Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• atm*RefeeZ

tag

válasz #72042496 #1094 üzenetére

hali emberek.egy ideje én sem írtam csak a háttérből figyeltem a pangást;)

nah Bali sztem az a gáz nálad,ami annyira nem is nagy gáz talán,hogy újabb verziójú maxod van a srác 5öst használ te gondolom 7est és abban a cut-ba belealakítottak vmi effélét:)én is furcsálltam először de legtöbbször nem jelentett gondot hogy utólag be kellett vágnom 2-t a felületbe mert egy csomót szemetel az 5ben a cut míg a 7ben ezáltal ugye nem:D és amikor csákó tolja a weld-et akkor én csak kamillázok hogy: hmm ügyi vagy de csináld tovább plz gyorsan mert ezzel én nem kellett hogy tököljek;) - szal ilyen szint sztem jó ötlet volt hogy ennyit belebabráltak!

op9:imo jól nézett ki az audi és amit a többiek elmondtak kritikaként azokon felül nem tudnék semmit mondani.GRAT!:R

lassan nekiállok énis maxozni ....3hét talán 4..:D ugyanis most még régi gépem van de most van/lesz pénz beújítani kicsit úgyhogy terveim szerint addig kicsit még henyélek aztán normális vidkarival procival stb-vel nekilátok a poligonok megmunkálásának;)

kérdezném így végszóként hogy milyen vidkarit ajánlanátok 3d-hez?mármint van olyan kari ami kicsit megdobja a rendert vagy akármit vagy az összes egyre megy és elég a játékokban produkált teljesítményt néznem,mert bár sokat játszom de nem azzal akarok foglalkozni;) ily módon vmi olyan vidkari kéne ami szuperál mindenhol;) thx előre is... - megint összeírtam egy halom faszságot;)

Új hozzászólás Aktív témák