Hirdetés
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- A beágyazott rendszerek területére is jön az új EPYC generáció
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
frankdelgado
őstag
Mi ez a sok negatív felhang
. Lesz új box és oda fog baxni. Szarom én le, h mennyit adnak el belőle. PS ből többet adnak el, mégis a micro csinál arra is játékokat, mert ebben a genben lópikulát nem produkáltak.
-
consono
nagyúr
válasz
nincsnév007 #140597 üzenetére
A következő gen konzol is annyi lesz. Sőt, mennyi is most a PS5 Pro? Én is gondolkodom a PC-re visszaálláson (de nekem most is van "gamer" noti a konzol mellett). Ráadásul a PC Game Pass olcsóbb, mint az Ultimate
-
F.B.I.
veterán
válasz
nincsnév007 #140597 üzenetére
Egyszerűen nem értem, hogy 400K miért csak 1080p, amikor már most erősebb hardvert rakhat össze az ember, mint ami egy jelenlegi konzolban van, arról nem beszélve, hogy szinte már minden új játékot, szoftverből kell futatni, a hardver alatta szinte csak papírnehezék.
-
-
válasz
pzstm #140588 üzenetére
Én inkább átállok szép lassan ps vonalra, ha tényleg ez a play anywhere cloud gaming irányba megy el teljesen az MS. Bár már tavaly év végén elterveztem, hogy nem veszek xboxra több játékot amíg nem lehet tudni mi lesz a kövi generációval (lesz-e egyáltalán fizikai konzoljuk Magyarországon), hanem csak a meglévőket játszom ki és csak ps-re vásárolok. "Sajnos" azonban ms storeban általában véve sokkal komolyabb akciók vannak és olcsóbbak a játékok mint a ps storeban. Emiatt már januárban is vásároltam xboxra játékokat. Pc nálam kizárva mert ott mindig frissíteni kell a konfigot a folyamatosan növekvő brutális gépigények miatt. Nem az én pénztárcámra szabták a PC gamingot.
-
NoOne1976
őstag
válasz
Bad Pritt #140592 üzenetére
De ebben az a furcsa, hogy a kevés fogy és a nem kapható nem ugyanaz a kategória. Ha áll a polcon, akkor szállítsanak fele mennyiséget. Ha ez nem gazdaságos, akkor meg oldják meg, hogy egy központi országból szállítják ki a netes rendelést, de az adott ország xbox-os oldalaról. Viszont S az van és azt is szállítani kell, meg tárolni, van disztibúciós költség. Valamiért ezt csak az X esetében lépték meg. Ezért is írtam, hogy nem tudnak, nem akarnak annyit gyártani, hogy mindenhova jusson. Vagy S is csak azért van, mert abból nagyobb a készlet, még jut belőle.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
NoOne1976 #140586 üzenetére
Az első biztos, hogy igaz, tekintve, hogy csinos kis marketinget is kerítettek neki és teleplakátoltak nagyvárosokat mindenféle eszközökkel, amik szerintük Xbox. A második furcsa lenne, két évvel generációváltás előtt nem szoktak kevesebbet gyártani az előzőből, ha az jól fogy. Az Xbox nem fogy jól, ezért csökkentik a gyártást és a fontosabb régiókra koncentrálnak, mindenhol máshol meg marad S, abból is úgy fest csak a fehér 512-es.
-
modflow
veterán
válasz
hombre[EU] #140530 üzenetére
A Fable volt az, aminek a bejelentő videójában annó valami olyasmi volt, hogy egy óriás házában egy ember elkezdett mászkálni, menekülni?
-
frankdelgado
őstag
válasz
pzstm #140588 üzenetére
Én maradnék a konzolnál, vettem ugyan egy pc-t a gyereknek és ki van pakolva tv-re, de folyton emlékeztet rá, hogy miért hagytam a picskuba anno. A szviccs 2-re kíváncsi leszek, elvileg már jönnek rá normális játékok is nem csak mangatörpés fasságok, meg márió. De ha az is csak arra lesz jó, hogy régi xbox játékokat adjanak el teljes áron....
-
pzstm
titán
válasz
frankdelgado #140584 üzenetére
En egyre jobban igy erzem, hogy a kovetkezo gent egy felso-kozep PC-vel ugrom meg a nappaliban, konzrollerrel, es egy Nintendo Switch2-vel. De majd meglatjuk mi alakul.
-
NoOne1976
őstag
válasz
l.skywalker #140578 üzenetére
Ez két teljesen életerő dolgot is jelenthet és lehet, hogy egyik sem igaz.
1. Az MS próbálja elengedni a fizikai konzolt, amennyire csak lehet és terelni az egyéb platformon való game pass felé (tv, hűtő, kenyérpirító, fut az majd mibdenhol) vagy esetleg vegyél S-t, és teszi ezt ott, ami nem kiemelt értékesítési terület.
2. Mivel készül a generáció váltásra, így kevesebb X készül, azt pedig a fontosabb régiókba kerül. Mert az nem gond, ha Magyarországon, Szlovákiában nincs, de USA, Németország esetében ez rosszabbul nézne ki. -
castiels
addikt
válasz
l.skywalker #140583 üzenetére
Azokban a régiókban ahol nem lehet kapni, ott esetleg még online mindig meglehet rendelni store-ból..
-
frankdelgado
őstag
válasz
pzstm #140580 üzenetére
Jövőre ha kijön az új gép, helyre áll a világ rendje. Remélem karácsony környékén bejelentik legkésőbb. Ha nem jön új gép és inkább buziskodnak ezzel a minden xbox streamelős fassággal, akkor megnyalhatják. PS-t nem veszek, nem állok be az idióták közé, akik majd teljes áron veszik meg a boxon leszerepelt gémpasszos játékokat....talán ha a Valve kiad egy fasza steam os hardvert.., az lehet a befutó. Bár ez még csak pletyka szintű valami mindazonáltal a deck is bejött nekik.
-
castiels
addikt
válasz
l.skywalker #140581 üzenetére
MS store-ból megrendelhetik.
-
KKaresz45
senior tag
válasz
l.skywalker #140578 üzenetére
Annyira sok nem lehet, akkor lennének azokról is hírek. Viszont azért furcsa mert a brazil piac jóval nagyobb mint a miénk (még akkor is ha hozzávesszük azokat az országokat amiket te is felsoroltál).
-
KKaresz45
senior tag
válasz
l.skywalker #140558 üzenetére
Brazíliában sem lehet kapni. Ugyanaz van ott is, nincs a boltokban. [link]
-
l.skywalker
Topikgazda
-
consono
nagyúr
válasz
l.skywalker #140569 üzenetére
Pedig sem az Emag, sem az Alza nem itthoni
-
NB2
aktív tag
-
pzstm
titán
Warner Bros. reportedly cancels Wonder Woman game, closes Monolith Productions and other studios.
-
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker #140559 üzenetére
Érdekes megfogalmazása annak, hogy "itthonról", hogy Mo-n leülsz a Zinternet elé és rendelsz egy Xbox-ot mondjuk az olasz Amazonról
Kb ugyanaz a helyzet. Talán annyival másabb, hogy a legtöbb magyar nem is tudja, hogy a Temu külföldi cég. A lényeg az, hogy "itthonról" rendeled.
Egyébként van még valaki, aki boltban vesz valami műszaki cuccot? Oké, hogy bemegyek, megnézem a kiállított darabot, de biztos nem fogom ott megvenni, ha pl netes rendelésnél van 14 napos elállási lehetőség. Inkább megrendelem, akár még ott a boltban.
[ Szerkesztve ]
-
boxmaci
tag
válasz
Wesder #140561 üzenetére
Az elméletem nem bukik, mival annyit mondtam, hogy bárki megveheti így. Nem azt, hogy ez jelenleg ez így populáris volna, persze nem az, de a lehetőség viszont adott bárki számára Xbox-ot venni. És azért akinek van egy kis esze az egyre komolyabb Game Pass kínálat miatt meg is teszi.
Abban igazad van, hogy mindez valamennyi utánnajárást igényel. Többek között ezért is jó, hogy ezen az oldalon itt van ez a rögzített hozzászólás az Xbox vásárláshoz.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
titán
válasz
boxmaci #140560 üzenetére
Ott bukik az elméleted hogy Átlag Béla nem fog a neten körülnézni, hanem bemegy az XY boltba ami àrul konzolt és hazaviszi a PS5-öt, mert az Xbox gecidràga mióta nem küldenek utànpótlàst.
Ebből meg az megy vissza az MS-nek, hogy a kutyànak se kell itt a konzoljuk.
szerk.
Ha körül is néz, az àrukereső nem fogja listàzni az MS Stote-t mert nem forgalmaz az MS itthon. Ellenben azt làtja majd hogy Alza, Series X, 300k.
[ Szerkesztve ]
-
boxmaci
tag
válasz
Wesder #140556 üzenetére
Ok itthonról még nem természetes, rendben, de mégis, aki egy kicsit körülnéz a neten, rendelhet ugyanazon az áron itthonról Xbox-ot így neten keresztül pillanatok alatt annyiért amennyiért korábban a hazai boltok polcain volt. A két év garancia ugyanúgy megvan, még 60 napos ingyenes visszaküldés is ha netán problémás volna! Meg amúgy is, mivel egy megbízható konstrukcióról van szó így minimális a kockázata az egésznek.
Szerintem a kolléga arra értette, hogy egyre többen vásárolnak külföldről az emberek hazánkban is.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
boxmaci #140554 üzenetére
Igazad lenne, ha globális lenne a jelensége a hardverhiánynak, de ez sajnos sokkal inkább a regionális vásárlóerőnek az eredménye. Mikor a Series X/S jelent meg akkor globálisan próbált meg a chipválság közepén teríteni az MS és míg a "fejlett nyugaton" azonnal elfogytak, nálunk csak 1-2 hét késéssel jelentkezett ez. Gondolom kiszámolták, hogy inkább eladnak mindent nyugaton, mert ott biztosan elfogy. Aztán mikor az ottani vásárlóigényt kielégítették, majd akkor elkezdik hozni felénk is.
Jelenleg ez a készlethiány és a viszonteladói partnerség leépítése nálunk, a cseheknél és asszem a lengyeleknél van. Szlovákia asszem a csehekhez tartozik/zott, Romániában pedig sosem volt Xbox képviselet. Tőlünk délre nem ismerem.
[ Szerkesztve ]
-
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker #140552 üzenetére
Tavaly valami 100 milliárd forint körüli összeget tapsoltak el a magyar emberek a Temun. Ilyen pár száz forintos kacatokra.
-
boxmaci
tag
válasz
l.skywalker #140552 üzenetére
Szerintem ezt tudatosan csinálja az MS, kezdték a fizikai játékokról digitálisra való áttereléssel és nézd meg az eredményt, szinte eltüntek a boltok polcairól a játékok és már mindenki online tölti le őket. Ez lett a normális és hasonlót csinálnak a hardverekkel is. Ha közvetlenül tőlük veszik az emberek a hardvereket online piacterekről, úgy több hasznuk van rajta, sokkal kevesebb logisztika, kezelhetőbb árazás stb. Szerintem így lesz a jövőben is, legfeljebb több reklámot fognak nyomatni, hogy na innen vedd meg.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
castiels #140547 üzenetére
A Series patches játékok nem fognak futni külső tárhelyről, csak a "visszafelé kompatibilis" játékok. Series játékokat így vagy újra le kell tölteni vagy a külső tárhelyről kell mozgatni. A hivatalos megoldás erre elég drága:
Seagate bővítőkártya az Xbox Series X|S konzolhoz | Xbox -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
boxmaci #140550 üzenetére
Érdekes megfogalmazása annak, hogy "itthonról", hogy Mo-n leülsz a Zinternet elé és rendelsz egy Xbox-ot mondjuk az olasz Amazonról, de végül is igazad van. vg szerintem inkább úgy értette, hogy itthoni boltokban nem lehet kapni - hacsak nem nézzük a túlárazott pár hely kínálatát.
-
boxmaci
tag
Érdekes egyébként, hogy eltolták a Fablet. Az első félévre van egy halom címük, de a másodikra eddig nincs bejelentve a 2nd party Ninja Gaiden 4-en kívül semmi. Pedig a fő szenzonra biztos betolnak pár nagy címet. Na majd a Showcase-en kiderül júniusban!
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #140532 üzenetére
Igen, 3 év alatt összerakjàk úgy hogy 2020-ban csak a bejelentő trailer volt kész.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #140530 üzenetére
Nem tudom mi olyan vicces ezen.
Van vagy 6 jàtékuk erre az évre, hova akarod tenni a Fable-t? -
Wesder
titán
Xbox has delayed Fable to 2026.
-
Wesder
titán
válasz
Döglött Róka #140525 üzenetére
Nem mondtam hogy nem az. Tegnap elkezdtem, igazi X360-as feeling jàtszani, de legalàbb jól is néz ki. Egy végigjàtszàst megérhet így pàr óra utàn.
-
Wesder
titán
válasz
Döglött Róka #140523 üzenetére
Két napja néztem németben, ott nem volt a Top10-ben, de lehet hogy 15-ben sem.
A Landwirtschafts-Simulator viszont tovàbbra is erős a régióban.
-
Döglött Róka
veterán
Awoved 7. a most played listán Usában, csak live service cucc előzi. Ahol én lakom ott 5.
-
castiels
addikt
Ilyen kábellel csatlakoztatható egy 2.5 ssd tárhelyként a géphez? Érzékelni fogja?
[ Szerkesztve ]
-
frankdelgado
őstag
válasz
Wesder #140518 üzenetére
A csicska sonynak is saját bt szabványa van a ps5ön, tehát ugyanúgy csak a dedikált eszközökkel tudod használni, mint a boxot. Persze ott is vannak kompatibilis bt adapterek, de sokmindennek meg kell feleni, hogy ne fél órával a halálod után halld meg a lövést a cod-ban.....
-
AMD Power
titán
Sniper Elite Resistance első két pályája elég könnyű volt. Most a harmadikkal vért izzadok.
-
Wesder
titán
válasz
nincsnév007 #140517 üzenetére
PS5-ön esetleg, mert ott a gépben van BT, persze akármit akkor se lehet rákötni.
-
castiels
addikt
válasz
frankdelgado #140515 üzenetére
ez jó köszi..
Szerintem hagyom.
-
frankdelgado
őstag
válasz
castiels #140509 üzenetére
Vannak ilyen csodálatos találmányok, mint pl. ez: [link] Itt a kontoller jack csatijáról lövöd ki a hangot. Meg vannak ilyen hdmi leválasztók, amik optikai meg jack csatlakozóra szedik ki a hangot. Ezekhez aztán tudsz csatlakoztatni bluetooth adót (aminek kell táp) és azt összepárosítod a bt hangszóróddal. És ha ezekkel elszöszmöszöltél órákat, utána önfeledten élvezheted a qrwa nagy lagot, amiket produkálnak.
-
castiels
addikt
Valaki kötött már a gépre Bluetooth hangszórót valahogy?
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
-
válasz
pzstm #140500 üzenetére
Nekem is nagyon tetszik. Mindenhol van valami rejtett zug, kincs, felfedeznivaló. Nekem tetszik a grafikája is. Valaki írta itt, hogy levette a gammát 1,8-ra, én is úgy tettem. Nagyon tetszik, hogy össze-vissza lehet variálni a fegyverekkel, pajzsokkal, varázslatokkal szabadon, hogy bármelyiket, bármelyik kézbe véve használhatjuk. Elég szokatlan kombókat lehet összehozni (pl egyik kézben pajzs, másikban pisztoly). Jó hogy nincs túlbonyolítva benne az invectory menü, a kraftolás, fejlesztés, stb, minden teljesen adja magát. Nekem még csak 7 órám van benne de eddig csak pozitívat tudok mondani róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- További aktív témák...
- Eladó Nintendo Switch Oled, CFW, 256gb Nintendo sd kártya.
- PlayStation 4 Slim 500GB, automata GOLDHEN!!! gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Playstation 3 4 Ps3 Ps4 Xbox One / Series Eredeti Játékok Játéklemezek
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 22 éve működő üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest