Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- PLC programozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
NyMRooD
őstag
válasz
Döglött Róka #141197 üzenetére
Nyugi, nem az MS-t bántotta, nézd meg mire válaszolt.
-
icemad
nagyúr
válasz
sith7 #141172 üzenetére
Arra figyelj, hogy sima Bluetooth cuccok nem mennek, mert az xboxban nincs. Amihez van wireless adapter, azok mennek szépen. Én próbáltam több logitech cuccot is. Azokkal nem volt gond.
Meg online-nál gond lehet, hogy a kontrollerből jön a fülesre a hang. Az meg lecsatlakozik, ha sokáig nem használod. Nem igazán multizok, így nem tudom mi a megoldás rá. -
.LnB
titán
válasz
NyMRooD #141193 üzenetére
CoD-ot ne soroljuk komoly játékok közé köszi.
Aki azzal játszik az skinezzen.
Én manapság CS2-zök. De nagyon rég nem játszottam vele. És hidegen hagy is a skin dolog. Viszont CS2-ben látod mások skinjét. Meg ugye fel is tudod venni a fegyvert. Nem hiába alakult ki köré ekkora biznisz. Nem érdekel milyen skinje van a másiknak, de látom.
Karakter skinek ott viszont nincsenek, hála az égnek!Egyébként R6 Siege-ben vannak olyan skinek, ami profi meccsekről bannolva vannak. Igen is, minimum ranked-en legyen kikapcsolható. A casualok meg villogjanak vele..
-
NyMRooD
őstag
Igen, de pont ez a lényeg, hogy ezeket a személyeket érdekli, hogy lássa más is és ezért adnak érte pénzt, ha nem látná más jó esélyel a többség nem adna érte pénzt, ami nagy kiesés lenne a kiadónak.
Egyébként teljesen megértem az igényeteket egy ilyen kapcsolóra, CS, CoD, R6S-ben én se látom a skineknek értelmét (mármint oké, hogy máshogy néz ki 1-1 karakter / operátor, de Songoku-nak nem sok keresni valója van egyikben sem), egy Fortnite, OW, Marvel Rivals-ban már elférnek, ott gyűjtöm is (ingyenes módon) őket, de pont nem érdekelne egy ilyen kapcsoló.
-
.LnB
titán
válasz
NyMRooD #141187 üzenetére
A valóságban meg soha az életben nem látod ezeket a skineket a másik játékoson. Most komolyan nézte már valaha, valaki a másik játékos skinjét? Én soha semmiben. R6 Siege-ben a legtöbben azt sem ismerik fel rögtön, hogy milyen operátor áll velük szemben, nemhogy a skint.. Aki foglalkozik ezekkel a skin dolgokkal,az biztos kifele akar villantani, de igazából ez az adott személyen kívül senkit sem érdekel.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Wesder #141184 üzenetére
De ott is vásárolható skinek vannak? Mert ezeknél a live service játékoknál valszeg az a lényeg, hogy emberek azért is vesznek skineket, hogy mások lássák aka e-pénisz növelés céljából és pont ezt ölnék meg ezzel a kapcsolóval, így visszaeshetnének a bevételek, olyan szinten, hogy ha a kapcsoló fizetős lenne akkor sem tudná fedezni.
-
-
Norb79
őstag
-
Wesder
titán
válasz
Fox Mulder #141181 üzenetére
Ezt a Gears 5-ben úgy oldották meg hogy külön telepíthető részegység volt a customization. Ha nem volt feltelepítve, akkor csak az alap skineket láttad a játékban, mindegy mit használt a másik játékos.
-
Frod
addikt
válasz
jackfrags is ugyanezt mondta: legyen egy kapcsoló a menüben, hogy csillámpóni skinek on/off, de gondolom van rá corporate bullshit, hogy miért nem oldható meg.
A Verdansk visszatérő tréler alatt is az a leggyakoribb álláspont, hogy simán csak kapcsolják vissza a WZ1 szervereit -
.LnB
titán
válasz
Amúgy az egy tök jó ötlet lenne, hogy lenne egy olyan opció, ami nem jelenítené meg a skineket. Régen a CS-ben is 1.6 és Source-ban, tilos volt minden skin versenyeken. Aztán a GO-val oda is bejöttek, most meg egy egész iparág épül rájuk, és a CS egyik sötét oldala pont a skinek jelentik. De a Valve-ot sem érdekli.
-
Tudnék javasolni nekik megoldást, az alapjátékon felül legyen egy letisztult verzió amit pluszban kifizetek a storban mint egy skint és akkor nem látom ezt a sok sza..t amit belepakolnak. Így mindenki win-win. Vagy legyen menuben kapcsolható mint a Star Warsban volt azt hiszem, persze tudom vérpistike lázadna, mert nem látják a megvett skint
De mindegy is, az R6-ra visszatérve ott a legnagyobb a kontraszt mert egy zártabb, lassabb, taktikusabb gameplay ezáltal az ember többet képzelne bele. -
Frod
addikt
válasz
Fox Mulder #141178 üzenetére
Mindkét eset a folyamatos növekedési kényszer stratégia áldozata, mondjuk a CoD esetében tényleg ámokfutás történik, többmilliós tartalomgyártók könyögrögnek, hogy plz ezt így ne, de nyomják tovább csutkán.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Fox Mulder #141178 üzenetére
Ez sajna minden ilyen multira igaz, Apex Legends meg Halo Infinite is tök szép, letisztult külsővel indult, aztán egy éven belül rossz volt ránézni a csapattársakra meg ellenfelekre. Ezért is volt felüdülés az Isonzóval játszani, na ott nem voltak csillámpónik, csak vér meg testrészek mindenütt.
-
-
sith7
félisten
válasz
l.skywalker #141174 üzenetére
Köszi, otthon megnézem, melóban blokkolva vannak ezek az oldalak
Age of empires, Age of Mythology benne van a listában ?Bad Pritt
Neked is köszi -
.LnB
titán
Egy ilyen múltú játékba nem lehet sokkal jobban belenyúlni. Ráadásul Esport cím. Ezért még óvatosabban kell bánni vele. A mostani változások jók, ötletesek, és átgondoltak. Mondjuk szerintem abszolút nem indokolják, hogy egy "új játékként" legyen eladva, új néven. Ez simán csak egy nagy update.
#141171Fox Mulder
Én simán figyelmen kívül tudom hagyni ezeket a skineket. Na meg aki ilyen kirívó skinekkel játszik, az meg is érdemli. Csak hátrányuk van. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
sith7 #141172 üzenetére
Hivatalos oldalon nem tudom van-e, de külsős oldalak vannak a Google keresésben. Pl.:
All Xbox Games With Mouse & Keyboard Support | Pure Xbox
All Xbox Games With Keyboard & Mouse support | GGdeals -
oriic
HÁZIGAZDA
-
sith7
félisten
Van valahol egy lista arról, hogy melyik játékokat lehet bill + egérrel játszani ?
Főleg stratégiai játék érdekelneBluetooth egér + bill - t lehet csatlakoztatni az Xbox - hoz ?
-
Mióta skinek tekintetében ilyenek jöttek és jönnek bele már rég nem azt hozza amire létrehozták.
Mellette ugyan azok a pályák csak rework legtöbb esetben és már ki tudja milyen speckó karakterek már azt sem tudom mire számítsak mikor bemegyek az épületbe ha nem lőnek le az ablakból spawn killben, amire azóta mondják, hogy kiveszik mióta megy a game de azóta nem sikerült teljes mértékben, a kiszaladgálásról nem is beszélve -
consono
nagyúr
válasz
csuvicsuva #141168 üzenetére
Kicsit mást jelent...
-
csuvicsuva
addikt
válasz
NoOne1976 #141166 üzenetére
Nem tudom, hogy MI fordította, meg milyen nyelvről, de itt az eredeti:
"You recently acquired a version of Alan Wake Remastered that was not intended to be available. Therefore we are cancelling your order, refunding any payment made, and removing it from your ''My games & apps'' list. We apologize for the inconvenience. Visit account.microsoft.com to view your billing history."
-
NoOne1976
őstag
válasz
homerhamm #141162 üzenetére
Nyilván nem gond, ha elveszik, megpróbáltuk, nem jött be. De közben rávilagít arra is, hogy egy ilyen szolgáltató azt csinál, amit akar és tehetetlen volnál. Például törölné az összes "okos" gput, török/argentin játékot stb. Amit itt írnak, se igaz. Nem elérhető. Dehogynem, most is ott van a storeban. Ha azt írták volna, hogy egy hiba miatt ingyenesen tudtuk megvenni, ezért visszavonják az acc-ról az oké.
-
negyven2
veterán
Úgy néz ki (Reddit-en többen írják), hogy elkezdték visszavenni az Alan Wake 2 Trial által beszerzett "ingyenes" Alan Wake Remastered példányokat!
-
spiderpig820
aktív tag
válasz
Roooland89 #141123 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
pzstm
titán
Split Fiction 1 het utan 2 millio eladott peldanynal jar
-
castiels
addikt
-
bpmcwap
senior tag
válasz
l.skywalker #141148 üzenetére
"Az egyiket beállítod home-nak, a másikra meg bejelentkezve marad az akinek a fiókján van az előfizetés."
Én úgy tudtam, hogy ez csak GPU-nál van így és CORE-al nem működik...
ha tudtam volna nem kellett volna a GPU... Most már mindegy, majd jövőre csak core lesz.
-
AMD Power
titán
Side mission és a Bounty együtt kb hány óra volt nektek az Avowed?
Amugy parázs jó csaták vannak benne.
-
bpmcwap
senior tag
válasz
icemad #141145 üzenetére
Akkor jó hogy végül csak GPU-ra konvertáltam, de minek... Akkor már csak az vigasztal, hogy nem fizettem sokkal többet a 16 hónap GPU-ért mintha csak CORE lenne... Vettem három év EA Play-t 30.000.-ért meg 6 hónap core-t 8800-ért és vettem egy hónap GPU-t 5500-ért, így átkonvertált mindent 16 hónapra, ami így 2769huf/hó szemben a 2500-al, mondjuk kóddal ez is csak 1500 lett volna...
-
batai15
félisten
válasz
Döglött Róka #141143 üzenetére
Kicsit a worldel . A kérdés viszont leginkább a refundra irányul.
-
bpmcwap
senior tag
válasz
l.skywalker #141139 üzenetére
Köszi, ezt tudom, de nekem két konzolra kellene...
-
batai15
félisten
Meg venném az új monster huntert , tetszik de nem tudom mennyire fog be jönni, egyszer már idén refundoltam a kingdom 2 játékot, ha mégsem jön be akkor tudom ezt is ? Tudom hogy van egy refund limit , legalábbis úgy olvastam.
-
homerhamm
addikt
-
bpmcwap
senior tag
válasz
NoOne1976 #141127 üzenetére
és hol tudok venni két év core-t magyar oldalon?
gpu azért kellene, mert tudtommal - de lehet rosszul tudom -, a core csak egy adott felhasználóra él és egy xboxra. Nálunk pedig három gyerek van két xboxal és sokszor egyszerre játszanak, így az én nevem alatt futó gpu-val a két xboxon tudtak játszani mert az egyik home a másikba meg bejelentkezek automatikusan. Ez core-al is működne igy? -
homerhamm
addikt
válasz
spiderpig820 #141122 üzenetére
Szerintem a nyelvezete miatt +16-os.
-
bpmcwap
senior tag
válasz
Roooland89 #141123 üzenetére
a gyerek hogy tud vele játszani a saját nevén? Mert nekem nem sikerült összehozzam...
-
bpmcwap
senior tag
válasz
eL Geri #140967 üzenetére
Hónapok óta nem tudok törökben vásárolni sehogy. Fel van töltve a számlám, de azt se tudom elkölteni. A user török, a régió török, a vpn török, se gépen se xboxon nem tudok vásárolni. GPU lejárt pár hete, gyerek már vonyít, hogy kellene, de most arra, hogy online játszon a haverjával 2-3 játékon hétvégente 4-5 órát, arra nem fizetek évente majd 70.000 forintot... Gondolkoztam a core-on, de ha az egyiknek fizetek akkor a másik kettőnek is kellene, úgy meg még több lenne mint a gpu.
Most néztem van standard is, az is jó két xboxra?
Ezt a 2 év core átváltást lehet legaláisan is vagy ez is csak harveraprós okosság? -
Roooland89
tag
válasz
spiderpig820 #141122 üzenetére
Szia,
Semmi gyilkolás, verekedés, lövöldözés.
Simán eljátszhat vele egy gyermek. Nyilván egy Forza minőségű játék, de el lehet nyomkodni.
Üdvözöllek -
spiderpig820
aktív tag
Sziasztok!
A need for speed heat mennyire 16+-os játék?
Jó áron van, megvenném a gyerekeknek, de a legnagyobb 14 éves.Forzaval sokat játszanak, az NFP-ben mi az erőszak?
"csak" annyi, hogy autóval lökdösik egymást, borulnak, törnek, vagy van karakterek verekedése, lövöldözés, gyilkolás is? -
.LnB
titán
válasz
oriic #141115 üzenetére
Esélye sincs ezeknek a játékoknak már egy jó ideje. Valorant volt az utolsó, de annak a Riot által volt hátszele rendesen. Van az, a CS2, meg az R6:Siege, és ennyi. (szerk.: Ja, és szerintem idevehetjük már a Fortnite FPS módját is)
Pedig ez se nézett ki rosszul, ki is próbáltam, de sok tapasztalatom nincs vele.
Valószínűleg a Fragpunk is erre a sorsra fog hamar jutni. Pedig elsőre az se néz ki rosszul. Ott volt a Finals is, az még talán ketyeg, de ha jól emlékszem, ott is van baj. -
Roooland89
tag
válasz
F.B.I. #141113 üzenetére
Szia,
2eve működött kb. Már nem. Elméletileg ( bár én személy szerint még nem próbáltam) úgy működhet a dolog, hogy veszel egy belevaló 2230nvme gen4 ssdt, a belső gyári ssdt leklónozod rá, aztán a konzolon keresztül formázod.
Ha sikerül nyomj egy replyt erre az üzire.
Üdvözöllek -
oriic
HÁZIGAZDA
-
F.B.I.
veterán
Még mindig nem működik a random kínai bővitőbe bedugott bármilyen NVME m2?
-
törölt tag
válasz
castiels #141110 üzenetére
Series "patch"-et kapott játékok elvileg csak a belső ssd-ről indthatók (meg a méregdrága gyári bővítőkártyáról). One játékok mennek hdd-ről is, de nyilván a töltési idők nem lesznek a legjobbak. One szériánál is sokat dobott, ha külső ssd-re telepítettük a játékokat.
-
castiels
addikt
Egy régi one s-ből kiszedtem az 1 tb-os vinyót és egy kábellel csatlakoztattam a series s-hez fel is ismerte formáztam, telepítettem is ra játékot így most 1.5 tb helyem van összesen. Kérdésem hogy series s jatekokat is telepithetek rá menni fognak? Vagy csak a régiek, gears of war 4 et telepitem éppen. Másik ami nem biztos hogy ide tartozik, kell e esetleg a vinyót beépiteni valamibe vagy lehet mezitláb is? Seagate 1TB. 2.5 mobil vinyó.
-
homerhamm
addikt
röfi szimulátor
-
Dinomano
őstag
Lehet, hogy nagyon amatőrnek fogok tűnni, de nem tudom, hogy hogyan keressek rá, töltsek le és telepítsek témákat az Xbox-ra. XSS nem pörög túl sokat, és előtte X360-am volt, egy generációt kihagytam. Láttam neten, hogy Monster Hunter Wilds-hoz és Split Fiction-höz is van free téma. Nem tudom, hogy XSS-en hogyan találom meg (Meg úgy általában a free témákat), illetve hogyan egyszerűbb, ha PC-n állítom be böngészőben a fiókomba, vagy X-boxon a témákat?
-
ƵøŁĭ
veterán
AC Shadows vajon jól fog futni? A dobozos és digitális deluxe változat között mi a különbség?
-
törölt tag
válasz
F.B.I. #141101 üzenetére
Csak nekem tűnt fel, hogy "One X"-ről van szó, amiben gyárilag nincs ssd?
Nyilván kicseréltem a gyári hdd-t ssd-re anno, de szerintem itt gyári állapotú gépről van szó, illetve egy témák között eltévedt user-ről.Amúgy 3 napja elvittem kikompresszorozni a Series X-et, és meglepően kevés por volt benne (mármint a megszámlálhatatlan eltakarított pc-hez képest), de a hangja sokat javult. Már azon agyaltam, hogy újra kellene pasztázni a 2,5 éves gépet, mert Diablo 4 alatt is volt hangja rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest