Hirdetés
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- A beágyazott rendszerek területére is jön az új EPYC generáció
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
Azon agyalok ha en most 70usd-ert veszek egy gamet nem 30k JMF-ert akkor az olvasottak alapjan azert is bannolhatnak???
-
pzstm
titán
Assassin's Creed Shadows | Hideout Explained:
▫️ Your Hideout is a fully customizable home base using town builder elements. It offers over one acre of fully customizable land.
▫️ Place buildings, pathways, bushes, trees, ponds, local flora & fauna, and countless other Japanese cosmetic elements.
▫️ You can also bring various pets and wildlife to your Hideout.
▫️ Placing each item requires three different resources that can be found throughout Japan: wood, minerals, and crops. Each new building or upgrade has a set cost of these resources, as well as cost in in-game currency (called "mons").
▫️ Decorative elements can be obtained as rewards for completing quests, contracts, or activities, purchased in merchants' stalls or looted from enemy territory.
▫️ Many types of exterior elements can be placed. Each of them provides additional gameplay benefits that facilitate Naoe & Yasuke's progression, and most can be upgraded over time.
▫️ Main Rooms include the main house, Stables (manage Scouts to smuggle stockpiles), Kakurega (claim safehouses around Japan), Forge, Study, and Dojo.
▫️ Various rooms and pavilions can be joined together directly.
▫️ Petting various breeds of cats and dogs will unlock the ability to place them within the Hideout.
▫️ Unlock a wider selection of wildlife by completing the Sumi-e painting activity in the open world.
▫️ The Hideout is available after completing the Prologue.
▫️ Adding and expanding the Hideout creates more opportunities for conversations between allies. -
válasz
persil #140979 üzenetére
Én pedig nemrég tettem félre. Kb a felénél tarthatok. Nagyon fárasztanak a túltolt puzzle feladatok. Végeztem az egyikkel ahol 3 db energiafénnyel kellett utat égetni, hogy továbbjussak, erre a másik pályán pöcre ugyan az a feladat várt rám, hogy ismét tovább jussak. Marha kevés benne az akció rész. A Fallen Order (ami szinten nem tartozott a kedvenceim közé) sokkal jobb volt szerintem. A képességek ötletesek benne, jó a skill fa de a jatékmenet borzasztóan untat. Inkább az Avoweddel játszok. Mindenképp befejezem ha már megvettem de nem az én játékom az biztos.
-
Indiant
addikt
válasz
l.skywalker #140923 üzenetére
..és akkor miképp szerezzünk nem horror árú GamePass-t? (3 felhasználóról szól a cikk, világviszonylatban)
-
Dinomano
őstag
válasz
csuvicsuva #140988 üzenetére
VPN miatt tilthatná az account-ot amúgy? Ez mennyire szürke zóna?
-
Dinomano
őstag
válasz
l.skywalker #140986 üzenetére
Kalandjátékok általában light RPG-k, meg open-world is.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
persil #140983 üzenetére
Most miért mondod ezt? Hát a Star Wars Outlaws az open world
Habár én egyszer azt is ki fogom próbálni - persze valami nagyon olyan áron vagy Ubi előfizetésben.
Én még a Star Wars Eclipse-t is várom, de az sem lesz olyan amit te írtál le, pedig egy olyan nekem is tetszene.
-
balintka
addikt
válasz
eL Geri #140967 üzenetére
Nekem kb 300 jatek van a profilomon, ebből csak 1-2 volt kódos vásárlás, a többi mind a rendes magyar store-bol van, akciosan. A héten épp egy Lego játékot és az Avatar Gold Editiont vettem meg. Xbox-aim mellett fél éve van PS5 is, zömében már azon bővítem a könyvtáram, mindkét gépre hatalmas backlog van már most is. Xbox-ra pár cim van jelenleg, amiket akciós áron majd megveszek.
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
Elkezdtem a jedi survivor-t es egyelore nagyon tetszik, viszont pont, mint az elso resz eseteben, most is vegig az van az eszemben, hogy en akarok egy teljesen open world star wars akcio rpg-t, kasztokkal, xp-vel, szintlepessel, loot-tal, kereskedokkel, main/side questekkel.
Mint a the old republic, csak "ilyen" kidolgozott vilagban/grafikaval/animaciokkal. Akar single, akar mmo, vagy epp live service, gyakorlatilag ki sem lepnek tobbet a jatekbol, ha letezne.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz
Rengeteg játékom van, előfizetésem, és a Microsoft accountomhoz M365 előfizetés is társul. Bőven nem éri meg nekem kockáztatni.A Gamepass teljes áron is már az első félévben bőven behozza az éves teljes árát (homeolásról nem is beszélve). Örülni kell, hogy eddig ennyi mindent olcsóbban tudott sok ember szerezni, pláne fórumról.
Backlogom meg akkora, hogy bele sem merek gondolni
-
skroy
senior tag
Komoly érték tud lenni egy xbox acc, tele játékokkal, az biztos. Nagyot lehet bukni egy esetleges bannal.
Ha valaki mégis vpn-en gpu-zna, akkor hozzon létre egy új profilt, és arra váltsa be a kódot, aztán lehet home-olni a fő accal. -
eL Geri
őstag
válasz
Csak hogy én is válaszoljak magamnak:
- Egzotikus országokban való játék beváltást csináltam 2-4 darabot az évek alatt. De ezt sose szerettem annyira, most hagyom, nem gond.
- Izlandból szeretek vásárolni, de nem vagyok nagy fogyasztó, kb. 4-5 darab volt eddig. Ezt nehezen engedem el. Most kivárok ezzel. Nekem is nagy a backlogom.
- GPU-t szeretek hardver aprón venni. Pont 2 napja járt le az enyém... és most ezzel ezt el is engedem, nagy sajnálatomra. Nincs időm valójában játszani, így a teljes árat nekem nem éri meg (pedig tényleg jó ajánlat ez a GP), de nélküle meg mindig azt érzi az ember, hogy kimarad valamiből. -
gianni85
veterán
válasz
l.skywalker #140972 üzenetére
Nagyon régen még ms pontokat szereztem be. Miután megtudtam, hogy ezek nagyjából lopott kártyás tranzakciók, így leálltam. Később próbálkoztam még g2a-val, de volt hogy befürödtem, aztán hagytam az egészet a francba. Akkor ilyen eneba és társai még nem is léteztek.
-
gianni85
veterán
válasz
l.skywalker #140968 üzenetére
Én tavaly majdnem vettem már ilyen vpn-es mókával, de aztán mégse. Előtte rengeteg akciós cuccot rendesen HU store-ból. Ha az ember kivár akkor elég jó áron lehet trükközés nélkül is vásárolni. Ha meg mindenképp trükközni kell, akkor érdemes elgondolkodni a hobbin, prioritásokon. Egyébként májusban lejár a gpu-m, nem tervezek hosszabbítani. Gépet is eladtam. Gyerek mellett már nincs idő játszani. Majd veszek valami alsó-közép kategóriás vga-t a gépbe és szökőévente játszok egy órát a régi szép idők emlékére
-
válasz
az utóbbi években akkora backlog-ot halmoztam fel, hogy évekre elleszek (az időhiány meg egy másik szorzó faktor).
kb. mindent megvettem (főleg kód, de sok akciós áruház is volt) ami kicsit is érdekelt, szóval részemről kivárok.
GPU 2027-ig van, a frissebb címeknél meg egyébként is az a tendencia egy ideje, hogy érdemesebb várni és áruházból akciósan jobban megéri, mint vadászni kódokat, kuponokat... már a legtöbbször nincs akkora különbség.
izlandi store marad, azt nem érezném jogosnak, ha emiatt lenne retorzió.
kívánságlistán elég sok dolog elfér, majd ha valaminek beesik az ára (pl. utoljára SW Outlaws 50%) akkor megveszem, nem sietek sehova[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Én az évek alatt felhalmoztam több mint 700 játékot, már nincs mit megvenni. Tény, hogy én más platformokon vagyok már inkább aktív, de a GPU-t is lemondtam, mert ha kedvet kapok játszani Xboxon, úgy is találok valamit. Pár címet még vettem az elmúlt 1-2 évben a gyerekeknek ilyen külföldi módon, de ha lesz valami amit meg kell venni ez után, megveszem akciósan a rendes store-ból.
-
eL Geri
őstag
Csak kíváncsiskodom, hogy az itteni fórumozok, hogy fogtok dönteni az esetleged tiltások miatti külföldi vásárlások / előfizetések kapcsán?
Teljesen leálltok, vagy megy minden tovább, és majd elválik.
Teljesen valid lenne, ha a Microsoft most már bekeményítene.
De én igazából csak annak tudok 100%-van hinni, hogy ha itt jár valaki így, és egyértelműen utána tud járni, hogy ezért tiltották.
(Az Izlandi vásárlást én személy szerint még mindig megengedném, de persze ki tudja.) -
negyven2
veterán
válasz
csuvicsuva #140958 üzenetére
És akkor még ott van az, hogy mi a helyzet azokkal az országokkal ahol bár kapható az Xbox konzol, de igazából nincs hivatalos Store (csak max ilyen limitált mint Izlandon). Mert pl. az EU-ban is van jópár ország akik elvileg max. lemezesen tudnak játékot venni hozzá... arról nem si beszélve, hogy ott hivatalosan még konzolos Game Pass sincs (max PC), így multizni se tudnának ha mindent 100%-ban hivatalosan veszünk (mondjuk kódkártyát lehet árulnak ott)...
-
Az első fejezeten vagyunk túl a Split Fictionban a feleségemmel. Mára ennyi volt. Nagyon hasonló a játékmenet az It takes twohoz, ami tök jó mert már tök profin játszik az asszony is, gyorsan tudunk haladni. Elképesztően pörgős a játék egy perc nyugi sincsen, változatos és ötletes. Nagyon jól megvan csinálva a sci fi és fantasy világok közötti éles különbség is. 2 dolog nem tetszik benne. Grafika terén többet vártam. Én úgy emlékszem az it takes two szebb volt, részletesebben kidolgozott tereptárgyakkal fényekkel, a Split Fiction fakóbbnak is tűnik. Igaz itt a kamera távolabbról mutat mindent és ez is a másik problémám. Messze van a karakterektől a kamera. Nem néztem meg a beállításokban vajon lehet-e ezen állítani de gyanítom nem (mivel akkor jobban látszanának a kidolgozatlanabb részletek) is. Azért holnap megnézem. Ezt a két dolgot leszámítva valóban nagyszerű játék. Nálam az It takes twoval van egy szinten eddig. Hasonló csak "felnőttesebb". Persze még az elején vagyunk ezért változhat a véleményem de grafika és a kamerakezelés nyilván nem fog az ilyen lett és kész.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Elározatott Tides of Annihilation vásárlásokat most kezdte MS visszutalni. Nyilván túl szép volt
-
sith7
félisten
Ez a hír jelenti azt is, hogy gond lehet a khm ... hardveraprós vásárlásokkal is ?
-
csuvicsuva
addikt
válasz
negyven2 #140957 üzenetére
Persze, szinte biztos vagyok benne, hogy valami nagyüzemi dolog áll a háttérben (bevallom én is féltem egy picit, amikor egyszer egymás után aktiváltam be 3 török, 1 argentin és 1 nigériai kódot
), Izlandot azért hoztam példának, mert papíron legális az onnan történő vásárlás, meg az említett összeg nem jelentős különbség, de jobb félni, mint megijedni.
-
negyven2
veterán
válasz
csuvicsuva #140936 üzenetére
Mondjuk ez nem ilyen egyszerű, mert az ilyenek általában a vásárlási rendszer kijátszását büntetik! Vagyis ha úgy váltasz, be kódot, amit alapból nem tudnál, úgy vásárolsz gift card-al, hogy nem valós címet adsz meg, vagy pedig a VPN + Gift Card/PayPal/bankkártya.
Az Izlandi és a többi EGT ország esetében azért érdekes ha büntetnének, mert te technikailag semmit nem játszol ki. Nem kell "kamu", és nem kell az adott országban felhasználható gift card-ot használni. Lényegében az egyetlen egy amit meg kell tenni, hogy újra megadod a bankkártya adatokat az adott store-ban. Mert minden EGT területen lévő lakcím és EGT országban kibocsájtott bankkártyát elfogadja egy másik EGT ország store-ja is! Még az adott országban a számlázási címed szerinti Áfá értéket is beleszámolja. Vagyis ha Magyarországról (magyar lakcímmel és kartával) vásárolsz az Izlandi Store-ban, akkor neked 27%-os áfát tartalmazó számlát állít ki az MS, függetlenül attól, hogy az ISK-ban (Izlandi Korona) lett elszámolva!
Természetesen az is elfogadható érv az MS részről, hogy mindenki a saját store-jában vásároljon, és esetleg nem, azt büntetik... kérdés, hogy ezt mennyire tehetik meg EGT területen.
Illetve mint mindig, azért az ilyen Xbox Now meg egyéb netes social felületeken azért gyakran előfordul az, hogy a rendszer hibáit a legjobban kihasználó emberek sírják tele a netet legjobban. Nem egy ilyenbe futottam már bele más esetekben (amit aztán "hírként" is lehozzák), hogy kirak egy síros/sajnálkozó post-ot, hogy most banolták a "szinte semmiért", amiről aztán kiderült, hogy a "szinte semmi" azért sokkal komolyabb volt. Itt is most 3 ember jelezte ezt nekik akik esetében az nem derült ki, hogy mennyit is vásároltak VPN-el, vagy másik országból. Lehet csak egy skin-t vásárolt, de az is lehet, hogy több ezer $-ért vásárolt tartalmakat (rosszabb esetben gift-ért azért, hogy azokat árulja). -
castiels
addikt
-
Redneck
nagyúr
Solar Down megint? Szerintem ideje lenne leállítani a szervereket és inkább visszaadni a zsét...
castiels:
Van refund lehetőség. -
l.skywalker
Topikgazda
-
castiels
addikt
Téves vásárlást vissza lehet valahogy igényelni?
-
batai15
félisten
válasz
NyMRooD #140947 üzenetére
Hát nem éppen. Csak nem ow2-nek kellett volna hívni hanem kövi szezonnak vagy ki hogy akarja nevezni.
Az ow2 mindig is multi / comp játék volt és lesz is. Az hogy rá akarnak húzni mást is orbitális marhaság , a multi része pedig nagyon is rendben van.
Soha nem fognak tudni belőle epikus játékot készíteni single miatt , el kell engedni inkább kiegészítő animációs sorozat az amivel a storyt mesélhetnék.[ Szerkesztve ]
-
D1L1ZS
őstag
[link] Sikerült megbolondítani az Xbox kontrollereket egy új frissítéssel.
-
batai15
félisten
válasz
NyMRooD #140942 üzenetére
Mondjuk rá lehetne állni akkor a minőségi játékokra is .. mióta gpu-s vagyok (series x day one vettem ) azért jó pár megváltó játéknak beharangozott csalódás volt , a kritikusok szerint is.
Mondjuk az egész játék ipar ezt éli meg , nem tudom mikor kapjuk már meg végre normális nem félkész játékokat .
Addig meg maradok az overwatch 2 mellett még még egy két játékkal el leszek. -
Zó
aktív tag
Gondolom, brit store-ban korábban vásárolt, magyarban nem kapható játék használatáért nem fognak büntetni. Nem megy ugyanis lokációváltás nélkül. Bár még ezt a kiskaput is bezárhatják, de ez már költözésnél is érdekes kérdés lenne.
Spórolásból sosem vettem semmit másik store-ban. Game Passom volt valakitől olcsóbb, nem VPN-es.
[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
válasz
batai15 #140937 üzenetére
Ez máshol is így van egyébként és ez nem is feltétlen a store tulajok sara, a régiós árazás a kiadókra van bízva (legalább is steam esetében úgy van és onnan elég sok infó jön ezekről a dolgokról), mivel magyarország eu tag sajna a store árazás is olyan. Egyébként meg várható volt, hogy az MS elkezdi a kiskapukat bezárni, gondolom ez is olyan volt amiért már rágták a fülét, na meg neki sem mind1, hogy mennyit jelent 1-1 eladott játékon a részesedés, gyorsan kell sok pénzt termelnie az xbox-nak.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #140938 üzenetére
17-ről bem fogják 25-re emelni azonnal.
17->20->22->25. Esetleg. -
Wesder
titán
Xbox update resetting consoles to factory settings, Insiders say.
Ja, sikerült nekem is beszopni...
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Természetesen köszönjük mindenki nevében, hogy felhívtad rá a figyelmünket. Jobb félni, mint megijedni, azt mondom.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
következō hír az évi 300ojrós gpu lesz, mark my words
-
batai15
félisten
Remélhetőleg visszamenőleg nem fog érinteni minket. Szép is lenne ha pár száz ezres játékot tartalmazó fiókom bannolják , de ezek után lehet nem Xbox lesz a következő konzol ha már ez sem szól mellette.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
l.skywalker #140926 üzenetére
Szerk: lassú voltam, mint oriic.
Szerk 2: mondjuk egy EU-s vagy Globalként hirdetett kóddal szerintem nem kéne, hogy probléma legyen, gondolom Wesder elsősorban erre gondolt.
Hát, ez alapján én azért vigyáznék akár egy 2000 forinttal olcsóbb közvetlen izlandi vásárlással is, bár az még messze van a jelentősen olcsóbbtól.
"It seems that the problem is not the use of a VPN in general, but the purchase of games abroad at significantly cheaper prices than in the home store. At least this is what the mail histories of the affected users suggest. This concerns both direct purchases in another store and the redemption of cheap keys from countries where the games are offered at significantly lower prices."
DeepL fordítás:
"Úgy tűnik, hogy a probléma nem általában a VPN használata, hanem a játékok külföldön történő megvásárlása jelentősen olcsóbb áron, mint a hazai boltban. Legalábbis erre utalnak az érintett felhasználók levelezési előzményei. Ez vonatkozik mind a közvetlen vásárlásra egy másik boltban, mind pedig az olyan országokból származó olcsó kulcsok beváltására, ahol a játékokat jelentősen alacsonyabb áron kínálják."
[ Szerkesztve ]
-
eL Geri
őstag
válasz
Bad Pritt #140933 üzenetére
Ja, én is ezt látom, pedig milyen jó volt az Izlandi store
És mennyi mindenre fentem még ott a fogam... csak próbáltam józan eszű lenni... de minek
Mondjuk az eu-s store-okról azért meghallgatnék egy hivatalos állásfoglalást, mert azokban akár még véletlenül is tud venni az ember, nem kell érte semmi huncutságot csinálni. -
válasz
Wesder #140929 üzenetére
Még szerencse.
Túl sok "szürkeimportos" játékom mondjuk nincsen mert mindig megvárom amíg egy játék leértékelve kapható az ms storeban de azért van pár db. Eddig csak a CP2077 Phantom Libertyt és most a Split Fictionért adtam ki teljes árat előrendeléssel de hát ugye ezek nem 27-30 ezres játékok. Utoljára az AW2-őt szereztem "szürkeimportosan" de az még úgy se érte meg, legalábbis nekem mert nem tetszett a játék.
Akkor ez a kapu is bezárult. Gondolom ez vonatkozik a gpu előfizukra is, nem?[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Mondjuk utána már ezt írják:
It seems that the problem is not the use of a VPN in general, but the purchase of games abroad at significantly cheaper prices than in the home store.
Én nem vásárolgatnék mostantól másik ország boltjából, de ez nyilván emberfüggő. -
eL Geri
őstag
válasz
Hát csak a linkelt cikket olvasva pont hogy nem a VPN-t mondja, hanem minden "olcsó" országbeli vásárlást.
-
eL Geri
őstag
válasz
Ööö, nekem pont most aktiválnának ma este vpn-el GPU-t
Na most mit csináljak, hagyjam lógva a dolgot?
(A pénzem már benne áll, mert ez régi de nem működő GPU vásárlásom kárpótlása lenne most... ne menjünk bele)
-
Wesder
titán
válasz
Jól sejtettem.
-
válasz
Ezentúl nem lehet vagy az eddigieket is szankcionálhatják?
-
Wesder
titán
válasz
Csak eljutottunk idáig.
Gondolom EU-n belül továbbra is OK, hisz ott nem kell VPN-t használni.
-
AMD Power
titán
Elkezdtem én is Avowed-et. Tényleg jó! De ami nálam negatívum a grafika. Trailer videókon szebbnek tűnt ez a játék.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
KaroHUN #140916 üzenetére
Szia, nem a magyar MS-hez fordulni.
A garancia érvényesítéséhez a következőket kell tenned, ha megérkezett a gép:
1. Regisztráld be a terméket a fiókod alá: [link]
2. Regisztráció után ellenőrizd le, hogy az eszköz alatt található garancia megvan-e 2 év. Ha nincs, akkor fel kell venni az ügyfélszolgálattal a kapcsolatot, hogy szeretnéd kijavítani a dátumot és majd el kell küldeni nekik a számla másolatát
3. Ha a garancia időn belül probléma adódik a géppel vagy a kiegészítőkkel (asszem ez utóbbiakra csak 1 év van) akkor szintén az Xbox profilod alatt lehet indítani garanciális szervizelést, aminek folyamán az MS fog küldeni neked egy UPS csomagcímkét, ami alapján fel kell hívni az UPS-t és futárt kérni házhoz.B. verzió: ha visszaviszed a boltba ahol vetted, a bolt is meg tudja csinálni neked ugyanezt, de akkor sokkal több időbe kerül.
[ Szerkesztve ]
-
KaroHUN
friss újonc
Helló!
Most szeretnék rendelni, és a garanciával nem vagyok tisztában.Ha baj lenne a géppel simán a magyar MS-hoz kell fordulni?
Vagy nekem kell vissza küldeni Németbe?Előre is köszönöm a választ.
-
balintka
addikt
Nekem is lesz 2 terrás exkluzív gépem.
A leírt módszerrel, Olaszországból sikerült rendelni. De az angol most este hozta szintén készletesnek. És most még az árfolyam is egész jó a helyzethez képest.
Norb79: Én is maxoltam az Odyssey-t Xbox-on és PS5-ön, nagyon megszerettem. Origins-t majd PS5-ön kell még végigvinnem.
[ Szerkesztve ]
-
bmakszim
senior tag
válasz
Norb79 #140908 üzenetére
Miközben épp tolom az Originst, olvasva ezeket a számokat elgondolkodtam, hogy lehet olcsóbb lenne megvenni most akciósan ~12 ezerért az Origins/Odyssey/Valhalla triót és majd elővenni, ha lejár a GP (hardveraprón vettem 20 hónapot). Addig meg játszani valami mással (pl Avowed). Általában csak egy játékot tolok amúgy is egyszerre.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
titán
You could use a few more flying cars and dragons in your life 🚀 🐉 The dynamic #SplitFiction background for Xbox Series X|S is now available!
-
balintka
addikt
válasz
csuvicsuva #140907 üzenetére
Ez inkább rookie number
. PS5-ön és Xbox-on is elég 140 óra kb. a platinához/összes alapjáték achi-hoz.
-
válasz
Döglött Róka #140902 üzenetére
😂😂😂
Hat igen. Megfontolt stílusban játszom 🤪
Azért az hozzátenném, hogy ez az ezrezéssel együtt volt. A játek maga kb 80 óra volt és miután végeztem vele, utána mentem rá az ezrezésre. Az pedig elég időrabló dolog volt mikor ilyen marhaságok voltak benne, hogy érintsd meg az összes ilyen vagy olyan növényt. Azokból meg volt vagy 30 szanaszét a hatalmas térképen. -
l.skywalker
Topikgazda
US Amazonon újra felbukkant a Forza Horizon 2 digitális formában.
Akinek nincs meg most lecsaphat rá:
Forza Horizon 2 Ten Year Anniversary Edition - Xbox One Digital Code 19,99$ -
Norb79
őstag
válasz
csuvicsuva #140907 üzenetére
Szép számok ezek egy amatőrtől, de mindig ugyanoda futnak ki az AC: Görögök beszélgetések, hogy én mindhárom platformon (PC, XSX, PS5) acsimaxoltam, darabja 140-150 órája.
Senkitöbbetharmadszor?
-
Wesder
titán
válasz
Döglött Róka #140902 üzenetére
Szimpla 2.5x szorzó, nincs vele baj.
-
válasz
balintka #140900 üzenetére
Megvan benne, csak a harcok taktikázást igényelnek és nem az a berugom az ajtót és szétlövök mindenkit mint egy Far Cry-ban. Fegyvereket, képességeket adó főzeteket kell kraftolni benne, az elején sokat lopakodni mert hamar fűbe lehet harapni. Én pont ott hibáztam, hogy egy looter-shooter játékként kezeltem. Aztán amikor ráéreztem nagyon megtetszett. Nagyon szép a grafikája, világa, hangulata, stb. 115 órát tettem bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Xbox Series X, dobozában, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Nintendo Switch Oled, CFW, 256gb Nintendo sd kártya.
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest