- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- SSD kibeszélő
- Mini-ITX
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
haverkulum
aktív tag
Hát, ha csak nyikorok meg lehet próbálni egy kis WD40-el megkínálni, amit adnak hozzá kis "cső" az talán befér, de sztem egyszerűbb szétszedni és úgy megcsinálni, nem annyira vészes dolog
Csak el vannak rejtve a teflontalpak alatt a csavarok, ez az egy gond, nagyon óvatosan kell leszedni, különben sérülnek a talpak :S
-
haverkulum
aktív tag
A4Tech egereknél sűrűn előjön ez a görgő probléma, nekem mindkét példánynál megvolt, de több heti neten olvasgatás után találtam egy érdekes, de működő megoldást erre
A görgő mechanikájába bele kell kenni egy kb borsószemnyi vazelint és olyan lesz utána mintha csak új lenne
Tapasztalat és nem csak A4Tech egereknél vált be
-
haverkulum
aktív tag
válasz
Enclave #1932 üzenetére
Hali, nekem egy 747H van, előtte 750BK volt, jó darabig csak asztalon használtam őket, majd egyik ismerősöm rábeszélt egy Steelseries egérpadra, kb 1.5 éve használom, most már nem tudom hogy voltam képes régen enélkül játszani, sokkal kényelmesebben használom az egeret, pontosabban tudok célozni mert jobban csúszik az egér rajta
Annyi még, hogy ha esetleg váltanál egérpadra az asztalról, akkor előtte érdemes cserélni a kis teflon talpakat is mert az asztal felülete elég rendesen szét tudja karistolni őket és az az egérpadnak se tesz jót (szerintem) és az egér is nehezebben csúszik miatta
Új hozzászólás Aktív témák
- Predator Helios Neo 16" QHD+ IPS i9-13900HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - vadonatúj, aktiválatlan
- Crucial Ballistix 16 GB (2x8 GB) 3600 MHz CL16 DDR4-kit eladó
- Eladó Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ViewSonic LS550WH - WXGA 1280 800 DLP LED projektor - 2000 ANSI lumen - 3D, HDMI - ÚJ!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest