Új hozzászólás Aktív témák
-
Petiapó
tag
SirAlo: Esetleg próbáld meg az 1899es hozzászólás szerint. Csak sima egyszerű karaktert állíts be neki a saját progijában, ezt letöltöd az egérbe, utána pedig a játékban beállítod azokat a karaktereket valamely funkcióra, így úgy fogja érzékelni a játék, mintha a billentyűzeten nyomtad volna meg. Tádááám! Így bármely játékban, vagy más programban működni fog az oldalsó gomb.
Nekem az egyik gomb kötőjelet, a másik "ű" betűt, a duplaklikk pedig pontot csinál. Ezeket még soha nem láttam előredefiniálva játékokban, szóval szabadon kiosztható.
Bategg: Azt próbáltad, hogy amikor kéri, hogy csatlakoztasd az egeret, olyankor kihúzni, és visszadugni?
Nekem anno XP volt, nem emlékszem, hogy lett volna gond. Bár én azóta sem telepítettem fel semmiféle drivert, mindig a Windows-éval használtam. Egyszer "belesütöttem" azt a pár gombot, és azóta is úgy van.
Esetleg megpróbálhatod az Oscar exe-jénél a kompatibilitási funkciókat átlőni korábbi windowsra. -
Petiapó
tag
Szia!
Az enyém is kattogott most, hogy megnyomkodtam. Bár eddig nem hallottam, mert én is lazán fogom az egeret.
De azért kipróbáltam, hogy lehetne megszüntetni (igaz szét kell szedni hozzá).
Az egér alján található négy kis tappancsot leszedve, eljutunk négy csavarig, ezt kiveszed, és ketté tudod venni az egeret. (azért ne teljesen mert van benne egy kábel is, ami összeköti a két oldalt)
Na most, vágjál egy nagyon pici, kb. 2-3mm HOSSZÚ cellux darabot (így 10*3 mm-es darabod lesz), ezt beragasztod az alsórésznél, abba a kis derékszögű részbe, ahova a felső rész illeszkedik, durván oda, ahonnan a kattogást hallod. Most már csak össze kell rakni, és voilá, nem kattog.
Bátran nekiállhatsz, elrontani elég nehéz, mert valójában rém egyszerű a szerelése. A tappancsokat is szépen le lehet szedni, majd visszarakni nyom nélkül, így a gari is megmarad. Bár ez utóbbira nem hiszem, hogy szükség lesz. Elég időtálló egerek ezek, és mire a görgő elromlik, addigra úgyis lejár.
De azt meg megint meg tudod csinálni saját magad.
Jó szerelést!
Üdv: Petiapo
-
Petiapó
tag
Szép jó estét!
Kb. 3 éve van egy XL-747H egerem. A legjobb amit valaha is fogtam.
A görgője persze ennek is behülyült. Nos én ma szétszedtem, azt a kis blokkot is (ami akkora, mint egy zöldborsó) amiben az érzékelő van. Beáztattam mosószeres vízbe, majd már szárazon megfújtam egy kis kontakt spray-vel. Ezt követően összeraktam (ez a része elég nehézkes volt), és most tökéletes. Pont olyan, mint új korában.
Persze, ha előbb elolvastam volna amiket itt írtatok nem szedtem volna szét, csak simán megfújom, és hadd menjen, de most már mindegy is.Említettétek sokan, hogy sok baj van a makrókkal, és a programozhatóságával. Nos, én azt a megoldást választottam, hogy a saját programjával nem funkciót állítottam be, hanem karakterket.
Egészen pontosan: duplaklikk gomb csinál egy pontot, tehát ezt: "."
A két oldalsó, pedig "-" és "ű". Ezt lementettem az egérbe, és azóta is így használom. Igaz nem szoktam BF-ezni, de CoD-nál, és mondjuk F.E.A.R.-nél, meg az összes többi olyan játéknál (FPS, RPG, MMORPG) ahol lehet konfigurálni billentyűzet gombokra bármit, azoknál tökéletes. Például hozzárendelsz gránát dobást az ű betűhöz, és a gép úgy érzékeli az egér gombját, mint ha a billentyűzeten nyomnád meg. Ráadásul a laptopon is ezt használom, és sokszor azon is játszok, de nem kell semmit piszkálnom az egérben, mert "viszi" magával a beállítást.
Még a saját driverét sem használom. Amit a Windowstól kap azzal is pontosan tudja ezeket.Remélem hasznos lesz valaki számára ez az infó.
További jó időtöltést!
Üdv: Petiapo
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- Automata kávégépek
- Eredeti játékok OFF topik
- Gitáros topic
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Formula-1
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest