- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Otthoni időjárás-állomás
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
Engem is érdekel ez a téma, de még ilyen natív dpi megfogalmazással nem találkoztam. Inkább olyanokat olvastam, hogy a magas dpi-s (3000+) egereknél az utolsó 1-2 választható beállítás tutira, 100% hogy ilyen felszorzós értékként jön létre. Ha van is ilyen natív dpi, amire gondolsz, akkor szerintem 800 vagy 1200 lesz az, amit talán még nem felszorzással ér el az egér. Mindenesetre fps játékoknál én úgy vettem észre a legalacsonyabb beállítást szeretik a profik, 400-450-500 dpi, kinek mennyi a legalacsonyabb... ezt sokan azzal magyarázzák, hogy ezt szokták meg a régi időkből, meg hogy ezen az értéken a legalacsonyabb a negatív egérgyorsulás, stb... és akkor itt jön a képbe egy másik tényező is, a játék felbontása. klikkk Ezen oldal szerint nem mindig a 400 dpi a legjobb megoldás, főleg magas felbontásban nem. Passsz.
-
eboostr
aktív tag
Nekem is ugyanolyan egerem van, szerintem érdemes egy hónapban egyszer tisztítani, mert nekem 1,5 év után a görgő ide oda ugrál, nem tudom normálisan használni

gondolom azért mert soha nem tisztíottam és hónapok során lerakodott rajta sok piszok, de elvileg szét kell csavarozni és kitakarítani a görgő belsejét de nekem nincs ceruzacsavarom. -
eboostr
aktív tag
Hát ez egy editor, amiben van marcro menedzser, néhány előre programozott macro mód is van, be tudod állítani egér gombjait, DPI beállítások ilyesmi., az oscar x7 egereivel kompatibilis
[itt a 750-es 5500ft]
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sorozatok
- További aktív témák...
- ASUS RTX 4070 Ti TUF Gaming 12GB OC (9 hónap magyar garancia)
- Olcsó számítógép PC - Játékra is! I7 4770 / 16GB DDR3 / GTX 1650 4GB / 256 SSD + 1TB HDD
- Apple MacBook Air 13.6" (2025) M4 Chip, 16GB RAM, makulátlan állapotban 36hó garanciával
- PlayStation 5 Pro konzol (2TB), 3 év garanciával, makulátlan állapotban
- APPLE WATCH SERIES 11 46mm GPS, BLACK + Apple Care+
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest