Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
m@x
csendes tag
Sziasztok régóta járok már fórumokat olvasni ide de csak most vettem észre hogy van itt egy ilyen jó kis fórum,úgyhogy ennek örömére töltök is föl egy képet amin most dolgozgatok!
Van még rajta mit csinálni de egy csomó dolog nem is végleges rajta és hamár itt vagyok kérdezek is,lassan 1éve foglalkozok a programmal de belefutottam egy érdekes dologba!
Szoval nem tudom ki tapasztalt már olyat hogy ha mondjuk 1200x1500-as felbontást állítok be és minden teljesen vízszintes akkor a képnek az alját meg a tetejét nem síkként rendereli le hanem kicsit meghajlítja a tetejét meg az alját,mintha kijelölnék mindent és nyomnék rá egy bend-et,állítgattam mindent a kameránál,ami valamennyire megoldja a dolgot hogy a kameránál bekapcsolom az ortographic projectiont!De ez csak akkor jön elö ha a magasság nagyobb mint a szélesség 1920x1080-as felbontásnál minden stimmel!
Lehet hogy a "sima"kamera meg a Vray nem kedvelik egymást?várom a véleményeket meg az ötleteket
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Zotac Nvidia Gtx 295 ver:2.0 Oem -Ritka -
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Msi Nvidia Gtx 295 Ver:1.0 ( dupla nyákos) Full doboz -Ritka
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest