- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz F_Peter #99714 üzenetére
Szerintem jót.
A Force Unleashed széria kimondottan élvezetes, a Darkness 1-2 meg olyan ritka madár az fps műfajban, mint kb a Metro széria.Nemcsak szuper a gunplay, kellően brutális a játék és a körítés, de kimondottan erős a sztori is. (a játékos egy maffia vezért alakít, aki elveszti a szerelmét, mellékesen démoni ereje van, és az egyetlen gyenge pontja a fény.) Ez már alapból ad egy kis érdekességet a játékhoz. A készítők remekül kombinálták a különböző mechanikákat. Pl fényben kb esélytelenek vagyunk bárkivel szemben, de, ha kilőjük a lámpákat...
Mivel eléggé régi címek, ezért a grafika nem fog letaglózni senkit, de érdemes kipróbálni annak, aki egy kis érdekességre (vagy fröcsögő vérre, leszakított testrészekre, stb.) vágyik. Nem néztem meg mennyibe kerül, mert nekem már régen megvannak, de ha pár száz forint, akkor ne hagyjátok ki.
Szerintem ezeket érdemes pótolni azoknak, akiknek kimaradt.Darkness 2 trailer videó: [link]
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- ASUS routerek
- Gitáros topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Valami baja van a tápomnak
- További aktív témák...
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026 novemberig garis kézi konzol handheld PC mint az új!!!
- ELKELT - Steam Deck LCD 256 GB
- Xbox 360 Játékok
- Eladó új, bontatlan dobozos Nintendo Switch/OLED/Lite gépek, 2 év gyári garanciával
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel