Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wombation
üzenetére
Csak egy tipp: Én amikor rárakok egy modellt egy háttérre, akkor arra figyelek különösen, hogy a modell pont olyan szögben álljon, ahogy az a háttér által meghatározott talajon állna. Ez nagyon fontos. A második, hogy lehetőség szerint nagy legyen a felbontása. Ha a kép amit háttérre akarsz rakni még nincs rederelve, akkor javaslom, hogy átlátszó Tiff, vagy png formában rendereld, mert így nem kell körbevágni. Ezután az árnyékkal kell sokat tökölni, mert fontos, hogy pont a bevágandó kép és a talaj találkozásától induljon, vagyis hihető legyen, hogy az valós árnyék. A nap vagy fényforrás szögére is figyelni kell, és arra is, hogy a többi árnyék hogy néz ki a képen.
Nos, kb ennyi. A két kép közti élekkel is szokás valamit variálni, de én még nem vagyok akkora májjer, és eddig nem is volt erre nagy szükségem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest