Hirdetés
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Raspberry Pi
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmheros
őstag
válasz
pmheros
üzenetére
Keresővel nem találtam bejegyzést itt a fórumban A4Tech EVO XGame Opto Oscar X710 egérkére.
Illetve az A4Tech oldalán, és az X7 oldalán sincs fenn ilyen néven rágcsáló. Persze árlistákon szerepel ilyen.A googléval találtam egy videót, amelyen az egér hasát megmutatva X-710BK felirat olvasható. Ez a típus már szerepel az X7 oldalán Ellenben jelentős különbségek figyelhetők meg már a külső kialakításban is a két linken található két mutatóeszköz között. Nem is lenne ez akkora baj, ha tényleg jól megkülönböztetett néven futna a két egér. De egy következő videón honfitársunk egy X-710BK jelölésű dobozból pont egy ilyen szegényített megjelenésű szerkezetet varázsol elő.
Mi is az én gondom ?
Ha a már külsején is spóroltak, milyen veszteséget szenvedhetett a belbecs ? (Ha nem látszik, ugye nem hiányzik) Miért nem találom az Evo Xgame Opto 710 termék gyártói megjelenését sehol ?A híresen jól sikerült X-710F egér egy példányának vagyok elégedett használója sok éve. Akartam egy másodikat, de ha így trükközik a gyártó, akkor inkább nem kell.

Új hozzászólás Aktív témák
- Everest / AIDA64 topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honda topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Bontatlan Samsung 990 PRO 2TB M.2 NVME
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dual, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 128Gb, 12 hónap Garancia, Kék Színben, Vodafone / ONE / 70 es
- Sony DSC-RX100 Mark III 3 - nagyon szép állapot
- 2021 Macbook Pro 14, M1 Pro (8 CPU, 14 GPU), 32GB, 1TB, Silver
- iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Samsung Galaxy S21 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs