Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PLC programozás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimszonos
őstag
válasz
hyggelig #25721 üzenetére
"A lényeg, hogy a gyereked jól járt és ő értékelni is tudja a gépet
"
Az biztos,mikor hazaértem a géppel,nem győzött hálálkodni csak azért hogy megengedtem hogy megvegye.Neki ez nagy dolog,pedig már 13 éves.Osztálytárai közül a tehetősebbek már gamer pc-én,gamer laptopon nyomják amik alsóhangon 500ezer ft volt.Őt is elkapta a hév hogy majd egy olcsóbb használt gamer pc-re gyűjt még vagy 1-2 évig.Mivel utána érdeklődött,olvasgatott így rájött hogy egy közepes erősségű használt videókártya árából már kap egy series s-et,és így nem kell várni még ki tudja mennyi időt mire összerak egy értelmesebb pc konfig árát. -
Esetleg ha valakinek aktuális, békéscsabai MM-ban 7db series s volt kirakva fél órával ezelőtt, series x ott sincs.
-
Dvix
senior tag
válasz
l.skywalker #25772 üzenetére
Uh hát köszi akkor nyílván sürgős döntést kell hozzak.
Most gyorsan apróról egy Gold és annak konvertálása tűnik a legjobbnak.
-
felixo
őstag
Van valahol valami lista féle, hogy melyik játékok tartalmaznak magyar feliratot ?
-
törölt tag
válasz
zozika84 #25774 üzenetére
A warzone br része megy a 120Hz-en, próbáltam 1440p 144Hz-es monitorral. Nem ugrik be, hogy állítottam volna valamit, de megnézni most nem tudom az irodából.
Próbáltam tesztelni a 120 Hz-et, de nagyon sovány a felhozatal. Gears 5 multin belül is csak egyik módban működik (nem horde), ori-nál észre sem lehet venni, mert nincsenek gyors kamera mozgások. Warzone-nál látványos volt, fortnite és forza nem is tudja (mintha olvastam volna valahol)...
szerk.: fortnite-hoz később "ígérik". -
zozika84
őstag
Sziasztok. A Warzone eseteben a 120fps modot be kell valahol allitani a jatekban is, vagy alapbol azon a kepfrissitesen fut amint elinditom Az Xbox menuben mar be van allitva a 4k 120fps vrr meg minden is
-
l.skywalker
Topikgazda
Három hónapra előre nem bocsájtkoznánk találgatásokba. Ha van lehetőséged csináld meg előre, ellenkező esetben is simán lehet, hogy 3 hónap múlva még menni fog a konvertálás, de ez mindenképp egy promóciós dolog az MS részéről - vagy ezt a lehetőséget vagy a Gold-ot fogják kivezetni.
Ugyanakkor az is lehet, hogy még évekig így lesz.
-
Dvix
senior tag
válasz
bagyulajuve #25750 üzenetére
sziasztok!
Hivatalosan is Series Fórum tag lettem. MA megjött a gép.Most kapcsolom be. ÉS csinálom az első Xbox accountomat. Van 3 havi GPU-m hozzá. De kérlek erősítsetek meg benne h a Gold konvertálást GPU-ra még megcsinálhatom ugye ha ez a 3 hó lejár?
-
hyggelig
senior tag
válasz
l.skywalker #25766 üzenetére
Az én helyzetem annyiban extra, hogy nagyon sok áramot használunk, a párom PC-je szinte állandóan megy és ha egy pillanatban bejön egy tüske (szerencsére ez már szinte egyáltalán nem fordul elő, meg szinte mindig bekapcsoláskor történt), levágja az egész nappaliban az áramot.
Ez van, ha két kütyüőrült összeköltözik
-
Zoleee83
addikt
-
-
-
Zoleee83
addikt
válasz
30z.Samu #25753 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy ha minden egyes b+-nél letettem volna egy 100Ft-ost, akkor valószínűleg 2 Iveco kamionnal vitték volna el....
És ez még jóval a könnyű mód előtt volt, megjelenéshez közel, amikor még bugokkal is küzdött nehezítésképp. Maguk a fejlesztők nyilatkozták, hogy kicsit túlkapták a nehézséget. -
30z.Samu
félisten
válasz
Wesder #25749 üzenetére
Igen, még az is durva volt! Baromi jó ez a játék, nem egyszerű elszakadni tőle.
Ez volt az első komolyabb boss fight, aha,
megyek majd a kövi szikrához, most azokat kell összeszedni. (#25748) elder troll: Eddig nem nagyon tudott idegállapotba hozni a játék, oké vannak anyázások, de az szerintem még a bőven belefér kategória.
-
30z.Samu
félisten
Na, most belement 2,5 óra az Oriba, megvolt az első talán komolyabbnak mondható boss fight. Kb negyed órát szívtam vele,
RIP Kwolok... -
hyggelig
senior tag
válasz
l.skywalker #25744 üzenetére
Nem vagyok hatalmas rajongója ennek a funkciónak. Valahogy nem érzem biztonságosnak.
Mi van, ha jön egy áramszünet? Akkor elég kellemetlenül is járhatok. -
hombre[EU]
veterán
best fícsör evör
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #25737 üzenetére
Persze, ha van preload, és nem friss megjelenés (tehàt fent van store-on a teljes jàték, ami XYGB és nem pàr MB Placeholder)
Teszem azt megveszem az AC:V-t, de csak csütörtökre hozza a posta, akkor màr ma letölthetem, és amint itt a lemez màr jàtszhatnék is vele. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Igen, csak nyilván nem indul el, amíg nincs licence-ed, vagy nincs lemez berakva.
-
Zoleee83
addikt
válasz
Persze, egy ideje benne van a mobil alkalmazásban ez az opció. Nekem 1-2 hete ott figyel a Call of the Sea a gépen, persze indítani még nem tudtam.
-
chipesz
őstag
válasz
Igen.
-
Lazika
senior tag
válasz
l.skywalker #25717 üzenetére
Akkor is van értelme előtölteni az appból, ha lemezen rendeltem elő?
-
hyggelig
senior tag
válasz
Wesder #25728 üzenetére
Nekem az is tökéletes.
Lehet, hülye kérdés (ha már így kezdem, tuti, hogy az
)
Ha jön valami update egy játékra, akkor csak az az egy választásom van, hogy megvárom, még letölti, közben hangyákat számolok, vagy lehetőség van arra is, hogy a korábbi verzióval játszak (közben települne az update a háttérben) és csak a következő indításkor fusson az új update-tel a játék?
-
sting2
addikt
válasz
szimszonos #25710 üzenetére
Ehhez képest az SX használt /új ára felfelé kúszik lassan..
-
30z.Samu
félisten
válasz
szimszonos #25710 üzenetére
Az mindenképp dicséretes a gyerkőc részéről, hogy türelmesen várt és kibírta hogy ne csessze el a pénzét.
-
-
hyggelig
senior tag
válasz
bulikavagyok #25722 üzenetére
Oh, ezt jó tudni.
Nagyon köszönöm -
tutis
őstag
válasz
bagyulajuve #25708 üzenetére
nézd meg alin az MPOW air 2-őt, tetszeni fog ha hyperx-ed van
-
-
hyggelig
senior tag
válasz
szimszonos #25719 üzenetére
Akkor egész egyszerűen rájöttek, hogy van "menőbb".
A lényeg, hogy a gyereked jól járt és ő értékelni is tudja a gépet -
szimszonos
őstag
válasz
hyggelig #25711 üzenetére
Ezen én is csodálkoztam.Ráadásul valami hd ready max 720p tévére volt rákötve,azon is szellemképes volt a játék,homályos az FH4 próbáltuk ki rajta,még féltem is hogy akkor ez milyen lesz a gyereknek full hd-ben.De szerencsére minden rendben van,tűéles a kép.Fortnite,Rocket League próbáltuk nem volt gond.Hasított ssd miatt pár másodperc alatt betöltött.1080p/60fps kb,ez volt a terv nálunk,nem vártam ennyiért többet.Amit kell azt tudja.
-
hyggelig
senior tag
válasz
l.skywalker #25717 üzenetére
Ha előtöltöm, akkor azonnal játszhatok is vele a megjelenés napján, ha érvényesítem a KV-tól kapott kódot?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Ctrl+Alt~Del #25713 üzenetére
-
hyggelig
senior tag
válasz
Ctrl+Alt~Del #25712 üzenetére
Köszönöm szépen, hogy kijavítod a bejegyzésemet. Nagyon örülök annak, hogy én, aki levelek, beadványok fogalmazásából élek, még itt sem engedhetem el magam, mert van egy olyan valaki, aki kijavít.
Nagyon fel tud bosszantani az ilyen.
Remélem, te is azoknak a táborát erősíted, akik a hivatalos iratokat el se olvassák, mert "túl bonyolultak"
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
Dawide@axele #25691 üzenetére
Azt megis hogy? Kézrátétellel?
Mit akarsz elotolteni? Megkapod majd a kódot es letoltod.
-
-
szimszonos
őstag
Lényegében karácsonyi ajándék de hozzá kell tennem a fiam fizette ki a gép nagyrészét .Egész évben spórolt rá,húsvét,névnap,születésnap stb ajándékok helyett pénzt kapott.Én csak kitoldottam,meg elmentem érte mert kéz alól vettem.Egy srác meg az unokatesója is vettek egyet-egyet maguknak de nekik nem váltották be a hozzáfűzött reményeket.Series X van tervben náluk.Hamar ráuntak már 2 hét után meghirdették.mindkettőt,100ezer volt az irányár,de sikerült 95ezerért elhoznom.Kaptam még hozzá egy GoW 4 játékot,meg egy pár analóg kontrollervédő gumit.Úgy gondolom ennyit megért egy 2 hetes,párszor használt gép.
-
bagyulajuve
addikt
occsó fülhallgató+mikrofon kombónak mit ajánlotok?
van egy hyperx cloud pro-m, de azt a számítógéphez használom, elégedett vagyok vele nagyon, de olcsóbbat szeretnék ennél (15 k alatt)
-
Zlathan11
újonc
Sziasztok!
Friss xboxosként, nem igazán ismerem az akciózási szokásokat. Mennyire várható,hogy a régebbi játékok, pl a Fable 2-3. részének a dlc-i akciósak legyenek? Game passos kedvezménynél van értelme többre várnom, vagy vehetem meg?
(Tudom, hogy series x tulajként nem ezzel fogom megizzasztani a gépet, de nagyon elkapott a nosztalgia)
-
vamisten
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Bestbuy játékok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Alkoholista nevelde
- Gitáros topic
- Autós kamerák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest