- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Panasonic LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enclave
aktív tag
válasz
dltpwnz
üzenetére
Nekem a lézerhez biztosan nem lenne egérpad, mert nem kedvelem az ilyen "korlátokat"... (amíg használtam padot, napi szinten fordult elő, hogy "leszaladtam róla", így amikor félretettem, sokkal kényelmesebb és praktikusabb lett az egérhasználat, szabadon lehetett használni az egész rendelkezésre álló asztalfelületen, nem is értem miért erőltetik annyira ezeket a padokat, vagy lennének minimum A4-es méretűek ha nem nagyobbak, mint amikor valaki elkezd használni egy 13-14"-es monitort mondjuk olyan munkára, ahová nagy felület kell és emiatt állandóan görgetnie kell, majd áttér egy 24"-es vagy nagyobb monitorra, aztán újra vissza kellene térnie egy 13-14"-esre)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 6 stainless steel GPS + cellular LTE 44mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- FÉLÁRON!!! Intel Core i3-13100 4-Core 3.4GHz LGA1700 Processzor
- új Apple Watch Series 9 stainless steel GPS + cellular LTE 41mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- újszerű Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49 mm-es titántok garancia ajándék extra szíj
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest