Új hozzászólás Aktív témák

• aktív tag

válasz Dinomano #142662 üzenetére

Na, engem pont a Gears-kánon nem érdekelt soha túlzottan, Baird viszont szórakoztató karakter volt a fő részekben is, Marcus sokkal n+1. volt főhősnek (és a 4-5 se nyűgözött le, pl. Del számomra totál semmilyen volt). Mechanikailag viszont ki volt csiszolva a Judgement, és az extra kihívások érdekessé tudták tenni, főleg co-opban (szólóban eleve csak az első részt játszottam).

Az Ascension-párhuzam érdekes, és több szempontból jogos is, de azzal viszont nekem éppen, hogy sok bajom volt. Ott jobban zavart a sztori tölteléksége is, de az egy gamebreaking bugos is volt (fejezetet kellett többször újrakezdenem), és emellett pocsékul futott a 3-hoz képest, szóval elég komoly objektív problémákkal küzdött. A harc hozta a szintet, de őszintén szólva a a Bayonetta bármelyik GoW-nál jobb volt, ezért ez ekvés volt nekem a boldogsághoz. A két legfontosabb, leghosszabb bossfight pedig túlságosan film lett. Ahogy az egész játék, sosem volt nyílt világ, de ebben, ha rossz irányba léptem egy folyosón, jóval gyakrabban cutscene-elte el tőlem a ládákat.

Új hozzászólás Aktív témák