- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
Engem is érdekel ez a téma, de még ilyen natív dpi megfogalmazással nem találkoztam. Inkább olyanokat olvastam, hogy a magas dpi-s (3000+) egereknél az utolsó 1-2 választható beállítás tutira, 100% hogy ilyen felszorzós értékként jön létre. Ha van is ilyen natív dpi, amire gondolsz, akkor szerintem 800 vagy 1200 lesz az, amit talán még nem felszorzással ér el az egér. Mindenesetre fps játékoknál én úgy vettem észre a legalacsonyabb beállítást szeretik a profik, 400-450-500 dpi, kinek mennyi a legalacsonyabb... ezt sokan azzal magyarázzák, hogy ezt szokták meg a régi időkből, meg hogy ezen az értéken a legalacsonyabb a negatív egérgyorsulás, stb... és akkor itt jön a képbe egy másik tényező is, a játék felbontása. klikkk Ezen oldal szerint nem mindig a 400 dpi a legjobb megoldás, főleg magas felbontásban nem. Passsz.
-
eboostr
aktív tag
Nekem is ugyanolyan egerem van, szerintem érdemes egy hónapban egyszer tisztítani, mert nekem 1,5 év után a görgő ide oda ugrál, nem tudom normálisan használni
gondolom azért mert soha nem tisztíottam és hónapok során lerakodott rajta sok piszok, de elvileg szét kell csavarozni és kitakarítani a görgő belsejét de nekem nincs ceruzacsavarom. -
eboostr
aktív tag
Hát ez egy editor, amiben van marcro menedzser, néhány előre programozott macro mód is van, be tudod állítani egér gombjait, DPI beállítások ilyesmi., az oscar x7 egereivel kompatibilis
[itt a 750-es 5500ft]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Netfone
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Pioneer PD-203 CD-lejátszó megkímélt, működőképes állapot, Szegedi átvétellel
- Egreat R6C asztali médialejátszó kompakt, megbízható, keveset használt
- Bontatlan utángyártott toner Samsung CLP-310/315 és CLX-3170/3175 nyomtatókhoz
- Zotac Geforce RTX 3060 (működik, de hibás!)
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Laptop 14" i7-8565U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest