Új hozzászólás Aktív témák

• Enclave

aktív tag

Sziasztok!

Először is használtam a keresőt de nem igazán találtam infót a kinézett A4 Tech X7 Oscar Laser Gaming egérről (XL-755BK). (az tetszik benne, hogy sok gombbal rendelkezik és már évekkel ezelőtt kerestem olyan egeret, amivel nem csak fel-le hanem oldalra is lehet scrollozni)

A következő kérdéseim lennének:

0. Először is van valakinek ilyen egere, van tapasztalata pont ezzel a fajtával? (úgy láttam 755B-ből van itt többeknek, BK-t nem láttam)
    1. Alapértelmezetten driver nélkül milyen gombok működnek Win7 alatt?
    2. Pár hozzászólásban láttam, hogy a lézeres optikát nem ajánlották többen sem itt a topikban 1-2 probléma (pontatlanság, stb.) miatt. Ezek a problémák most 2014 tavaszán is fennállnak egy ilyen egérnél, nem nőtte ki a "betegségeket"? Nyugodtan lehet már lézeres egeret venni?
    Nem használok egérpadot, a puszta asztallapon lenne ez az egér is.
    3. A középső scroll gomb amivel fel-le és jobbra-balra is lehet görgetni illetve használható mint 3. gomb - mennyire tartós és pontos? Fél év alatt elkopik vagy még 2-3 év múlva is használható marad, pontosan érzékel, használható, vagy csak "lágy érintéseket" érzékel, stb? (most egy kb. 2000ft-os egerem van ami kb. 2-3 éves de a középső görgető gombja a megnyomást is görgetésnek érzékeli, ami eléggé idegesítő tud lenni)
    4. Az oldalsó nagy gomb és "kurzorok" mennyire használhatóak? Csak pontos nyomásra érzékelnek? Vagy normálisan használhatóak?

Elsősorban az tetszik ebben az egérben, hogy sok gombja van (oldalt és 2 irányú scroll fent), viszont a boltban itt a környéken csak lézerest tudnak szerezni, a "szimpla optikásból" azt mondták, hogy nem, emiatt kérdezem a lézerest ...

Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák