- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Milyen videókártyát?
- Vélemény: a HDR az új hívószó a tévéken
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zimmi91
addikt
Ciao!
Nekem is A4Tech X750-F.em van -
Loha
veterán
Akinek driver gondja lenne esetleg, annak ajánlom az egyel régebbi 7.72-es drivert. Sztem jó mindegyik X7-eshez, a 718-asokhoz biztosan.
Aki X7-est szeretne venni, annak továbbra is a legjobb vétel az X718BF, a lézeres egerekkel csak a gond van (más gyártóknál is), 2000dpi meg mindenre bőven sok.
-
Egzee
őstag
Sajnos egy-két hátulütője az egérkének, hogy inkompatibilis újjabb rendszerekkel... Nekem egy idő után leáll...
Én már nem vennék ebből a szériából, csak a full speed USB-sből!! Az tuti jó lesz, mert ha nem akkor veszek valami cyber-snipa-t vagy logit...
Drágák, de nem akarok kínlódni! Ha valakinek hibamnetesen megy az X7 akkor nagyon jó vétel!!! -
laci666
senior tag
Na megint itt vagyok.
Szívok ezel a retek egérrel megintmagátol változtatja a DPI azaz észrevettem hogy a bal kliknél néha megváltoztatja az az elég sürven meg ha bongészek elkezdi görgetin magátol a lapot fel le.Szoval egy rakás szar az egész.
Vissza viszem megint adjanak egy másikat csak ne ezt a fost.
Lehet jobban jártam volna egy 718BF-el
De már nem merek A4techet venni. -
harait
tag
Helo ma boldog tulajdonosa lettem egy x-718F-nek és nagyon tetszik, kényelmes fogású, pontos és nem is volt drága...nagyon örülök
-
Mark001
tag
Egyelore tetszik
3x fire gombnak nem nagyon sok hasznat latom, esetleg Armed Assaultban M16-nal nem kell burst-ra valtani.
A regi egeremhez szokva nekem 600 es 800DPI kozott lenne megfeleloen erzekeny, de majd megszokom igy 800-on -
Mark001
tag
Nah megvettem
X-718BF
Eddig tetszik, most probalom ki jatek kozben majd, akkor tudok rola tobbet..
Eddig egy dolog ami feltunt: A huvelykujjnal levo gumi kicsit tapad, vagy nem is tudom..De nem zavaro, es tetszik -
tupacamaru
veterán
Volt valahol egy egér teszt, de most nem találom meg.
A 718-as sok Pro Logi egeret lealázott benne, többek között a lézereseket is. Az volt a taszt lényege hogy a gyors mozgásokat hogyan követi le az egér. Amig a 718-as a gyors rántásra is ugyanannyit mozdult addig a többi résztvevő egér elég szétszórt eredményt produkált.
-
Egzee
őstag
[link]Apu, Anyu! Én döntöttem! Ilyet kérek karácsonyra!
Kicsit királyul néznek ki! Elmehet a Logitech a náthába! Tudjátok mikor adok ki egy egérér 15ezret! Meg a f@szomat!Egy Logi bill+egér annyiba kerül mint egy komplett vízhűtés??? Hát meg anyád! A legjobb ár/érték aránnyal rendelkező egerek ezek!
Azért a Wendel gyerek alá beb@sznék egy ilyet, akkor kíváncsi lennék mit alkot vele!
Jó, persze... Azért egy komoly egér súlyozható meg miegyébb... De a könnyűt meg megszokod! Nem kell kiadni +5000-ret ilynért... -
tupacamaru
veterán
A 718-asról a króm kb 3-4 hónap használat után kezd el kopni, intenzív használat mellett.
3-4 óra F.E.A.R. Combat naponta, néha kicsit több.
De ettől föggetlenül egy nagyon jó kis egér ez. A kopás engem nem érdekel amíg jól, pontosan működik.
Én 800 Dpi-vel használom mindig. Szerintem így pont jó.
-
Egzee
őstag
Hát... Ezen a kígyómintáson jó vastag a festék, de minden le tud kopni... Az én 708-asom "fényes" anyagában festett, és nekem sosem kellett félnem, hogy valahol lekopik róla a festék... Ellenben a 718-ason az a króm csík engem aggasztana... Ha olyan jó minőségi mint a Nokia telefonokon, akkor masszív használat mellett adok neki 1 hónapot, és meglátszik... Egyébként idáig akármelyik más egeret megfogtam, azt mind furcsának éreztem, mert erre az egérkémre úgy rááll a kezem, mintha egy kis kesztyűbe dugnám a keszem!
-
Egzee
őstag
Sziasztok! 2 éve vettem egy ebbe a kategóriába tartozó tökéletes egeret!!! Imádom! De mióta új gépet vettem, valamiért mindíg kifagy, előre meg nem jósolható időkben... Másik gépen nem okoz ilyen problémát! Próbáltam driverrel, annélkül de semmi... Azóta már volt egy alaplap csere ugyan olyanra, és ezzel is csinálja... Mondom, az előző gépemmel probléma mentes és más gépekkel is... Megutált, vagy megharagudott???
Eddigi legjobb egerem, legjobb ár/érték arányú! Ne mondja már mindenki, hogy másol a A4Tech, mert lekaparom magam!!! Szerintetek kinek volt az első DPI beállítást a görgő színével megmutató egere??? Az A4Technek! Mikor néznék én rá egy G7-esnek a kijelzőjére játék közben??? Ez meg világít, és a színéről megállapítom... A kígyóbőr mintára gondoltok??? Hát szerintem nem a Logi volt az első aki ilyet alkalmazott!Plz segítsetek!
-
Mark001
tag
válasz
VaniliásRönk #478 üzenetére
Koszi, de eloszor inkabb a helyi bolt, nem szeretek rendelgetni :S
-
VaniliásRönk
nagyúr
A4Tech X-718BF (ha mégis kéne egy üzlet
)
-
Mark001
tag
Talaltam en 718BF-et..Az nekem tokeletes lesz..Hetfon megkerdezem, tudnak-e hozni a boltba BF-et, ha nem, akkor meg megrendelem valahol
Koszonom a segitseget. -
Mark001
tag
válasz
VaniliásRönk #475 üzenetére
Akkor lehet netes rendeles lesz belole..
Ha nem tul nagy keres, tudtok mondani egy boltot, ahol van BF, lehet netrol rendelni?
Kellytech-nel meg nem latom az arakat -
Mark001
tag
válasz
VaniliásRönk #471 üzenetére
Akkor 718F lesz..Esetleg a boltban megkerdezem tudnak-e BF-et hozni, es akkor az lesz, de ha nincs, akkor 718F...
-
Mark001
tag
Hello!
A ket eger kozott mi a kulombseg: 750F es 718F?
Csak a +500DPI +laser vagy azonkivul van mas is? Mert akkor a 718F nekem tokeletes..
2500DPI szerintem sok is.. -
-
laci666
senior tag
Végül X-750F-et vettem.
Csak lenne egy kis gondom nem müködik,amikor ráduktam a gépre(USB) akkor műkődött amig feltelepítettem a driverét és ujra indulás után semmi.Peddig a görgö világit de meg se nyikkan. -
laci666
senior tag
Nekem is tervbe van véve X-718F vagy X-718BF,de mivel ízados a tenyerem igy a BF-et fogom venni.
Most is A4Tech-em van egy Battery Free fajta de játékra nem jó. -
wiggen123
senior tag
Szasztok!
Szemezgetek ezzel az x7 szériával, de kétségeim vannak. Korábban volt egy Logitech mx500-am, aminél szintén egybe volt fő gombok felett a műanyag mint ezeknél az egereknél. Azokat kérdezném akik már huzamosabb ideje használnak ilyen egeret, hogy a használattól nem deformálódik e a gombok feletti műanyag? -
Synthwave
HÁZIGAZDA
FANATIKUS TAG LETTEEEEEEM!!! YIPPPPPPEEEEEEE!!!!!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Sziasztok.
Most gondolkodom egy X710/718 BF-en.
Én igazából Quake III Arena DeFRaG-modjában használnám leginkább. Eléggé low sens-es vagyok (kb. 30 cm-ert kell mozgatnom az egeret egy komplett 360 fokos fordulathoz)...
A kérdésem a következő:
Vajon elég nekem a 710BF a maga 1000 dpi-jével?
Ja, és a savmaratott üvegpadot szereti ez?
-
CS@
csendes tag
Üdv!
Az előző hozzászólás óta eltelt egy hétben próbálgattam ezt a jószágot és arra jutottam, hogy nekem végképp elegem van belőle.
Úgyhogy, ha bárkit érdekelne dobjon egy mailt és a vételár feléért szívesen odaadom, ha eljön érte Újpestre.
A4Tech X718-F, Aquaban 2007.09.21én vettem(1évGari, számlával), 4800HUF volt 2400ért vihető. -
MZsoltee
veterán
Én is beszáltam a klubba, egy X750F személyében
Tudnátok linkelni alegújjabb drivert?
Üdv
[Szerkesztve] -
golyani
őstag
válasz
szinesz.bob #449 üzenetére
le kell fújni keréktárcsa festékkel az is ezüst
[Szerkesztve] -
golyani
őstag
passzolom.
de annyira h egy csíkban jobb oldalon a fekete csík mellett sötétben látni h piros. és kicsit érdesebb a felület
ez mind a jobb oldali ezüst taakrólemezen pont az X7 és az A4tech embléma között.
kicsit érdes még a bal oldali ezüst takarólemez agyancsak a fenete cskímellet ugyanilyen tájékon, de hogy mitől azt nme tudom.
[Szerkesztve] -
golyani
őstag
válasz
szinesz.bob #442 üzenetére
nekem 1 éve van meg a 710 és nekem is elkezdett kopni az ezüstös rész
-
szinesz.bob
senior tag
4 hónapja használok 1 X-718f-et. Nem rossz ennyi pénzért. Vista(64bit) driver 2 hónap múlva lesz. Ami bosszant hogy az ezüstszínű rész elkezdett kopni............
-
CS@
csendes tag
Üdv!
A mai nap vettem egy X-718F –et. Teljesen elégedetlen vagyok vele. Kimondottan nem szeretem az FPS jellegű játékokat, a célom az extra gombok frankó kihasználása volt, de már ezeknek a konfigolásával is annyi gondom van, hogy azt még leírni is sok lenne. A szoftver elképesztően pocsék, a CDn mellékelt driver külön vicc, hogy user defined után folyton megfagy. A gyártó oldaláról leszedett 7.80al ez a fagyogatás már elmúlt, de ettől függetlenül továbbra sem értem miért nem mutatták meg egy felhasználónak rövidke próbálgatásra mielőtt úgy döntöttek volna, hogy ez így jó lesz. A quickmenüknek totálisan nincs semmi értelmük, mivel közvetlenül még egy exe fájlt sem képesek futtatni csak a béna user defined –be, amit mire elérek már nincs is semmi értelme az egésznek. Összességében nagyon megbántam, hogy pénzt adtam érte, de ha már itt van gondoltam próbálkozok vele és összerakok benne pár olyan menüt ami esetleg számomra hasznos lehet. Sajnos itt is koppantam(lehet, hogy ez az én bénaságom, sőt valószínű), mert miután hosszú órákat pöcsöltem vele utána nekiálltam keresni egy ini fájlt vagy bármi hasonlót, ami az általam elkészített beállításokat tárolja, mert egyik porcikám se kívánja egy windows újratelepítés után ezt ismét megcsinálni. Természetesen nem találtam ilyet. Gondoltam akkor megpróbálkozok némi reg fájl nézegetéssel mire már azt hittem megvan a megoldás. Gondoltam kipróbálom, hogy elmentem a reg fájlokat és gyorsba felghostoltam egy régi windowst, majd benyújtottam neki az általam mentett reg fájlokat. Természetesen mindent megjegyzett, kivéve a saját menüimet, ami miatt az egészet elkezdtem.
Mindenestre, ha valaki megtudná mondani, hogy mégis mit mentsek el, hogy ne kelljen minden egyes windows ghostnál előröl kezdenem az Settings/UserDefinedben 1x már megcsinált beállításaimat, azt megköszönném. -
Csokibácsi
tag
nem tud vki vmi faja módszert hogy ne izzadjon annyira kezem az egéren és mégse keljen elcsűfitanom??
[Szerkesztve] -
Csokibácsi
tag
most vettem egy a4tech x718f egerte és egy steelpad qck egérpadot még nem tszteltem be de ma már befogom akkor majd irok véleményt!
kigyóbőröset akartam de oan nem volt
így maradt ez remélem ezzel nem lecc gond mert izzadós a kezem
a steelgrip kurva drága farmert meg nem akarok ráragasztni mert elcsúfitaná
Üdv: Csokibácsi
[Szerkesztve] -
L a m y
csendes tag
válasz
MZsoltee #437 üzenetére
600 ion nem világít ^^ amúgy nem fölösleges szerintem főleg nem gamereknek mert mvel sok szr dpi-t tettek bele (mikor elég lett volna 3 szerintem) nem mindíg tudja a gamer hogy min is van és h hányszor nyomja a gombot ha gyorsan csipázni kell pontosan kis dpi vel...
amúgy jó kis egér csak szerintem ronda az oldalán az a fehér csík, és nekem jön le rólla a festék.. amúgy jó kis egér bár még enm nagyon próbáltam razert... -
Loha
veterán
válasz
MZsoltee #435 üzenetére
A görgő színe attól függ, hogy hány dpi-re van állítva az egér, és csak az utolsó legnagyobb beállításon villog. Nekem a 718BF 600dpi-n nem világít, 800-on amin használom pedig zöld, és csak a legnagyobb 2000dpi-s beállításon villog sárgán és pirosan felváltva, de sztem az sem zavaró. Egyébként SZVSZ 800dpi bőven elég.
-
MZsoltee
veterán
Az a4tech honlapján van 1 kis demo, amin azt mutogatják hogy mekkora DPIre állítjuk hogyan villog a kis gomb. Nah szóval, ez csak akkor van amikor új beállítást választunk vagy állandóan(ha igen akkor ki lehet kapcsolni vhogy)?
-
Loha
veterán
-
Dr Smoke
aktív tag
válasz
Fastercowboy #428 üzenetére
lol.... És még a doboza is ugyanolyan!
[Szerkesztve] -
Loha
veterán
Pontosan 25Hz különbség van a PS/2 és az USB között.
PS/2 100Hz-en frissít, az USB meg 125Hz-en, gyakorlatban semmi különbség, én is PS/2-őn használom.
Fastercowboy: Sztem semmi köze hozzá, csak úgy mint a Logitech az A4Tech is elkezdte árulni az egereit más gyártóknak, akik egeret valójában nem gyártanak.
[Szerkesztve] -
Fastercowboy
tag
A Trustnak van vlmi köze az A4Tech-hez, mert ha nincs, akkor ez elég érdekes:
[link]
Kísérteties a hasonlóság!
[Szerkesztve] -
alienpapa
senior tag
Megvan az egér, nagyon fasza!
-
csibor
addikt
Észre sem vettem a topicot,úgy vettem X7-718F
mindenesetre tetszik
-
alienpapa
senior tag
Na úgy néz ki h holnap megveszem az x750f-et. Kiváncsi leszek mit tud.....
-
vert!g0
csendes tag
Üdv nektek!
A mai napon én is 718F tulaj lettem. Eddig nagyon meg vagyok elégedve vele és az új egérpadon szépen dolgozik, kényelmes. Igaz hogy ennek a modelnek fényes a felülete de jól rásímul a kéz és a bal oldali gumicsíkkal eggyütt nekem nem akart lecsúszni rólla a kezem.
Viszont láttam itt előrébb, hogy érdemesebb USB-n használni mint ps/2-n. Most ebből mi igaz ? Mert csak úgy feleslegesen nem akarok elhasználni egy slotot ha nincs jelentősebb változás. Perpill ps/2-ben üzemel nekem. előre is köszönöm a választ -
apcuk
csendes tag
Egyébként miért jó USBvel csatlakoztatni egy egeret? Nem tudom, mitől lesz jobb, pl. PS2-n 200Hzet lehet alapból XP alatt beállítani. És MouseRateChecker is igazolja, hogy annyi. (Legalábbis egy noname egérrel.)
-
alienpapa
senior tag
Lehet már kapni valahol x750BF-et?
-
apcuk
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek fogásra melyik jobb? A sima/F/BF sorozat? Nekem néha szokott izzadni a kezem, jó lenne vhol kipróbálni. -
KrixD
csendes tag
2 hete vettem egy 718-F et 4700 ft-ért sztem megérte , nem izzad rajta egyáltalán a kezem
és ezzel már sokkal jöbban megy a CS
800 dpi-n nyomom, ha 2 k ra rakom az már nagyon érzékeny
ajánlom mindenkinek az egeret akinek nincs pénze egy g5-re.
-
DRPCDoki
tag
válasz
Loituma69 #403 üzenetére
Megnéztem az triplaklikkelőt ut2004 alatt, szinte összes fegyóval. Rohampuskánál, minigunnál, plazmapuskánál működött. Teleportálónál, bio-puskánál csak dupla lövés volt. A többinél vagy nem működött vagy nem néztem meg. Főleg mininél volt vicces, mert ugye annak előbb fel kell pörögnie a tüzeléshez, három gyors egymásutáni klikknél ez meg lehetetlen.
-
DRPCDoki
tag
Hela all!
Pénteken megjött az A4 Tech X-750F egerem 6750 Ft-ért. Nagyon meg vagyok vele elégedve. -
Loituma69
őstag
Nem tudom megszokni ezt az egeret visszasírom az mx 510 et.
autoszimulátor live for speed csak akkor jo ha 800 dpi állítom ut 2004 csak akkor jo ha 1600 dpi re állítom e felett használhatatlanúl gyors. Tehát semmi értelme viszont olcsó volt ez az egér -
Loituma69
őstag
A4TECH 750F-X egerem van, de a gyorslövés ut2004 nem műxik, beállítás vagy az ut nem engedi?
-
Loha
veterán
válasz
janos1988 #400 üzenetére
X7-eseken, ott van a dpi állító gomb, ahol az R7-eken az office jump. Érdekes jelenség amit írsz, a ''hibajelenség'' alapján, nekem úgy tűnik, hogy az office jump gombbal az egér felbontását állítod, mint az X7-eseken. Közben változik a görgő színe?
Elvileg a dpi állítás hardveres, és nem szoftverfüggő, szóval nem értem, de semmiképpen sem nevezném ''hibának''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Diablo IV
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- Vélemény: a HDR az új hívószó a tévéken
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest