- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
chungee
addikt
Estét!
Amatőr kérdésem lenne. Oscar vonalon az x718BK és x710BK között mi a különbség
8év után megadta magát és megint x7-es szériát akarok. Nagyon bevált
-
easy...rider
őstag
Sziasztok!
Van egy régi X7 egerem X-710FS egész pontosan és tudom szokott lenni ajánlott DPI beállítás bizonyos egerknél. Ennél a típusnál van erre ajánlas, hogy mennyire érdemes állítani?
Sajnos nem sikerült rátalálnom a válaszra, gondoltam hátha lesz itt válasz rá -
zsloti
senior tag
Ez megoldota aproblémát:
https://x7-oscar-mouse-editor.software.informer.com/download/#downloading -
Bandus99
őstag
Honnan tudnek drivert letolteni 710BK verziohoz win10 ala ahol tudom allitani melyik gomb mit tegyen?
Az elejen levo mega link mar nem el
kosszi -
Sziasztok.
Volna egy A4 Tech X718 BK típusú egerem.. a problémám a következő 2008 áprilisában vettem és mostanra kopót ki az egér görgő része esetleg valahol még belehet szerezni ??? szerintem anno 6k ért meg vettem és eddig bírta ár érték arányban igen jó választás volt! -
Winne
nagyúr
Fórumtársak!
Hozzájutottam egy ilyen 750Bk nevezetű egérhez, de a gép nem ismeri fel a nevén, csak simán híd kompatibilis egérként használja a windows.
Mit telepítsek fel, hogy rendesen működjön?
-
Bence942
tag
Hello egy 710bk drivert tud valaki küldeni ? Mert letöltöttem párat de azok vmiért a végén nem voltak jók
-
strunyo
tag
Sziasztok!
Tudna valaki abban segíteni, h win7 ultimate x64 alatt miért nem indul el az Oscar X7?
Valami különös módon még a mappát sem tudom elérni telepítés után.
Látom a mappát, csak nem tudok belelépni. Még rendszergazda ként sem.
Nem tudom mi lehet a gond.
Előre is köszönöm a segítséget. -
chungee
addikt
Estét!
Olyan próblémám van az egérkével, hogy a görgője össze-vissza görget le fel. Nagyon bosszantó játék közben és böngészés közben. Ez nem lehet javítani igaz
-
norby91
tag
válasz
Create. #2060 üzenetére
Van ilyen opció.
Ha bemész az adott macro szerkesztésébe, akkor felül találsz egy RECORD (piros pont mellett) szót, attól jobbra van egy szöveg...
Oda katt, s ezt állitsd be:
Play macro repeatedly / Press to start, Release to stopHa szövegesen nem értenéd: [link]
Aztán mentsd el, töltsd rá újra az egérre és próba.
Amúgy a macró irás nem bonyolult, elég könnyű a4tech-re irni.
-
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy az a4tech x-718bk egér képes úgy futtatni a macrot, hogy amíg nyomom a gombot addag fusson, de amint elengedem abba hagyja a folyamatot( lehetőleg a saját programjával, meert nem nagyon értek a macroíráshoz)? Ha nem, akkor tudnátok olyan egeret ajánlani, ami ezt tudja?
-
Darko
senior tag
válasz
--Lorant-- #2057 üzenetére
Pl.: mtar21
A 6. sor nem kell.
Nincs agyonbonyolítva, a célnak megteszi. Tulajdonképpen annyit csinál, hogy alaphelyzetben az mtar21 ha nincs semmivel felszerelve (meg amúgy is csak más mértékben) akkor felfelé rángat (recoil) és kicsit jobbra elhúz, és van némi szórása is. A rángatást és elhúzást szépen vissza lehet fogni, a példában ezt a mouse_relative_move -1 10 sor csinálja, amit a bal oldalt alul a Mouse relative coordinate(X,Y) Plug in-> gombbal tudsz beszúrni. a -1 pl balra húzza vissza 1 "pixellel", a 10 lefelé 10 "pixellel". A Delay 70 Millisecond sor az egér bal gombjának ismételt "lenyomása" közti várakozási időt adja meg, persze te csak az egér macro gombját nyomod, ami futtajta a macrot. A macro soronként lefut, végrehajtja az egymást követő parancsokat, lő, szünet,lő, visszahúzza a fegyvert, majd kezdődik elölről egészen addig amíg a gombot nyomod. A Delay értéket nem szabad egy bizonyos érték alá csökkenteni, minden fegyvernél más érték a jó, ha túl kicsi a szünet akkor a fegyver még nem áll készen az újabb lövésre és inkább lassabb lesz mint gyorsabb. Ha a fegyverre kiegészítőket pakolsz akkor megváltozik a rángatása, és módosítanod kell a "visszahúzást", minden kiegészítő máshogy hat a fegyverre.
Ez nem egy általános macro, vannak fegyverek, ahol sokkal több mindent kell beírni, ahhoz hogy jó legyen. Játszani kell vele, test pályán próbálgatni és módosítani az értékeket. -
Darko
senior tag
válasz
--Lorant-- #2055 üzenetére
Én bf4-hez magam csináltam, nem nagy mutatvány, ha valakit érdekel rakok be példát.
-
Stifler85
csendes tag
Sziasztok nekem is egy x7 egerem van honnan tudok leszedem bf4hez macrot?
-
ЯΞD
senior tag
válasz
balazska92 #2051 üzenetére
Miután beállítottad rá is töltötted az egérre? Bal alsó nagy gomb.
-
balazska92
senior tag
Sziasztok! Ilyen egerem van:
Hogy kéne beállítani, hogy pl a 4-es gomb a billentyűzet Z gombját nyomja meg, az 5-ös meg példál a billentyűzet X gombot? A képen látható ahogy én próbáltam, de úgy nem működik. Remélem tudtok segíteni!
-
HENE
aktív tag
Sziasztok!
Új egeret szeretnék venni és a két kinézett egérrel kapcsolatban várnék tapasztalatokat:
- A-4Tech X-718BK
- A4Tech X-755
A 755-ösön a 5 irányú gomb mennyire esik kézre? Kell fogásváltás a használathoz?
Tudtok esetleg olyan helyet ahol ki lehet próbálni Budapesten őket?
-
ridzi
újonc
sziasztok..én azt nem értem h van egy csomó macro fájl Battlefield 3-hoz..letöltöttem beinstalálja de mégsem jó egyik sem...ez mitől lehet mert nem értem.......kiprobáltam már egy csomó másik driverrel is de egyiknél sem működött...le tudná írni valaki részletesen hogy kell...esetleg ezekkel a kész macrofájlokkal még kell valamit csinálni...lehet kevés az hogy kiválasztom betölti?kell még valamit csinálni....egyáltalán azt sem értem hogy hogy ismeri fel a Battlefield3 a program...lehet ott a hiba???légyszi segítsetek....köszi előre is...
-
pistabyte
tag
Sziasztok.
Egy A4 Tech Bloody V8m egeret néztem ki magamnak. A kérdésem az lenne,hogy ez a bloody sorozat mennyire jó egy drágább razer-hez vagy más drágább egerekhez képest? A bloody V3,5,7 és 8 között mi különbségek vannak? Csak a külsejük tér el egymástól?Leginkább Fps játékokra használnám,egyaránt rusholásra és sniperkedésre.(cod,bf sorozatok)
Amit olvastam,hogy a core dolgok fizetősek,de létezik már a szoftverhez crack? a core 3-as dolog eléggé látványos. Egy steelseries qck egérpadom van,azzal működne a V8m-es egér?
-
norby91
tag
válasz
cruzplaying #2046 üzenetére
Szép.
Nem is tudom hogy gondoltad, hogy majd egy dobozon tudsz rendesen játszani...
Még egy normál iróasztal is megzavarhatja az egeret a fényes felület miatt...
Legalább megvan a "hiba".
-
cruzplaying
újonc
válasz
norby91 #2045 üzenetére
Azt hogy teljesen random a játékban néha gondol egyet és fordulnék teszem azt balra, és 2 megfordul a tengelye körül:\
Edit: Meglett a hiba oke közben, az volt a gond ugyanis hogy az ágyon játszottam, egy sima dobozon volt az egérpadom. Mivel nem volt mindig síkban az egér (nem csak X és Y mozgással tudtam neki szolgálni) ezért néha berázkódott amikor meg-megmozdult a doboz.
-
norby91
tag
válasz
cruzplaying #2044 üzenetére
Az ugrálás alatt mit értesz?
Nekem is volt régebben ilyen egerem, s cod2 alatt ment szépen szövet egérpaddal.
-
cruzplaying
újonc
Sziasztok!
Vettem egy A4Tech XL 747 H típusú egeret, feltelepítettem, a drivert is frissítettem, de sajnos a játékban (Cod2) nem igazán szeretne működni, a menüben még hibátlanul mozog az egér, de a játékban hirtelen össze-vissza kezd ugrálni, teljesen kiszámíthatatlan. Mit tanácsoltok, mit tegyek? Köszönöm előre is a választ/válaszokat! -
törölt tag
válasz
BeStronk #2042 üzenetére
Jelen pillanatban is egy Laser 750BK van a kezemben, amivel elégedett vagyok. Kicsit néha hiányzik az anti-vibrate, de tényleg csak néha...
Nem mondom, hogy nem fogtam már kényelmesebb egeret, de a dolgát gyorsan, pontosan teszi.
Mondjuk eddig azt hittem, hogy átlagos érzékenységgel játszom, de az általad leírt beállítás szerint ultra high, mert nálam 4 cm a 360° -
BeStronk
tag
Sziasztok!
Új egeret vennék FPS játékhoz max 6-7 ezer forint értékben.
high sens érzékenységen játszom (teljes 360° 7cm körül).
fogásom valahol a claw és a palm között van
formára nagyon bejött az X7 750BK
A kérdés az, hogy melyik szenzort érdemes választani?
optikai, laser, anti vibrate laser, v-track?
Vagy hagyjam az X7-et fenébe? -
Groby77
újonc
Sziasztok!
Meg tudjátok mondani, hogy az Anti Vibrate csinál e valamit a játékon belül? Pl: crosshair mozgását befolyásolja e vagy az már valami No Recoil macro? Az Anti Vibrat csak annyi lenne, hogy az egér felemelésekor nem mozdul el a kúrzor?
-
slider0
csendes tag
Sziasztok!
Keresek megkímélt állapotban lévő a4tech XL-750F egeret.
Ha van valakinek ilyen régi típusú eladó egere, kérem írjon pm-et.És hogy ne csak off legyen:
Már vagy hat éve használom a fent említett típust. Néha szét kell szedni, és a görgő érzékelőjét kitisztítani.
Az újabb típusokkal szemben előnye, hogy nem kell minden bekapcsolás után beállítani az érzékenységet. -
Cathulhu
addikt
válasz
#46372352 #2032 üzenetére
X széria után (708, 715, 750, ha jól rémlik) nekem a V7-em jobban tetszik. Hardveres, kényelmi gondjaim nem voltak vele, az egyetlen gondom a szoftver gyengesége volt, Core 1 módban használom, és ez el volt hanyagolva, el is kellett telnie vagy másfél évnek mire az összes funkciót belerakták és a bugokat kiirtottak, de pár hónapja mar azzal sincs semmi gondom, jó egér, velem marad élete végéig. Nem rábeszélni akarlak, azért nem is vállalok felelősséget
, csak az én véleményem abszolút pozitív lett mára.
-
Cathulhu
addikt
válasz
#46372352 #2030 üzenetére
Kisujj leér, bar van neki kis mélyedés, de ott nem pihen meg, csak a fogást teszi kényelmesebbé. A gyűrűs ujj viszont pihen szépen a helyén. Nekem kényelmes, bár a nagy lapát kezeimnek egy fokkal nagyobb is lehetne, de jó. A pulzálás egyéni szocproblem, aki érzékeny erre, azt zavarhatja, én tudomást se veszek róla, a telefon értesítési ledje kerget engem a túlvilágra
Ki nem kapcsolható, de szerintem egy darab fekete szigszalag eliminálni tudja az ilyen jellegű gondokat.
-
-
Zimmi91
addikt
válasz
rumos XIII #2020 üzenetére
Nekem az X-750F-el van ilyen problémám, arra kellene nekem driver, mert amiket találok mindegyik mouse not foundot ír ki!
Aki tudna drivert kérem írjon privátot!
Köszi!
-
porto1992
tag
Sziasztok valaki le tudná nekem írni hogy hol kell driveren belül át állítani egy x7 xl 750 bk egeret 1000 mhz-re ? előre is köszönöm a választ
-
rumos XIII
aktív tag
Valaki felbírná nekem tölteni valahova xl-747Hnak a driverét? Az oldala halott, nemlehet letölteni.
-
Bogyó78
tag
válasz
Cathulhu #2016 üzenetére
Sziasztok.
Lenne egy olyan problémám hogy adott egy a4 tech x7 es (X-750F)egér. Van ugye hozzá egy a4 tech oscar program a gombok beállításához. Csak az a probléma hogy a program nem ismeri fel az egeremet. azt irja hogy csatlakoztassam az egeret. valami driver nincs hozzá win 8.1 hez?
Eszközkezelő sima HID szabványos egérnek látja.köszönöm a segítségeket
-
Cathulhu
addikt
válasz
ZTE_luky #2013 üzenetére
A screenshot jonak tunik, bar erdekes, hogy az y tengelyhez nem ir CPI-t, de majd otthon megnezem nalam.
Gomb CPI allitasnal 3 fele mod van, van a CPI-, a CPI+ es a CPI cycling. Arra tudok gondolni, hogy a CPI-t kotetted be, es azert csak a 800-at adogatja, mert az ala mar nem megy, mas tippem nincs.
Gorgo szine nem fog valtozni.tipp: probald meg 1000Hz-re allitani, es ha mukodik rendesen az eger, akkor hagyd is ott, kisebb lesz az input lag.
#2014: probald ki amit #2012-ben irtam. Vagy hide-old az overlayt vagy valaszd a no game interruption modot.
#2015: padot en sem kaptam, csak buta matricat, kulon vettem egy nagy X7-es padot, azzal nagyon jol mukodik. -
ZTE_luky
aktív tag
és az hogy lehet h. sokszor ilyen kicsomagolós videókban látta hogy mindenki kapott sok matricát az egérhez meg egy király egérpadot, az enyémben meg két darab gyufás skatulya méretű bloody matrica volt csak, egérpad nem..?
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
Cathulhu #2012 üzenetére
KÖsz ia gyors segítséget. Igen igazad volt rá kell tenni a legelső opcióra, eddig kettesen volt elvileg az is ingyenes, de anál mégsem működött..
namost, már tudok funkciókat álítani a gombokon, pl beállítttam hogy az (1)-es váltson érzékenységet, 800-2000-3200 között, a gomb színei már nem változnak csak a gépen akis program fülében, viszont a dpi szám minden esetben marad 800. nem értem.
-
Cathulhu
addikt
válasz
ZTE_luky #2010 üzenetére
Ja es az elso kerdesedre a valasz pedig az, hogy amikor megnyomsz egy gombot ami az eger beallitast valtoztatja (tehat tipikusan az 1 N 3 alapbeallitasai) akkor feljon egy overlay, ami elkeri a fokuszt a jatektol, es a legtobb jatek ezt ugy ertelmezi, hogy alt+taboltal, ezert ugrik teljes kepernyorol. Hihetetlen idegesito funkcio, a megoldas, hogy legkozelebb mikor felugrik a kis ablak, ott jobb gombbal elohozod a menut, es az overlay funkciot ugy ahogy van kikapcsolod.
-
Cathulhu
addikt
válasz
ZTE_luky #2010 üzenetére
Nem V3-am van, hanem V7, de feltetelezem ugyanugy mukodik. Szoval valts at Core 1 modra, az ingyenes es nem csinal ilyen marhasagokat. Ha azzal megvagy, akkor a Button menupontban tudsz majd funkciokat adni az 1 N 3 gomboknak is, pl CPI- es CPI+, ezzel meg is van az erzekenyseg valtas. Sensitivity menuben meg tudod szabalyozni a lepcsoket, nalam 3 fokozat van most felveve, 800, 2000 es 3200.
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok, tudom ez egy kicsit off topic, mert nekem a4tech v3m bloody egerem van, de segítségre szorulok. Letöltöttem hozzá a szoftvert (Bloody5) igaz csak trial verzió, tehát töb funkció rejtve marad. az intenzitást tudom állítani, de az egéren 3 gomb van középen. (1,N,3). azt vettem észre hogy ha N,3-omra kattintok úgy máshogy világít,de ha fegyverrel lövök akkor szaggatja. Első problémám hogy ha játék közbe benyomom akkor leteszi teljes képernyőről ablakra a játékot. másik hogy nem tudom beállítani hogy az egér ne így reagálja le a gombokat, hanem ugyan olyan normál nyomást produkáljon csak az intenzitást változtatnám.. sima dpi gombként akarom üzemeltetni, mondjuk 800,1600-3200as dpi-n.
tudna valaki segíteni hogy egyáltalán hogy működik ez a program hogy lehet programozni az egeret, meg mit lehet beállítani? köszi!!
-
dejaris
addikt
Hello!
Mi a kulonbseg a 750 bk, mk, bh vegzodessel jelolt egerek kozott?
-
xTigeR16
csendes tag
Akinek bármilyen gondja van a driverrel, mondjuk akad meg ugrál a kurzor terhelésnél, vagy nem sikerül macrot állítani, annak ajánlom ezt a drivert kipróbálásra, nálam ez a driver vált be egyedül, pedig ki próbáltam vagy 5-öt. Az én egerem típusa X7 x-718bk, de elvileg ezekhez az egerekhez is jó:
X-710BK X-710MK_ X-718BK XL-750BK XL-750MK
Link:https://mega.co.nz/#!TIgTlJxB!fQsR_Nu04pl0VA40mZ3I_ao99jarRK_Jro7_5LzUq6w
(én töltöttem fel megára, mert nem tudom honnan szereztem be) -
duronx
senior tag
Ha valaki nem tudja letölteni a hivatalos oldalról a drivert,
itt a link egy orosz oldalról könnyedén letölthető:
[СКАЧАТЬ] (23.37 МБ) -
marilllyo
veterán
Sziasztok! Vettem egy 750BK-t de olyan "túl puhának" érzem a főgombokat. Túl könnyű kattintani. Nem tudom, hogy fogalmazzak. Kicsit jobban is ellentarthatnának a gombok. Ez ilyen?
-
Nobbigstein
tag
Sziasztok!
Nekem egy a4tech x-710mk egerem van és most készülök újat venni. Mivel azt látom, hogy ezt nem forgalmazzák, kénytelen vagyok más típust keresni. A kérdésem az lenne, hogy van-e olyan oldal, ahol leírják az egyes modellek közötti különbséget? Én ezt a gyártó holnapján nem találtam meg. Anno amikor a x-710mk-t vettem az x-710f helyett, meglepődve tapasztaltam, hogy maga az egér fizikailag sokkal kisebb, aminek utólag persze nagyon örülök. Tudtok olyan terméket mondani, amik hasonlóan kisebb méretű, mint a 710mk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest