- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmheros
őstag
válasz
pmheros
üzenetére
Félve az olcsósított 710 -estől, vettem ma egy X-718BK -t. Ezen nincs sem evo, sem xgame jelző, mégis az újabb egyszerűsített 710 -es jegyeit hordozza magán.
A gyártói oldalon megjelenő 718BK -hoz képest a változások:
-nincs a hüvelykujjnál gumírozott betét
-a matt festést felváltotta egy nagyobb szemcséjű érdesebb felület
-a "narancs" gombról eltűnt minta
-pozitív viszont hogy a vezeték fonott bevonatott kapott. X-755K -ról ismerem az A4Tech egereknél korábban alkalmazott vastag merev műanyag vezetéket, ennek lecserélése egyértelműen előnyére vált az újabb kiadásnak.A belsejét nem bontottam meg, arról nem tudok beszámolni.
Szubjektív véleményt a működéséről tudok mondani. Gyorsan nyomtam egy kis CoD2 -őt, és egészen jól működött. A kontroll egér egy első szériás X-710F volt, amitől érzetre gyorsaságban, pontosságban nem maradt el. Ha kicsit mégis akkor azt placebónak is be lehet tudni.
Amire egy kis guglizással utólag fel sikerült figyelni, hogy a piacon lévő egerek már egy jó ideje ilyen változtatásokkal futnak, csak erre még kevesen figyeltek fel.
-
pmheros
őstag
válasz
pmheros
üzenetére
Keresővel nem találtam bejegyzést itt a fórumban A4Tech EVO XGame Opto Oscar X710 egérkére.
Illetve az A4Tech oldalán, és az X7 oldalán sincs fenn ilyen néven rágcsáló. Persze árlistákon szerepel ilyen.A googléval találtam egy videót, amelyen az egér hasát megmutatva X-710BK felirat olvasható. Ez a típus már szerepel az X7 oldalán Ellenben jelentős különbségek figyelhetők meg már a külső kialakításban is a két linken található két mutatóeszköz között. Nem is lenne ez akkora baj, ha tényleg jól megkülönböztetett néven futna a két egér. De egy következő videón honfitársunk egy X-710BK jelölésű dobozból pont egy ilyen szegényített megjelenésű szerkezetet varázsol elő.
Mi is az én gondom ?
Ha a már külsején is spóroltak, milyen veszteséget szenvedhetett a belbecs ? (Ha nem látszik, ugye nem hiányzik) Miért nem találom az Evo Xgame Opto 710 termék gyártói megjelenését sehol ?A híresen jól sikerült X-710F egér egy példányának vagyok elégedett használója sok éve. Akartam egy másodikat, de ha így trükközik a gyártó, akkor inkább nem kell.

Új hozzászólás Aktív témák
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Amazon
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Diablo IV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Eladó Egyedi Fanatec Podium Steering Wheel Porsche 911 GT3 R!
- Samsung S20 Ultra 5G + Galaxy Watch 5 Pro egyben, tokokkal, dobozokkal
- Eladó macbook pro 16 M1 Max 10 CPU/32 GPU 64GB 1TB
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Vadi új, 2 év garanciás, Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest