Új hozzászólás Aktív témák
-
haverkulum
aktív tag
válasz
Enclave #1932 üzenetére
Hali, nekem egy 747H van, előtte 750BK volt, jó darabig csak asztalon használtam őket, majd egyik ismerősöm rábeszélt egy Steelseries egérpadra, kb 1.5 éve használom, most már nem tudom hogy voltam képes régen enélkül játszani, sokkal kényelmesebben használom az egeret, pontosabban tudok célozni mert jobban csúszik az egér rajta
Annyi még, hogy ha esetleg váltanál egérpadra az asztalról, akkor előtte érdemes cserélni a kis teflon talpakat is mert az asztal felülete elég rendesen szét tudja karistolni őket és az az egérpadnak se tesz jót (szerintem) és az egér is nehezebben csúszik miatta
-
dltpwnz
aktív tag
válasz
Enclave #1920 üzenetére
igazából én csak tapasztalatból mondom , hogy az optikai x7esek megbízhatóak , a lézeres technológia szerintem elég drága aztán én nem bíznék annyira az ilyen olcsó lézeresekben .. egyébként x710bk-m van csak FPSre használom és nem kímélem
most épp a4tech x7-500mp pad van alatta elég fasza.. csak ajánlani tudom ezt a kombót és szerintem 5-6 ezerből simán megvan szállítással
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- macOS PC-re
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dacia topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- sziku69: Szólánc.
- Nintendo Switch 2
- Milyen alaplapot vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest