Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Mini LCD panellel szerelt CPU-hűtővel adott magáról életjelet a Gamdias
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
30z.Samu #28044 üzenetére
XSX
Minden szep es jo, egy dolgot leszamitva:
- amikor kikapcsolom a konzolt, neha azonnal, a kikapcsolas utan, vissza is kapcsol. Ilyenkor nem mukodnek a periferiak (parositott kontrollerek) es nem is lehet ujra parositani. Egyetlen megoldas, hogy hosszan tartva a fizikai bekapcsologombot, "kinyomom a szemet" es ujra bekapcsolom. Akkor jo lesz. Nem tudom mi okozza, de a korabban bekapcsolt CEC-t is kikapcsoltam mar (voltak otletek, hogy hatha az okozza).
Amit tudni kell meg a konfigrol: egy kulso SSD log az egyik USB-n, illetve egy Elite 2 es egy SteelSeries Artis X9 van parositva.
Elkepzelni nem tudom, miert csinalja, de korabban errol irtam mar itt es sokan azt irtak vissza, hogy nekik nincs ilyen jelenseg.
Varok egy darabig, annyira nem idegesito, aztan majd egyszer gariztatom legfeljebb...
((nem tudom, hogy az Arctis vagy az SSD okozhatja-e, de akarhogy is, a One X-en ugyanezek a periferiak voltak es hibatlanul kezelte a konzol...))
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Nintendo switch oled LEÁRAZTAM!
- Xbox Series X, dobozában, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo 3DS konzol játékokkal
- Dobozos Nintendo Switch okos! CFW 32GB+128GB Hekate Dual Boot +grip +utazó tok +üvegfólia
- Samsung Galaxy S21 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest