Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantor
tag
válasz
üzenetére
A szimpla mentéssel menti a memóriába? Mert állítgatom, mentem, de mégsem menti el. Kikapcsoltam a gépet mentés után, majd be, de úgy sem akarja az igazat. A DPI beállításnál lőttem be az elsőt (memóriába mentsem), de a led alapján és a DPI alapján nem akar semmi sem változni. Mit ronthatok el?
Szerk.: Meg van, bocsánat. Nem volt rajta piros bugyi.

-
Macei
tag
-
Macei
tag
válasz
üzenetére
De lol hát ez a fícsőr meg minek?
Most egy R.A.T. 5-öm van ez kb 1mm-ig érzékel, szoktam emelgetni az egertet de nem veszek észre rántást.
Mind1 hátha jön még javaslat, azt látom hogy a v-track nem válik be kiváncsi vagyok mit ajánlanak.
Lézeres?Optikai? meg egyéb tippek. -
Winnie The P
őstag
válasz
üzenetére
Pff, akkor hozzá sem fogok. Nincs hely ahova bármit is be tudjak rakni amivel egy kicsit megfeszítem. Marad így, idővel csere lesz belőle! Azért köszi, abban reménykedtem, hogy ettől egy kicsit könnyebben megy majd, de úgy látom a kínai ész már megint sz@rul működött az egér tervezésénél.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na most melyik kérdésre válasz az " igen "?

A régin van ilyen az újon nincs pedig sztem kéne hogy legyen.