- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Analóg fényképezés
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- Nekimegy saját partnereinek az ARM az AGI CPU-val
- Házimozi belépő szinten
- Tavaszi hardvernyitány
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmheros
őstag
válasz
pmheros
üzenetére
Keresővel nem találtam bejegyzést itt a fórumban A4Tech EVO XGame Opto Oscar X710 egérkére.
Illetve az A4Tech oldalán, és az X7 oldalán sincs fenn ilyen néven rágcsáló. Persze árlistákon szerepel ilyen.A googléval találtam egy videót, amelyen az egér hasát megmutatva X-710BK felirat olvasható. Ez a típus már szerepel az X7 oldalán Ellenben jelentős különbségek figyelhetők meg már a külső kialakításban is a két linken található két mutatóeszköz között. Nem is lenne ez akkora baj, ha tényleg jól megkülönböztetett néven futna a két egér. De egy következő videón honfitársunk egy X-710BK jelölésű dobozból pont egy ilyen szegényített megjelenésű szerkezetet varázsol elő.
Mi is az én gondom ?
Ha a már külsején is spóroltak, milyen veszteséget szenvedhetett a belbecs ? (Ha nem látszik, ugye nem hiányzik) Miért nem találom az Evo Xgame Opto 710 termék gyártói megjelenését sehol ?A híresen jól sikerült X-710F egér egy példányának vagyok elégedett használója sok éve. Akartam egy másodikat, de ha így trükközik a gyártó, akkor inkább nem kell.

Új hozzászólás Aktív témák
- EliteBook 8 G1i 14 AI 14" FHD+ IPS Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SK Hynix 8GB DDR5 RAM modulok több darab is van // Számla // Garancia //
- 16GB DDR4 RAM modulok 3600Mhz több darab // Számla // Garancia //
- Dell Latitude 7420 érintőkijelzős // Core i5 1145G7 // 16GB // 256GB // A- kategória
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight / SKY / SILVER
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum Tápegység!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest