenyomás, nyomva tartásra folyamatos ismétlés és lock jelleggel leragadó mód, ami addig ismétel, amíg újra le nem nyomjuk a megfelelő egérgombot. Érdekes, hogy hosszú billentyűkombinációkat is felvehetünk, de rögzítésükhöz nagyon gyorsan kell begépelni őket. Az elkészített kombókhoz nevet is társíthatunk.
de legalább ha itt forumozol valamiröl és itt tesztelték akkor nézz szét -
SPY0817
aktív tag
nemtom kinek mi az izlése de ez ocsmány amit kültél linkbe
-
loree69
aktív tag
igen néztem,....restart hiányzoot
állati jó egérke
[Szerkesztve] -
SPY0817
aktív tag
nemtudom te nézted e azt a gombot a görgőután az elvileg az nem csak a skroll villogását álítja... SZTEM
-
loree69
aktív tag
Hali sr'cok
vettem 1 X750F et
és nálam a DPI ket(függőleges/vizszintes) max 600 lehet beállítani
de mért mikor 2500 a max
mit ronthatttam le -
Az X750F-en a 3x fire gomb másra is programozható?
-
SPY0817
aktív tag
az jobb lett volna de már meg rendeltem a csilogóst amúgy is már mind1 és nem a szin a lényeg
[Szerkesztve] -
silent79
csendes tag
Informácóink szerint nincs matt...
A mi üzletünkben is csak ''csillogós'' van -
SPY0817
aktív tag
De azért ennyire na tolongjatok az ajánlatokkal
-
SPY0817
aktív tag
AKI tud jóáron X 750 és nem a csillogóst hanem a snassz matt feketét az írjon nekem privi üzenetet THX
-
válasz
lionhearted #252 üzenetére
Jó kis egér ez, bár nekem a görgetője tűnik számomra nem elég pontosnak(X708). De lehet, hogy az ujjamban van a hiba.
-
-
válasz
lionhearted #250 üzenetére
Nem vészes ár az 5k. Az X750F-et viszont megkapod 7k környékén.
Tegnapelőtt vettem egy citromsárga alátétet, amin viszont vaknak bizonyult az X708! -
Nekem egy x-710 lett kinézva 5100FT-ért. Érdeklődöm, hogy jó ár ez-e és, hogy mennyire jó?
Jah és, hogy szintén Omron gombok vannak benne, meg hogy a preciziós csúszkák is megvannak-e. Gondolom igen, de azért megkérdem
[Szerkesztve] -
Anthony13
csendes tag
-
Loha
veterán
Nem tudom feltünt-e már vkinek az A4Tech nyitóoldalán, de van egy új kinézetű 750F:
Sztem ez, az eddig legjobb
[Szerkesztve] -
GangBAng^
tag
A4tech X-750F róla tud vki vmit? Működik faszásan üveg egérpadon? Vagy ahhoz inkabb jobb a 718F ?
-
detroitrw
addikt
az eszközkezelőbe hogy lehet érvényesíteni a MouseCapture-ot?
mert most kérdőjeles nekem
egyáltalán ez mire jó? -
silent79
csendes tag
Nálunk van még polcon néhány x750...
akit érdekel lejebb megtalálja a cimet :d -
Móci
addikt
Sztem lehet ki lesz próbálva az asztalon is...
De az a szövet egérpad sem hangzik rosszul....
No de még korai az öröm, egér sincs. -
Móci
addikt
Nos én is gondolkozom lassan egy X-750-ben... Volt már A4tech egerem (NB-30), s bejött.
Nem tudna ajánlani vki egy jó padot hozzá, ami nem olyan vészes árban? Az asztalon mégse akarom rángatni, meg ha már lézer, kapja meg a jó kis felületet a használathoz.
[Szerkesztve] -
Loha
veterán
Na én is beruháztam egy fekete 718F-be s3nki boltját igénybevéve...
Tapasztalatok 2 nap használat után:
Külsőre ez egér elég jól össze van rakva, szépen csillog mintha lakkozva lenne, nekem a krómszerű felület kicsit unszimpatikus, de az is csillog szépen
Sztem magától az egértől senkinek nem fog jobban izzadni a keze mint egyébként, csak valszeg zavaróbb ezen a felületen, mint egy érdes felületü egérnél.
Elsőre mindenképpen szoktan az anyag tapintása, viszont a hüvejkujjnál lévő gumi rész nagyon hasznos...
Érdemes alkoholos törlőkendővel, vagy ablaktisztitó folyadékkal gyakrabban áttörölni a felületét, és akkor sokkal kevésbé zavaró a dolog...
A görgő sztem tökéletes, pontosan precizen lehet vele görgetni, de ugyanakkor mégis könnyen és kényelmesen forog, és nyomkodásra sem fordul el.
A görgő gomját könnyű lenyomni, de mégsem nyomtam meg egyzser sem görgetés közben. A megvilágítása szép és egyenletes
A 2 főgomb úgy jó ahogy van, a kis piros gombnak nem sok haszna van, de kényelmi funkciónak hasznos, mint játékban mint, egyébb egerészésben. Játék alatt (COD) a nagy pisztolyozásokat sokkal kényelmesebbé teszi ha csak 3szor kattintunk a piros gombal, mint 8-szor a balgombbal, windows alatt meg jól jön ha már unjuk a duplaklikket...
A 2 oldalsó gomb kicsit lötyög de nem vészes, nekem viszonyalg jól kézreállnak...
A vékony kábel remek ötlet volt az A4Tech-től, olyan mintha ott sem lenne egyáltalán nem zavaró, remélem ez nem megy a tartósság rovására
Na most jön a lényeg, az optika...
Egy sima fekete szövet egérpadon használon, ezen képtelenség zavarbahozni, egyszer nem hibázot... lehet akárhogy rángatni, pontosan követi a mozgást, nem szaggat nem laggol, szóval sztem tökéletes
Az egérpadomon könnyen csúszik, de anyira azért nem, hogy nekem már túl könnyű legyen. Az biztos, hogy nekem műanyag padon túl gyors lenne...
A felbontás állítás menő dolog, de sok értelme sztem nincs. Én 800dpi-n használom (zöld) mert ezt szoktam meg... Este jól jön, amikor a gépet bekapcsolva hagyom, mert ki lehet vele kapcsolni a görgövilágítást (600dpi), vmint aki kis sensitivity-vel puskázik, és éppen rusholni lenne kedve feltolja 1200-ra vagy 1600-ra és kapásból tud pörögni forogni
Szóval sztem egy remek egér ami az árát bőven megéri, és simán felveszi a versenyt a konkorenciával...
Ha az kérdeznétek, hogy mit javítanék rajta, akkor azt mondanám, hogy csinálnék belőle mattfekete változatot is vmi érdesebb felülettel...
[Szerkesztve] -
Loha
veterán
Nem igaz, hogy egyszerűen nincs egy bolt ahova bemegyek és megveszem azt az A4Tech egeret ami nekem tetszik, és nem azt ami éppen megmaradt...
-
s3nki
csendes tag
Az egyik 750-es egér megmaradt, nem jön érte akinek félretettük. Jelentkező?
-
s3nki
csendes tag
Tényleg nagyon fogynak ezek az egerek. Minden szállítmányból félre van téve nekem jópár darab a nagykerben, de két napnál tovább sosem tart amit kapok. Ha valakinek mindenképpen kell, akkor írjon privátban egy elérhetőséget és értesítem, ha megkaptam a következő adagot. Az X-750F 5900 nettó, az X-718F (ha jól emléxem) 5200 nettó. Van bent még egy sima 710-es, ez pont uo. formára, mint az újak, de ''csak'' 1000 dpi és nincs rajta piros gomb.
Ráadásul jóval olcsóbb...
Elgépelés javítva.
[Szerkesztve] -
silent79
csendes tag
1085 Bp.
Telemat Kft. József Krt. 52-56.
Ime a cím...nekünk van még pár db :d
[Szerkesztve] -
Anthony13
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Én csak azért folytam bele, mert nagyon kedvelem az A4Tech egereket.
A jövő hét hétfőre ígérték a nagykerben - Kellytech - az X750-et, ami volt elfogyott
Ha szeretnétek venni, akkor írjatok ide: info(KUKAC)atom.hu !
Szerintem baráti áron, - 7e alatt - tudtok náluk - Bp. VIII.ker. - venni,
ha előtte dobtok 1 mail-t és szerintem a vidéki szállítást is meg lehet oldani.
Egy hete használom - örök hála Rudi-nak a Prohardver-ben - a 750-est, tapasztalatok:
( nem sok új az előttem szólókhoz és a Prohardver teszthez képest, de legalább saját kézből valók)
- kicsit kisebb, mint a Logitech-ek, tehát lapátkezűeknek nem való (nekik például nem esik kézre az oldalán lévő két gomb), nekem viszont kiváló.
- tényleg jobban izzad a tenyerem, mint a többi rágcsálót használva
- viszont a fentieken kívül csak jó tapasztalataim vannak, pl. ''mezei'' júzerek jól tudják használni a 3x gombot akár duplaklikknek is -
detroitrw
addikt
mekkra ennek a x750f-nek a mérete?
hosszúság, magasság, széllesség
a gyári oldalon sajnos nem találtam ilyen infót
pls help -
ati2
őstag
Közben kivettem a súlyt az egérből igy sokkal jobb
Szines egérpadon is normálisan megy, nem ugrál.
125 Hz-hez képest pontos és gyorsan reagál az irányváltásokra is.
Viszonylag gyorsan lehet váltani a DPI-k között, ha megjegyzi az ember a szineket + hányat kell kattintani.
Valami csúszás/izadásgátló kell a bal/jobb oldali nyomógombra mindefélrképpen.
Sajnos 3x Fire gomb szinte semmit nem ér, mivel a tüzgyorsaság nem állítható... (RPG-hez gyors, FN2000-hez lassú + nehéz odanyúlni). -
trassher
addikt
Én egy X-750est akarok venni és érdekelne mások tapaszalata is.
-
ati2
őstag
Sikerült vennem egy X-718F-et.
A tapasztalotok:
PS2-n: fix 100 Hz (bármire állítom 40-200)
USB: fix 125 Hz de elég pontos
- szépen össze van rakva, nem A4-tech kategória
- a fogását egy kicsit szokni kell
- nekem inkább tapad a kezemhez a síma felület, kicsit zavaró
- a súly benne felesleges, csak plusz nehezék
- a zsinór fantasztikus, mintha nem is lenne
- 3x fire talán az FN2000-hez jó lesz -
silent79
csendes tag
Nálunk van ha valakit érdekel..
Cím priviben mégmielőtt megszolnak hogy ez itt nem a reklám helye -
detroitrw
addikt
nekem is!!!
egy x750f kőne nékem, ha lehet mán ma
aki tud PÜ -
ati2
őstag
válasz
trassher #204 üzenetére
Ha nem 100%-osan pontos az elektronika az egérben, akkor pl a nagyobb Hz segit kikuszobölni ezt a hibát.
Pl: 500 Hz-en 4x annyi mérés van mint 125 hz-en és a 4 db mérés átlaga jobb szokott lenni mint az 1 db-é.
De ha elég pontos, akkor szinte mindegy, kivéve ha olyan konfigod van amin minden 125 FPS felett megy -
portás
tag
Szeretnék venni 750-est hol honnan tudnék beszerezni 1 ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Kompakt, megbízható és szuperolcsó Dell Latitude 3180!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest