- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
ЯΞD
senior tag
válasz
balazska92 #2051 üzenetére
Miután beállítottad rá is töltötted az egérre? Bal alsó nagy gomb.
-
ЯΞD
senior tag
Nekem is 6 éve van A4Teck egerem és most most billem is. Nem is akarok mást. A görgő nálam is 2 hónap után előjött de én szétszedtem Chip kontakt spray-el vastagon kifújtam a kis potmétert vagy mit és összeraktam azóta egyszer sem volt vele gond. Valami trutyit kentek bele és azért egy idő után ugrált össze vissza...
-
ЯΞD
senior tag
válasz
perfegor17 #1815 üzenetére
bf3?
-
ЯΞD
senior tag
Sziasztok. Meg tudná valaki mondani, hogy mi a különbség a x7 g800 és g800v között? (billentyűzet) Nem igazán tudtam kideríteni.
-
ЯΞD
senior tag
válasz
pr05p3c #1340 üzenetére
na mégis szétszedtem kipucoltam és most jó. csak azért döntöttem úgy, hogy szétszedem mert sikerült úgy eltávolítani a matricát, hogy tökéletesen vissza is került ahogy volt. szóval ha komolyabb gondja lesz meg úgyis viszem vissza gariztatni...
de azért megszívatott az összerakásnál az a fránya kábel mire rájöttem, hogy voltvégső soron kontyakt spray-el rábírtam az együttműködésre...
-
ЯΞD
senior tag
nekem xl-750bf-van fél éve használom maximumon (3600dpi/1000Hz) egyáltalán nem pontatlan. sőőőőt. viszont engem is utolért a baj a görgővel. ha valamelyik irányba görgetek össze vissza ugrál fel/le. Garis még és azon gondolkodom, hogy visszavigyem-e vagy szedjem szét és szerezzek bele másik görgöt. mert ha csak szétszedik kipucolni meg kifújják kontak tisztítóval akkor azt én is meg tudom csinálni... Mit javasoltok?
-
ЯΞD
senior tag
Még annyit elfelejtettem, hogy találok fórumok-on leírást pl a quick scope -ról
$Mbutton::
{
GetKeyState, cstate, NumLock, T
if cstate = D
{
send {RButton}
send {shift down}
sleep 225
MouseClick,left
send {shift up}
send {RButton}
}else{
MouseClick,middle}
return
}De nem igazán értem ezt, hogy kell alkalmazni. Tudna valaki okosítani a szerkesztésről vagy készítésről? még1x köszönöm!
-
ЯΞD
senior tag
sziasztok!
nekem antivibrate 750BH egerem van. és amik benne vannak scriptek nem igazán használom. Viszont érdekelne, hogy miként lehet azokat szerkeszteni. nem igazán jöttem még rá pedig van macro editor benne.
Igazából sniper class-hoz szeretnék egy quick scope-ot összehozni. [link] ilyesmire gondoltam. köszi előre is. Vagy ha valaki esetleg csinált már ilyen script-et elküldené? próbáltam keresni google-val olyan oldalakat ahová feltöltenek scripteket de nem jártam sikerrel...
-
ЯΞD
senior tag
sziasztok!
Vettem egy a4teck xl-750bh egeret. én aki elég sokat játszok soha nem volt még úgy mond gamer egerem viszont most már annyian ajánlják a baráti körömből, hogy beruháztam rá. Egy két dolgot nem értek. pl ha felteszem max dpi-re (3600) akkor még egy ablakot sem tudok bezárni annyira gyors lesz. Értelem szerűen akkor gondolom vegyem vissza az egér érzékenységet a win-ben? meg persze a játékokban is? egy másik ami van hozzá driver nem tudom, hogy feltelepült-e mert a win7 (64bit) felismerte. viszont van egy másik program is a lemezen nem csak anti vibrate oscar editor . valami teszt-er akármi na az nem indul el. mindig valami driver gondja van. van erre valami megoldás? illetve amit itt korábban olvastam hogy kinek mekkora Hz-en megy ez az. azt hol tudom állítani? vagy alapból ha a dpi-t feltolom az is növekszik? köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest