- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- RAM topik
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enclave
aktív tag
válasz
dltpwnz #1929 üzenetére
Nekem a lézerhez biztosan nem lenne egérpad, mert nem kedvelem az ilyen "korlátokat"... (amíg használtam padot, napi szinten fordult elő, hogy "leszaladtam róla", így amikor félretettem, sokkal kényelmesebb és praktikusabb lett az egérhasználat, szabadon lehetett használni az egész rendelkezésre álló asztalfelületen, nem is értem miért erőltetik annyira ezeket a padokat, vagy lennének minimum A4-es méretűek ha nem nagyobbak, mint amikor valaki elkezd használni egy 13-14"-es monitort mondjuk olyan munkára, ahová nagy felület kell és emiatt állandóan görgetnie kell, majd áttér egy 24"-es vagy nagyobb monitorra, aztán újra vissza kellene térnie egy 13-14"-esre)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogyan lehet témákat keresni a fórumban?
- Hobby elektronika
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest