Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dregpeter

tag

válasz kezdoboy #4330 üzenetére

Igen, jelenleg nyomom a 3d s maxot de nincs rá sok időm, melo is iskola mellett. Egy rövid filmem dolgozom, Egy animáción, egyenlőre jol haladok, megvan az elképzelés, a terv illetve a jelenetkockák, sőt a helyszin is. Csak időm nincs vele foglalkozni. 4 honapja maxozom aktivan ( előtte kb féléve szorakozgattam vele de nem emntem sokra) és egészgyorsan eljutottam szeirntem összehasonlitás kedvéért oylan szintre ami már nem "kezdő" vagy "kicsit hozzáértő".

Régebben még különböző játékokba csináltam karaktereket, de részletgazdaságuk még nem volt megfelelő.

Animácioval voltak gondjaim, ami kissé felba//ta az agyam, ilyenkor nem az agyamat hanem a maxot jegeltem.

Azt foruálom igazán, hogy kevesen foglalkoznak animációval. Szeirtnem az a legérdekesebb, persze az előtte valo pepecseölös munka, amit akarakter vagy éppen objektum megalkotásával érhetünk el az is érdekes. Olykor fárasztó és időtépő.

Nem physicset hazsnálok hanem skin modositot, IK chainttal oldom meg a dolgokat, a Bipedet nem szeretem.

ÜDV!

Új hozzászólás Aktív témák