Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atm*RefeeZ
tag
válasz
üzenetére
hali emberek.egy ideje én sem írtam csak a háttérből figyeltem a pangást

nah Bali sztem az a gáz nálad,ami annyira nem is nagy gáz talán,hogy újabb verziójú maxod van a srác 5öst használ te gondolom 7est és abban a cut-ba belealakítottak vmi effélét
én is furcsálltam először de legtöbbször nem jelentett gondot hogy utólag be kellett vágnom 2-t a felületbe mert egy csomót szemetel az 5ben a cut míg a 7ben ezáltal ugye nem
és amikor csákó tolja a weld-et akkor én csak kamillázok hogy: hmm ügyi vagy de csináld tovább plz gyorsan mert ezzel én nem kellett hogy tököljek
- szal ilyen szint sztem jó ötlet volt hogy ennyit belebabráltak!
op9:imo jól nézett ki az audi és amit a többiek elmondtak kritikaként azokon felül nem tudnék semmit mondani.GRAT!
lassan nekiállok énis maxozni ....3hét talán 4..
ugyanis most még régi gépem van de most van/lesz pénz beújítani kicsit úgyhogy terveim szerint addig kicsit még henyélek aztán normális vidkarival procival stb-vel nekilátok a poligonok megmunkálásának
kérdezném így végszóként hogy milyen vidkarit ajánlanátok 3d-hez?mármint van olyan kari ami kicsit megdobja a rendert vagy akármit vagy az összes egyre megy és elég a játékokban produkált teljesítményt néznem,mert bár sokat játszom de nem azzal akarok foglalkozni
ily módon vmi olyan vidkari kéne ami szuperál mindenhol
thx előre is... - megint összeírtam egy halom faszságot
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung-gyártású Snapdragon kerülhet a Galaxy S27-be
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- OLED TV topic
- Nintendo Switch 2
- Bundle topik
- kreténtehén: Első lengyel túra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

én is furcsálltam először de legtöbbször nem jelentett gondot hogy utólag be kellett vágnom 2-t a felületbe mert egy csomót szemetel az 5ben a cut míg a 7ben ezáltal ugye nem
és amikor csákó tolja a weld-et akkor én csak kamillázok hogy: hmm ügyi vagy de csináld tovább plz gyorsan mert ezzel én nem kellett hogy tököljek