- Gépösszerakó topik kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Dell asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmheros
őstag
válasz
pmheros #1971 üzenetére
Keresővel nem találtam bejegyzést itt a fórumban A4Tech EVO XGame Opto Oscar X710 egérkére.
Illetve az A4Tech oldalán, és az X7 oldalán sincs fenn ilyen néven rágcsáló. Persze árlistákon szerepel ilyen.A googléval találtam egy videót, amelyen az egér hasát megmutatva X-710BK felirat olvasható. Ez a típus már szerepel az X7 oldalán Ellenben jelentős különbségek figyelhetők meg már a külső kialakításban is a két linken található két mutatóeszköz között. Nem is lenne ez akkora baj, ha tényleg jól megkülönböztetett néven futna a két egér. De egy következő videón honfitársunk egy X-710BK jelölésű dobozból pont egy ilyen szegényített megjelenésű szerkezetet varázsol elő.
Mi is az én gondom ?
Ha a már külsején is spóroltak, milyen veszteséget szenvedhetett a belbecs ? (Ha nem látszik, ugye nem hiányzik) Miért nem találom az Evo Xgame Opto 710 termék gyártói megjelenését sehol ?A híresen jól sikerült X-710F egér egy példányának vagyok elégedett használója sok éve. Akartam egy másodikat, de ha így trükközik a gyártó, akkor inkább nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyaralás topik
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vicces képek
- PlayStation 5
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest