- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Battlefield 1942
Már próbáltam nagggyonsokféleképpppp... de sajna marad a 40% -
törölt tag
Szép-jó-olcsó...
Viszont előjövök egy problémával
Bekonfigoltam bizonyos gombokat a Keystroke-ra, hogy játékon belül is tudjam használni, de akármilyen beállításokkal próbálkozom, csak az esetek 40%-ában működik a gomb...
És ez kicsit gáz lehet azér egy játékban nem?!
Ötlet? -
falsetrue
tag
Ezt lattatok mar? : http://www.a4tech.com/en/micejudge-en.asp
es a tesztprogram hozza : http://www.a4tech.com/en/micejudge.htm
az X708-at tesztelik az MX-510,MX-518 es az MX-1000-el, es az x708 leveri a tobbit...
Mennyire hajlik ez a program az A4 fele? Vagy tenyleg ennyire jo ez az eger?
itt vannak az eredmenyek PDF-ben : http://www.a4tech.com/en/driver/miceJUDGE.pdf
Kiprobaltam jatekokban, baromi gyors (annak ellenere, h 125hz-en megy) nagyon meg vagyok elegedve vele -
Zeus_hun
csendes tag
A legnagyobb poén a dologba, hogy nem tudni semmit erről az egérröl, de miert valyon??? Van de még sincs vagy mi van ??
-
falsetrue
tag
válasz
#53172992 #88 üzenetére
hej, majdnem bedöltem az a lezer egerek ajnarozasanak es majdnem vettem egy mx1000-et, de annyit szidja a kollegam, h vegul en is a4tech x708 tulaj lettem.
Nos, jobbnak tartom , mint az mx-1000-et fogasilag, gyorsasag, stb...
es mindezt brutto 4900 penzert.
A kabel tenyleg vekony, de olyan kemyenyebb fajta, a kozepso gomb nem kattinthato nehezebben, mint a regi egeremen, igenyes kivitelezes, szep, stb..
Es ami a lenyeg, utalom az egerpadokat, es a regi eger ala be kellett tennem egy a4-es lapot, mert a faerezet megtrefalta => ez az eger lazan muxik a faerezeten, szal mar csak ezert megerte! -
zeg
őstag
Kicsit visszább megatlálhatóak az X-708-ról készített képek, nem véletlenül tettem miliméterpapírra a rágcsálót !
-
zeg
őstag
Én pont azt szeretem benne hogy nehezebb lenyomni a görgőjét. Így amikor a görgőt pörgetem(pölö oldalak görgetésénél) biztosan nem nyomódik le véletlenül.
A kábelről majd idővel kiderül mennyire lesz strapabíró. Ez egy brutto 5ezres egér, egy évet húzzon ki, nem várom el hogy az örökkévalóságig bírja mint egy tizennyolcezres egértől.
Nekem a hüvelykujjam 2/3-ad részben a gombok alatt, 1/3-ad részben az oldalgombokon helyezkedik el, így nem kell az ujjamat felemelni és arrébbtolni hogy a gombokat lenyomhassam.
. -
Kevanaar
csendes tag
Kiragadtál egy mondatot az összefüggő hozzászólásomból, gratulálok. Én nem akarom, hogy higyj nekem, én tényeket mondtam. Magam is mérnök lesznek, mitöbb meglehetősen sok villamosmérnökkel vagyok kapcsolatban mindig, de ha neked egyszerű tapasztalati tények és logikus gondolkodás helyett őket kell kérdezgetned... Tovább nem kívánom folytatni a vitát, mivel nincs is miről.
-
-
törölt tag
válasz
lionhearted #78 üzenetére
Én is pont erre gondoltam.
Igen, fogalmazni nem szeretek ez tény, de Te nem vagy tisztában a ms fogalámval (Loha),és a reakcióidővel...
Lehet, hogy fiatal vok, de hülye nem, és nincs semmi hiba abban amit írtam.
A stílusbeli dolgok..Abban 100% igazad van, figyelni fogok rá.
Csak siettem.
3ms az csak szürkeárnyalat váltás.
ha nem értetted meg az ábrám az gáz..számtech egyik lényege a frissítés, szinte mindennél..És ez egy egyszerű ábra volt.
Ez az oka a teljesítmény ingadozásnak..->>>Procik esetében(nagyon kicsi ingadozás)
Vuck -
Kevanaar
csendes tag
Ehh. Vegyél már egy kicsit visszább a stílusodból és te gondolkodjál. Nem hajszálból van a kábel meg nem is vascsőből, ha nem tűnt volna fel, alapvetően nincs értelme annak hogy különbőző anyagokat különböző vastagságban hasonlítasz egymáshoz. Még ha egy anyagon belül tennél ilyet... Egy vékony kábel sokkal kevésbé strapabíróbb, főleg például én hetente összetekerem és szállítom. Nem hiába bírják pl. a gyengébb minőségű fülhallgatók kábelei sokáig. Ha ennyit nem tudsz végiggondolni/nincs ennyi tapasztalatod akkor inkább tartsd magadban a fikázást. Köszi
ui: persze lehet egy vékony kábel is kurvarugalmas meg egy vastag nagyon nem rugalmas, de most nem erről volt szó... -
A kábel klassz vékony, remélem emiatt nem fog megtörni.
Nem fog megtörni???? Gondolkodjál már légyszives. Minél vékonyabb annál nehezebben törik. pl. Hajszálat el tudod törni? Igen nehezen. Egy kisseb átmérőjű vascsövet el tudsz törni? Egy kicsit könnyeben.
Monitrok. TFT-ből van már 3ms -es is. És a mai technológia szerint a TFT csak 75Hz -et bír. És igaz, hogy az ''ms'' a pixel fehérből->fehérbe való változás idejét mutatja. Ami, hogy szebbnek látszodjon (azaz kevesebb ms) néha csak szürkéből->szürkébe értéket mutatja. A Hz meg azt mutatja, hogy hány képváltás történik másodpercenként. Így pár előző hozzászólással helyeselni, párral meg elentmondani szeretnék.[Szerkesztve]
-
Kevanaar
csendes tag
Hi! Most vettem egy ilyen jószágot, megosztanám én is a véleményem. Mx 500-hoz tudom hasonlítani, ami jó volt míg tökre nem ment:/. Az kicsit nagyobb mint ez, nekem fogásra kényelmesebb volt. Értelemszerűen a 2 oldalsó gomb is fentebb volt rajta egy kicsit, így alaphelyzetben a nagyujjamat nem zavarták, ennél viszont beleérnek ami kicsit zavaró. Még egy negatívum első körben, hogy szerintem a görgőt elég nehéz lenyomni (pedig nem vagyok kifejezetten gyenge), főleg játék közben lehet zavaró ha valami gyorsan kellene. A kábel klassz vékony, remélem emiatt nem fog megtörni. A pozícionálással nem volt még probléma, megy asztalon is ahol mx 500 nem ment. Ha hibamentesen fog működni, és meg tudom szokni, akkor ennyi pénzért a fentiekkel komprumisszumot kötök és azt mondom ennyi pénzt talán megért, legalábbis logitech-hez viszonyítva.
-
törölt tag
Azért mert a lépésköz = sense*dpi
a legkisebb lépésköz így jön ki.
1.0ás sense hozza ki a legtöbbet, az alatt már csak lasabb lesz ,pontosabb nem
nem véletlen nagyobb dpi-s egér -> nagyobb sense megy hozzá, persze nem arányosan, az emberi kéz is közrejátszik, de az ''kiedzhető''
Vuck -
törölt tag
A képernyők ms tudod mit jelent?HÁny mp alatt vált színt, fényerőségget egy pixel
Pl.
Ez a tft amin most vok 24 ms-omos, és 75 hz-en megy néééémáár
Mind2 számít, te viszont kevered.
Most nem magyarázom el neked.Jöjj rá, ha akarsz gondold végig, rajzold le sávokkat
pl
| | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
a felső sáv a frissítés, az alsó az ms.
Innen láthatod, bármelyiket növeled, hamarabb látod meg a képet.
Egyépként épp ez a lényege.
minden alkatrész számít.
egér monitor, videókártya..Nah meg a player
Mint a gépnél
BÁrmelyik alkatrészét kicseréled jobbra valamennyivel mindíg jobb lesz.
Vuck -
-
Loha
veterán
válasz
#53172992 #63 üzenetére
nem minden tft-nek 16 ms a válaszideje.
a válaszidőt ne kevert a frissítéssel tft-k esetében, mert nem u.a.
Miért ne keverjem? Egy TFT-n 60Hz mellett 60 képet lász másodpercenként, ez az jelenti, hogy 16ms-onként változik a kép. Tehát akármit csinálsz is, a játékban történtekről 16ms-onként kapsz csak információt. Megnézem hogy hogyan célzol be vkit, 16ms-on belül, ha nem is látsz változást a képernyőn. -
-
törölt tag
Az egér elektronikája u.ú.dolgozik, csak gyorsabban szedi le az adatot..
nem minden tft-nek 16 ms a válaszideje.
a válaszidőt ne kevert a frissítéssel tft-k esetében, mert nem u.a.
1000 ms??Háát..........
Vuck
Ui:hiába gyors az egér elektronikája, ha az USB frissítés 200 hz teszem föl
De ha ez alapból elég gyorsa akkor ez lényegtelen.
teszem az egér 1 ms enként küld adatot, de az USB minden 8.-at szedi le(8 ms) akkor hiába gyors->nem lényegtelen. -
zeg
őstag
-
indigen
tag
Nemtudom mennyire jó ez a mouse rate checker program.
Az alábbi értékeket Microsoft IntelliMouse Optical 1.1a val sikerült produkálni.
Az USB 1000Hz en ment.
1395 Hz
3020 Hz
biztos jó ez?
vagy csak tól jó vagyok? -
Loha
veterán
válasz
#53172992 #53 üzenetére
Az ADSL-nek magvannak a korlátai, 30ms alá nem nagyon tudsz menni, kábelnettel lehet sokkal kisebb is.
100Hz-es frissítésnél 10ms a CRT-k válaszideje.
TFT-nél tök mind1, hogy mennyi a késleltetése 60Hz esetén 16ms.
PS2-őt 200MHz-ig lehet húzni.
Egyépként a hacknak nem csak ez a lényege.
Az egér szebben mozog, nem ugrik akkorákat, jobb vele mozogni...
Az egy dolog, hogy az egerek így reagálnak, de nem a megnövel adatátvitel miatt, hanem ilyenkor az egér elektronikája is gyorsabban dolgozik. De ha ez alapból elég gyorsa akkor ez lényegtelen.
Egyébként az ember válaszideje, kb. 1000ms Tehát kb. ennyi idő, mire felfogod, hogy ellenség, és megnyomod az egér gombját. -
zeg
őstag
Képek:
-
törölt tag
Te el vagy tévedve.
Arről nem is beszélve, hogy ADSL esetén jó ha 30ms-os válaszidőt tud a net.
OMG!
Ez tudod mitől függ?Milyen neted van , mennyi a szerver fps-e,(nevet nemtok mondani)
, mekkora a szerver terheltsége, közted, és a szerver közti távolság.
Legjobb tudásom szerint 1 ms a crt-k válaszideje.
Minden egybe számít, nem véletlen használják..
a 60 jobb mint a 70 ez tény.
PS/2-es hackról nem tudok..
nem feltétlen 16 ms egy TFT válaszideje.
Reagál a tft-16 ms , egér legroszabb esetben 8 ms( 1-ből 8x így történik,ha egészekben mérünk...Annak is van esélye, hogy végig minden egérmozdításnál elkapod a frissítést)..ez összesen 16+8->24 ms+ a te reakcióidőd.azért inkább legyen 17.
Egyépként a hacknak nem csak ez a lényege.
Az egér szebben mozog, nem ugrik akkorákat, jobb vele mozogni...
Ezt MINDEN__ monitoron észreveszed.
Üdv:
Vuck -
zeg
őstag
.
[Szerkesztve]
-
zeg
őstag
A játékos razer egerek topikjában (is) mindenki arról ír hogy milyen faxa ez az usb húzás, meg hogy drájverben? is megtalálható. Nem értem az x-708-nál ezt az usb-s dolgot hogyan oldották meg 125Hz mellett? Vagy fejletteb lenne az x-708 mint egy tizennyolcezres razer?
Sajnálom hogy az a4techtől nem tölthetők le részletes technikai írások. -
zeg
őstag
Én lettem az egér új tulajdonosa.
Ha van rá igény készítek képeket.
-
zeg
őstag
Ismét csak az ultragagyi génius egeremet tudom felhozni példának.Az megy 500-on, így egyenletesebbnek/pontosabbnak érzem a mozgását. Gondoltam kipróbálom az a4tech egerén is, de akkor ez felejtős. Nem is értem minek ráncigálják az emberek crt mellett az usbét 1000Hz-re. PS2 porton nem próbáltuk.
Ha nem megy 125Hz fölé az sem baj, majd jól beleverem a csúfot, oszt' megveszem kicsipézéSzimpatikus rágcsáló, a notimhoz bőőőven megfelelne a lassan széteső egerem helyére.
[Szerkesztve] -
Loha
veterán
Szerintem nem fog gyorsabban menni...
A4Tech egereket ilyen téren nem nagyon lehet húzni. Ettől még lehet igaz az 1ms mivel gondolom az egér válaszideje annyi, nem az adatátvitelé. Ha már itt tartunk ha 1000MHz-en menne az USB, akkor is csak 16ms lenne a valós válaszidő ha TFT-t használsz, a 60Hz-es frissítés miatt. CRT-nél meg 10ms.
PS2-őn nem lehet 200MHz-re húzni? Arről nem is beszélve, hogy ADSL esetén jó ha 30ms-os válaszidőt tud a net. -
Alkarcsont
senior tag
Végre kezem között tudhatom új A4Tech X-708-as egeremet, még csak örülök neki, most próbálgatom aztán írok is majd róla késöbb USB-s cuccot is bepróbálhatüm, de nem gond az ha USB-n más dolog is van (egér most még nincs PS/2-n van, mert járt hozzá egy átalakító)...
-
mrall
aktív tag
edigital-ból vasárnap rendeltem kedden már call off 2-ben segített írtani az egérke! azóta nagyon jó nem kell más
-
zeg
őstag
válasz
Alkarcsont #37 üzenetére
Haverom az edigitalból rendelte pénteken, hétfő délután már nála próbálgattam az egeret.
-
Alkarcsont
senior tag
Pompás!
Egyébként hiába rendeltem meg 3 hete kedvenc boltom minden hét kedden vagy szerdán megy el áruért Pestre!
1. héten már túl későn kértem, hogy hozzanak
2. héten a nagyker is kifogyott belőle
3. most meg mire végigjárták az összeset és mentek volna a Kellytech-hez az már bezárt
Várhatok még 1 hetet -
Loha
veterán
Végre az A4Technek is van játékos egere!
Most legalább lehet majd korrektül hasonlítgatni a többi nagy márka csúcsegereihez...
Remélem lesz majd 2 görgős változat is... -
zeg
őstag
válasz
Alkarcsont #34 üzenetére
Recézett és hangtalan .
-
zeg
őstag
Az egeret még nem volt módom(időm) játékban tartósan kipróbálni,elsősorban a desktopon rángattam veszettül, ill. a mouse rate checker progi ablakában. Az usb-s bénaság miatt valszeg hozzámvágják az egeret pár napra, akkor még részletesebben tudok válaszolni a felmerülő kérdésekre, de nem vagyok nagy játékos!
-
zeg
őstag
válasz
Alkarcsont #31 üzenetére
USB sebesség állító:
[link]
Sebesség ellenörző:
[link]
Az x-708 egérről:
Az egér csomagolása 1x használatos, a műanyag hátulját kell letépni.
Az egérhez kapott cédén található drájvernél újabbat találsz az a4tech oldalán.
A görgő nagy, pontos, csendes, nem lötyög sem horizontális sem vertikális irányban, az alatta levő gomb kemény, határozott, nyoma sincs nyeglésnek, a gomb léptetése hatrározott, nem eltéveszthető.
A jobb és bal egérgomb szintén mentes az olcsó egerekre jellemző lötyögéstől, nem lehet véletlenül többet kattintgatni, szintén stabilak, pontosak.
Az egér oldalgombjai nem lötyögnek, benyomásuk határozott mozdulatot igényelnek, de nem kemények, méretük az én tompa ujjamnak is megfelelnek..
A kábel fele olyan vastag mint az átlag egéré, sokkal hajlékonyabb, menet közben nem érezni hogy az egér kábelen lóg.
Az egérfelület fényes, de ez senkit ne tévesszen meg. Tapad, és izzadás esetén is megfelelő tapadást biztosít.
Az egér oldalain az ujjbemélyedéseknél enyhén recézett, mivel az egér elülső része magaságban kifelé dől, így nem okoz problémát két ujjal felkapni az egeret és odébb tenni ha esetleg lefutottál az egérpadról.
Az egérben precízen elhelyezett súly van, de ezt ki kell próbálni.
A rágcsáló nem szedhető szét csak garivesztéssel, mivel az a4tech matrica az egyik csavart leragasztja.
Szoftvere képes arra hogy tetszőleges billentyűzetkombinációkat vegyen fel(akár tetszőleges parancsikon tetszőleges billzetkombóját is felveheti), és bármelyik egérgombhoz hozzárendelje.
Optika: Enyhén kopott világosbarna faerezet mintás funér asztallapon próbálva:
Nincs ugrálás, nincs mutató behülyülés, pontos, gyors, nem lehet kiakasztani hiába rángattam csak a rá ragasztott cellux szakadt le, fényévekkel pontosabb mint a microsoft wireless explorer 4.0 mozgása.
Az egér folyamatosan világít, nincs energiatakarékos üzemmód.
Talpak: 4db az egér szélén+2db az optika mellett. Rendkívül csúszósak, sokkal jobban mint a microsoft intellim. explorer4-é.
Kényelem: kétkezes egér, ennek minden hátrányával, ahány ember annyi kéz. Közepes méret.
Wireless intellimouse explorer 4.0-val van összehasonlítási alapom. Az x-7 legalább ennyire igényesen összerakott egér, de gombjai még precízebbek kisebb úttal de talán leheletnyivel nagyobb keménységgel, görgője legalább ennyire stabil.
Ha van még kérdés, szívesen válaszolok.
!!!!!A felsoroltak egy rövid (fél órás) usb-vel vívott küzdelmem során összegyűlt tapasztalatokon alapulnak!!!! -
zeg
őstag
válasz
Alkarcsont #27 üzenetére
Ha megjön az egér próbáld meg az usb sebesség növelést a USB Mouserate Switcher nevezetű progival, a Mouse Rate Checkerrel ellenőrizheted hogy mennyin megy az egér.
Köszi. -
zeg
őstag
Próbált már valaki az A4Technek levelet küldeni? Kétszer elküldtem az oldalon megadott techsupport címre, de mindig ''Delivery to the following recipients failed'' üzenetet kapok.
-
Alkarcsont
senior tag
válasz
Locomotive #23 üzenetére
Egyszer volt valami gagyi optikai egerem az azt csinálta, hogy játék közbe elkezdett forogni és a földet nézte! na az elött és azóta is A4Tech golyós egerem van, remélem ez a Gamer egér nem csinálja majd ezt!
-
zeg
őstag
Kapott egy levelet usb ügyben az A4Tech.
-
zeg
őstag
Haverom vásárolt a4tech x-708-as egeret. Letöltöttem neki az usb mouserate switcher progit, amivel az egér idejét lehet babrálni. Az usb patch után a progi kiírta hogy mostantól a seb. 500Hz, majd újraindítottuk a gépét. Az egér a mouse rate checker progival mérve továbbra is 124Hz körül megy. A switchrerrel leellenőrizve az 500-as beállítás megtörtént. Az én genius egeremet csatlakoztatva a seb. 500Hz körül van ugyanazon usb porton, visszadugva az x-7-et 125Hz. A Switcherrel beállítottam a 250Hz-et, a genius követte, de az x-7 továbbra is 125HZ körül van. Nem értem, hogyan lehet hogy egy genius egér követi a patch beállításait, az a4tech gamer egere viszont a zistennek se akar 125Hz 8ms fölé menni ugyanazon porton, de másikon sem. Az A4Tech oldalán 1ms spi van feltüntetve, ezért próbálok valami közelítőt kicsikarni az egérből.
-
mrall
aktív tag
válasz
Locomotive #23 üzenetére
RESPECT!
-
Locomotive
csendes tag
Hi. Srácok.... ez valami állat. Isteni ez az egér, valami oltári egy jószág. Hogy teljesebb legyen a kép, nekem egy maXXpad-om van, amin eszméletlenül jól csúszik. Ha estleg egy kis tapadást is szeretnétek biztosítani magatoknak a játék közben vagy csak egyálatlán, akkor ajánlom a QcK steel textil egérpadot (az előbbi 3000 Ft.-ért megvásárolható a Mistral Kft. üzleteiben, az utóbbi pedig bárhol máshol). Szal ezek a párosítások nagyon passzolnak, hihetetlen flash. Kár, hogy csak ez az internetes online bolt árulja őket
. VEGYÉTEK VEGYÉTEK... nagyon megéri. Teflon lapocskák, 800 dpi, ami bőven jó már, kényelmes, fasza anyag, multifunkcionális, és mondom, nagyon klasszul csúszik.
-
ya és melyik a jobb ez(ek) vagy a Trust GM-4200 ???
-
-
válasz
Locomotive #18 üzenetére
nekem is ki kell pótolni
-
mrall
aktív tag
válasz
Locomotive #18 üzenetére
edigital.hu -ról rendeltem én is! x-708-et mégegyszer írom hogy cool jó nagyon bejön!
aki nem hiszi próbálja ki -
Locomotive
csendes tag
válasz
lionhearted #17 üzenetére
Ha utalvány, akkor nincs gond
. Nekem zsebpénzből kell.
-
kaptam egy MEDIAMAR*T utalványt és így muszály ott megvennem, ahol 7,5e FT :'(
-
Locomotive
csendes tag
válasz
lionhearted #15 üzenetére
Holnap megyek érte. 5 pénz, ideig-óráig csak jó lesz
. Aztán majd úgyis veszek egy jobbat, ha esetleg nagyon muszály..
-
és mikor lesz meg?
mert a héten belül én már megvenném az egyiket -
Locomotive
csendes tag
Üdv. Hehe, én is - többek közt - egy ilyesmi egeret szeretnék. A korábban felszólalókhoz csatlakozom, tudniillik igen szimpatikus kis jószág.. olcsó és és hát multifunkcionális, talán ez utóbbi nem a hátrányára. Én hamarosan megrendelem { http://www.edigital.hu }, és bekommentelek nektek. Remélem nem csalódom, de ha igen, azt is elmondom majd
.
-
a másik meg az, hogy a két nagy testvérhez mennyiért lehet hozzájutni?
-
engem is érdekelne egy ilyen
csak van egy másik is
melyik a jobb ez vagy a Trust gm-4200[link]? -
trident
csendes tag
Szivesen olvasnék tapasztalatról, én is rátaláltam az egérre,
mivel elég alacsony az ára *1 érdekelne mit tud, milyen, pro és kontra vélemények.
*1 amiket most szivesen látnék az asztalon az 10-15 E. Ez ugye mégis a fele-harmada. -
mrall
aktív tag
ma meg is rendeltem ezt az x7-es egeret a 708-ast
ha megkapom megosztom a véleményt! -
mrall
aktív tag
Én is ilyen egeret akarok! jó az alap is de a full változat a zsír!
www.edigital.hu -n lehet már kapni 5k ért az alapot! de hát az is fullos szerintem! -
törölt tag
-
törölt tag
LOL:
-
törölt tag
Hát tényleg nem
-
törölt tag
Up, senki nem tud erről semmit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Légies iPhone halvány színei
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest