Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- A hardverek is kokárdát tűznek a hétvégén
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Világrekordot ünnepel az ASRock
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
na haladok a fejjel, nem linkelek most képet, mert inkább azt akarom, hogy holnap, ha még haladtam vele, jobban látszódjon a különbség... Eddig főleg a nyakon dolgoztam, az anatómiailag már szerintem egész korrekt, az arccsontot kihoztam egy kicsit, vékonyítottam a pofazacskón befele, kitöltöttem egy kicsit a szájat, mondjuk azon még sok munka lesz...Átlalakítottam az arccsont topológiáját az anatómiai kép alapján, amit linkeltetek, nem olyan lett mint az ottani poly, de nem is azt akartam másolni... majd mindjárt azért összehasonlítom vele...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Prémium iPhone 15 Pro Max 256 GB tárhellyel, 100%-os akkumulátorral (5 ciklus) és 6 hónap garival
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest