- Autós töltők 2025: tényleg megvan a 200 W?
- Projektor topic
- LG LCD és LED TV-k
- ASRock lapok általában
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem tudom, de szinte sosem érek el az egérpad széléig...
Most megnéztem, 7x !!! átér a monitoron a pointer, mire el tudom húzni az egérpad egyik szélétől a másikig az egeret...
A súlyokkal én is így voltam, amint kicsomagoltam az új egeret, már vettem is ki belőle az összes súlyt. -
Macei
tag
Valamicskét számítana, főleg Star Trek Online-ozok és CoD4-ezek.
STO-ban rengeteget számít az időzítés és van mikor egymás után 5-6 billentyű kombinációt le kell üttnöm, kicsit fárasztó, van saját konzolos bindelése de nem az igazi, a legtöbbet már belőttem a bill-re de van amit reflexszerüen kéne leütnöm de pont nem arra kalandozik a kéz.
CoD-ban valszeg nem használnám sokat de mondjuk a trickshot-ot simán bemakróznám rá.
A nagy WoW-osok meg a hasonló gémerek is szeretik az egy billentyű=felsokszorosított sebzésű varázslat kombó a kövi csapásra.
-
Macei
tag
-
Macei
tag
Nekem lézerrel sincsen rossz tapasztalatom meg az optikaival se. Bár a lézeres dual sensor-os volt biztos számít.
De szerintem maradok az optikainál, sok a javaslat a neten, csak pár évvel ezelött a lézeres jobb volt ugyhogy a dátumokat figyelnem kellet a véleményeknél
A mostaniba tetszett hogy súlyozható ez az első ilyen egerem, amikor nem volt súlya gond nélkül kiszaladt a kezem alól, 6 súlyból 5 fent van ha a 6. is fent van fárad a csuklóm.
Itt egyébként informálódtam egy kicsit régebben.
Én is karomfogásban használom csak én nem szorongatom, legfeljebb sniper headshot elöttMég a X-755K láttam ami bejönne de csak az X7 oldalán találtam, boltokba X-755BK-van ami meg nincs az X7-es oldalon.
Van tapasztalatod?
-
-
Sami22
aktív tag
-
-
mcs
veterán
A hz-et nem piszkáltam, de tudomásom szerint a Win7 alapból nem 1000re állítja be.
Az ,,enhance cursor precision" kikapcsolása még meg is duplázta ráadásul a terhelést.Amúgy feladatkezelőt indítottam, és az ablakja körül mozgattam körbe-körbe szép lassan. Microsoft egerekkel csak 0-2% a teher.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair SF850L Gold 850W SFX Moduláris Tápegység
- Corsair RM1000X Gold 1000W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- MAKULÁTLAN! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Kiwiears Astral
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest