Hirdetés
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BIOS topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
dregpeter
tag
válasz
kezdoboy
üzenetére
Igen, jelenleg nyomom a 3d s maxot de nincs rá sok időm, melo is iskola mellett. Egy rövid filmem dolgozom, Egy animáción, egyenlőre jol haladok, megvan az elképzelés, a terv illetve a jelenetkockák, sőt a helyszin is. Csak időm nincs vele foglalkozni. 4 honapja maxozom aktivan ( előtte kb féléve szorakozgattam vele de nem emntem sokra) és egészgyorsan eljutottam szeirntem összehasonlitás kedvéért oylan szintre ami már nem "kezdő" vagy "kicsit hozzáértő".
Régebben még különböző játékokba csináltam karaktereket, de részletgazdaságuk még nem volt megfelelő.
Animácioval voltak gondjaim, ami kissé felba//ta az agyam, ilyenkor nem az agyamat hanem a maxot jegeltem.
Azt foruálom igazán, hogy kevesen foglalkoznak animációval. Szeirtnem az a legérdekesebb, persze az előtte valo pepecseölös munka, amit akarakter vagy éppen objektum megalkotásával érhetünk el az is érdekes. Olykor fárasztó és időtépő.
Nem physicset hazsnálok hanem skin modositot, IK chainttal oldom meg a dolgokat, a Bipedet nem szeretem.
ÜDV!
Új hozzászólás Aktív témák
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest