- Összefoghat az Intel és a Samsung üvegszubsztrátumok piacán
- Felkészült a legfrissebb játékduóra az új Arc meghajtó
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enclave
aktív tag
válasz
dltpwnz #1931 üzenetére
Egy dolgot még mindig nem értek, vagy én voltam felszínes olvasás közben: minek egérpad egy lézeres egér alá?
Nélküle nem működik? koszolódik a szenzor? pontatlan lesz?(Néztem egeret amit írsz, csak egy gond van vele - számomra kevés gombja van...)
Én amióta optikai egeret használok (évek óta), nem használok padot és nagyon kényelmes így, valamint egy ismerősömet sem láttam padot használni jó ideje)
-
Enclave
aktív tag
válasz
dltpwnz #1929 üzenetére
Nekem a lézerhez biztosan nem lenne egérpad, mert nem kedvelem az ilyen "korlátokat"... (amíg használtam padot, napi szinten fordult elő, hogy "leszaladtam róla", így amikor félretettem, sokkal kényelmesebb és praktikusabb lett az egérhasználat, szabadon lehetett használni az egész rendelkezésre álló asztalfelületen, nem is értem miért erőltetik annyira ezeket a padokat, vagy lennének minimum A4-es méretűek ha nem nagyobbak, mint amikor valaki elkezd használni egy 13-14"-es monitort mondjuk olyan munkára, ahová nagy felület kell és emiatt állandóan görgetnie kell, majd áttér egy 24"-es vagy nagyobb monitorra, aztán újra vissza kellene térnie egy 13-14"-esre)
-
Enclave
aktív tag
válasz
dltpwnz #1919 üzenetére
Ezt értem, először optikásat találtam az árlistájukban ahol venném (ki lehet bontani náluk - ki lehet próbálni, direkt rákérdeztem és van raktáron - nem kell rendelni), viszont amikor felhívtam őket, azt mondták csak lézerest tudnak már szerezni, optikásat nem. Amúgy mi a baj pontosan a lézerrel? Pontatlan? Vagy egérpad kell neki, szimpla asztallapom nem működik? (elvileg jobbnak kellene lennie mint az optika, nem?)
Egerek témakörben annyira nem vagyok képben...
-
Enclave
aktív tag
Sziasztok!
Először is használtam a keresőt de nem igazán találtam infót a kinézett A4 Tech X7 Oscar Laser Gaming egérről (XL-755BK). (az tetszik benne, hogy sok gombbal rendelkezik és már évekkel ezelőtt kerestem olyan egeret, amivel nem csak fel-le hanem oldalra is lehet scrollozni)
A következő kérdéseim lennének:
0. Először is van valakinek ilyen egere, van tapasztalata pont ezzel a fajtával? (úgy láttam 755B-ből van itt többeknek, BK-t nem láttam)
1. Alapértelmezetten driver nélkül milyen gombok működnek Win7 alatt?
2. Pár hozzászólásban láttam, hogy a lézeres optikát nem ajánlották többen sem itt a topikban 1-2 probléma (pontatlanság, stb.) miatt. Ezek a problémák most 2014 tavaszán is fennállnak egy ilyen egérnél, nem nőtte ki a "betegségeket"? Nyugodtan lehet már lézeres egeret venni?
Nem használok egérpadot, a puszta asztallapon lenne ez az egér is.
3. A középső scroll gomb amivel fel-le és jobbra-balra is lehet görgetni illetve használható mint 3. gomb - mennyire tartós és pontos? Fél év alatt elkopik vagy még 2-3 év múlva is használható marad, pontosan érzékel, használható, vagy csak "lágy érintéseket" érzékel, stb? (most egy kb. 2000ft-os egerem van ami kb. 2-3 éves de a középső görgető gombja a megnyomást is görgetésnek érzékeli, ami eléggé idegesítő tud lenni)
4. Az oldalsó nagy gomb és "kurzorok" mennyire használhatóak? Csak pontos nyomásra érzékelnek? Vagy normálisan használhatóak?Elsősorban az tetszik ebben az egérben, hogy sok gombja van (oldalt és 2 irányú scroll fent), viszont a boltban itt a környéken csak lézerest tudnak szerezni, a "szimpla optikásból" azt mondták, hogy nem, emiatt kérdezem a lézerest ...
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Magisk
- Nintendo Switch 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Motoros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Renault, Dacia topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest