- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
haverkulum
aktív tag
Hát, ha csak nyikorok meg lehet próbálni egy kis WD40-el megkínálni, amit adnak hozzá kis "cső" az talán befér, de sztem egyszerűbb szétszedni és úgy megcsinálni, nem annyira vészes dolog
Csak el vannak rejtve a teflontalpak alatt a csavarok, ez az egy gond, nagyon óvatosan kell leszedni, különben sérülnek a talpak :S -
haverkulum
aktív tag
A4Tech egereknél sűrűn előjön ez a görgő probléma, nekem mindkét példánynál megvolt, de több heti neten olvasgatás után találtam egy érdekes, de működő megoldást erre
A görgő mechanikájába bele kell kenni egy kb borsószemnyi vazelint és olyan lesz utána mintha csak új lenne
Tapasztalat és nem csak A4Tech egereknél vált be 
-
haverkulum
aktív tag
válasz
Enclave
üzenetére
Hali, nekem egy 747H van, előtte 750BK volt, jó darabig csak asztalon használtam őket, majd egyik ismerősöm rábeszélt egy Steelseries egérpadra, kb 1.5 éve használom, most már nem tudom hogy voltam képes régen enélkül játszani, sokkal kényelmesebben használom az egeret, pontosabban tudok célozni mert jobban csúszik az egér rajta

Annyi még, hogy ha esetleg váltanál egérpadra az asztalról, akkor előtte érdemes cserélni a kis teflon talpakat is mert az asztal felülete elég rendesen szét tudja karistolni őket és az az egérpadnak se tesz jót (szerintem) és az egér is nehezebben csúszik miatta

Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 mini 128Gb- 100% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Csak el vannak rejtve a teflontalpak alatt a csavarok, ez az egy gond, nagyon óvatosan kell leszedni, különben sérülnek a talpak :S
Tapasztalat és nem csak A4Tech egereknél vált be