- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Projektor topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
- Olcsó EPYC termékcsaládot prezentált az AMD
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sikerült a Crash Bandocoot 1-et kijátszanom.
Már a trilógia 2. részét tolom. Nehézségbe egyébként a három rész között van különbség vagy nagyjából ugyan olyanok? Egyelőre a 2. jóval könnyebbnek tűnik. Illetve írta egy fórumtárs, hogy a 4. részt meg se próbáljam ha nem ment az első. Mivel ment ezért úgy döntöttem beruházok rá mert le is van értékelve. Nem tudom bekerülhet-e game passba a közeljövőben vagy vegyem meg 7 ropiért mert elsőnek úgyis az n'sane trilogyt rakják be és nem a 4.részt? -
Redneck
nagyúr
válasz
Dinomano #132785 üzenetére
A fő story teljesítéséhez, mindenképp uralnod kell a várost. Egy-egy terület megszerzése után, ki kell osztani a terület ellenőrzését valamelyik főnöknek, így szerezhetsz plusz extrákat.
A mellékküldetések kifejezetten jók, teljesen eltérnek a fő történettől. A város elfoglalása elég repetitív, de szerintem érdemes egyszer végigvinni a játékot. -
Tasunkó
őstag
válasz
persil #132790 üzenetére
Wow, tiszta assassins creed. Vagy settlers. Vagy baldurs gate....
Nem igazán. A stamina menedzsment, alabárddal ütés hasonló pörgetés/ szúrás mint a DS-ben, várhatóan a többi fegyveranimáció is inspirálódott, illetve az ütés ritmusa, elgurulás. Íjjal is szórakoztató. Az ellenfelek könyebbek, a bossok meg céltáblák úgyhogy annál a résznél már nincs souls, viszont a találattal lehet olyan ütést bevinni hogy soulsos fizikával repül a paraszt, látszik honnan merítettek. Leginkább DS fapadosan, mint AC. Grafika az pixel art, a régi játékok sokkal rondábbak. Ezt a jobbféle pixel artnak mondanám, mint az Octopus Traveller, hogy nem csak suttyósan butított grafika, de van mögötte működő elképzelés, és 1GB-ból, mit csinálnának ezek 5GB-ből bele se merek gondolni. Nameg az erdőben a perspektíva és a növényzet megjelenítés elegye, olyan sűrű erdő hatású, hogy keresni kell a szarvast, van mozgásban egy optikai trükkje, amit még jobb grafikával sem voltak képesek így megvalósítani, na az ilyenhez kell ötlet, mert nekik jutott először eszükbe. Aki persze élvonalbeli grafikát szeretne az csalódni fog, -
persil
nagyúr
válasz
Tasunkó #132778 üzenetére
"Zseniális ötlet ez a kinézet, olyan mint egy festmény"
Ez nem egy "otlet" es foleg nem zsenialis, egesz egyszeruen borzaszto a grafika es nagyon alacsony a felbontas. Egy-ket effekt valoban nem rossz(fenyek/bevilagitas, legalabbis itt-ott), de egyebkent szornyu.
"messze jobb a végeredmény mintha régi, baltával faragott játék lenne"
Konkretan pontosan ugy nez ki, mint a 2000es evek baltaval faragott jatekai.Abszolut megertem, hogy szereted, azt sem vitatom, hogy mennyire melyek/komplexek benne a kulonbozo mechanikak, de a nem letezot semmikepp ne magyarazzuk meg.
"Nem értettem miért írják hasonlónak a Dark Soulshoz, de tényleg van egy olyan darabos mozgása a figurának ,ami gyakorlattal fejlődik"
Ezt senki sem erti. Az animaciok meg mar az elso dark souls-ban is millio+1x voltak jobbak, mint a valheimben. Teljesen osszehasonlithatatlan."meg vannak benne lándzsák, buzogány stb."
Wow, tiszta assassins creed. Vagy settlers. Vagy baldurs gate.... -
Moby
veterán
Kipróbáltam ezt a Kunitsu-Gamit, és biztos én vagyok a tufa, de értelmezni sem tudom, ami a képernyőn történik, és ez még csak a tutorial
-
zsocy
őstag
válasz
mcwolf79 #132784 üzenetére
A storeban, a játék adatlapján ha azt látod hogy "Telepítés a következőre ez már megvan neked" akkor ez már megvan neked.
Ha azt látod hogy "Telepítés a következőre tartalmazza a gamepass" akkor nincs meg, de játszhatod a gamepass-al.
A harmadik a "vásárlás", de gondolom az egyértelmű -
Dinomano
őstag
Maffia 3-nak álltam neki. A setting, a környezet, autók nagyon bejön. A játékmenettel vannak gondjaim. Eléggé repetitívre sikerült az egész. (Autókázz, öld meg/rabold el/fenyítsd be.)
Olyan kérdésem lenne, hogy kitolható a játék csak a sztori mission-ökkel, vagy bele vagyok kényszerítve a mellékküldetésekbe is? -
mcwolf79
veterán
A boxon hol tudom megnézni , hogy anno megvettem e a FH4-et ? Nem emlékszem , hogy megvettem e az alap játékot , vagy csak az upgrade-et.
-
SaGa59
őstag
válasz
Tasunkó #132778 üzenetére
A Medieval dinasty-nál készülj fel, hogy az első négy−öt kezdésed, míg rá nem érzel az ütemére, éh- vagy szomjhalállal fog végződni, esetleg valami vadállat kinyír (vicces, de az egyik legveszélyesebb állat a borz, mert az ember nem készül rá, de támad és két-három harapással kicsinál, ha nem futsz el előle, vagy nincs nálad valami fegyver.) Kis segítség: nyáron nagyon könnyen lehet eszelős mennyiségű érett bogyót szedni, kajának is jó, meg eladni is. Olcsón veszik, de minden másnál sokkal gyorsabban tudsz többszáz darabot összeszedni. Kőkés gyártás és eladás is hoz a konyhára, a legkevesebb alapanyag kel hozzá. Plusz érdemes minden összetört kis szekeret, elhagyatott tábort átnézni (bár ha engedélyezed a rablók működését, az lehet veszélyes), mert mindenféle építőanyagot vagy szerszámot, fegyvert találhatsz, amik az elején nagyon kellenek, mert se pénzed, se eszközöd nincs, mikor kezdesz és amíg nem beszélsz a helyi góréval, csinálni se tudsz semmit.
Az ilyen szekerek évszakonként jelennek meg, hol itt, hol ott, tartsd nyitva a szemed.
A falvad helyét jól válaszd meg, legyen a közelben nádarató hely, kő és fa. A kövek újratermelődnek, a nád is, a fák talán igen, még nem volt türelmem alaposabban vizsgálódni, hogy a meghagyott magoncok (amit ágként le tudsz törni, pl kőkés gyártáshoz vagy vesszőfal építéshez) fává nőnek-e idővel.. Szóval erdő mellett, vagy erdőben érdemes kezdeni, az építkezésekhez úgy is ki fogsz vágni rengeteg fát, a helyükre meg feláshatod a gyümölcsöst vagy a szántót.
Még valami: szerintem hiba, de működik: ha évszakváltáskor éhesen, szomjasan fekszel le aludni, reggel, az új évszakban jóllakottan ébredsz. Így lehet spórolni némi kaját, mert este nem eszed meg, másnap lesz mit enni, ha nem romlott meg közben. -
TBT
addikt
A Super Lucky's Tale játék miért nem vásárolható már meg?
Valami új verziót látok, az elérhető, de ez a régi már nem. -
Tasunkó
őstag
válasz
persil #132774 üzenetére
iA grafikája nagyon hangulatos, nagyon szépek a fények. Este konkrétan vihar volt a játékban és érzeni véltem az ablakból befújó hideg levegőt, már az ablakot készültem becsukni hogy ne verjen be az eső, akkor látom hogy kint ugyanaz a dög meleg. Zseniális ötlet ez a kinézet, olyan mint egy festmény, mozgás közben sokkal szebb hatása van, messze jobb a végeredmény mintha régi, baltával faragott játék lenne. A pc-seknek meg ajándék, egy irodai gép is lehet elviszi 2 boss-t lenyomtam eddig, de nem voltak erősek. Jobban érdekel a mászkálás építgetés. Nem sokat játszottam ilyennel, a PS-en a Dragon Quest Builder hasonló, ami egy Minecraft klón, de a Valheim mindenben jobb. Nem értettem miért írják hasonlónak a Dark Soulshoz, de tényleg van egy olyan darabos mozgása a figurának ,ami gyakorlattal fejlődik, meg vannak benne lándzsák, buzogány stb. Kár hogy asszem még Alpha verzió már 109 éve, de nem vettem észre hibát eddig.
SaGa59 Aha a Medieval Dinasty-t is néztem, hogy ki kéne próbálni.
-
axod
tag
Megosztom a tapasztalatot, hátha más is gondolkodik benne. Tegnap átvettem 'Amazon Fire TV Stick 4K Generation 2 WiFi 6E (2023)'-et, kíváncsi voltam mit tud. Series X-em van egyébként.
Nagyon kellemes meglepetés volt, viszonylag hosszan frissített, de a sima telekom-os router-el és 1000-es nettel szépen futott FH5. Nem volt brutális input lag.
Korábban Ipad-en próbálgattam, ott sem volt rossz a tapasztalat, nyilván nem olyan mint Series X-en, de utazás/nyaralás alatt kellemes alternatíva szerintem. -
oriic
HÁZIGAZDA
Splitgate 2 Cinematic Announcement trailer - Valamikor 2025-ben. (F2P aréna shooter)
-
persil
nagyúr
válasz
Tasunkó #132770 üzenetére
Azt a valheim-et fel nem tudom fogni, hogy mertek egyebkent kiadni, vagy egyaltalan hogy volt batorsaga a csapatbol barkinek rabolintani.
Altalanos, hogy a sandbox survival jatekok kicsit igenytelenebbek bizonyos teruleteken az otmillio mechanika miatt, de az a valheim valami remuletes. A 320x240 felbontast meg fel sem hozom mar...
(Kb 2 honapja probaltam, ha azota valami csoda folytan megis jatek-format vett fel a cucc, akkor mea culpa. De nem sok eselyet latom...) -
eL Geri
őstag
válasz
Wesder #132772 üzenetére
Azt tudom, de egy gép több accountnak is lehet a HOME-ja.
Engem az érdekel, hogy most kiknek a HOME-ja az én gépem (saját magamon kívül, mert azt tudom).Nem kell semmi rosszra gondolni, valódi családtagoknak volt HOME-ja a gépem, csak azóta náluk volt mindenféle varia (gép eladás, csere, account elhagyás…), és gondoltam megnézném mi a helyzet.
-
eL Geri
őstag
Arra van tuti módszer, hogy megnézzem az én Xbox-om kinek van még a HOME-ja ként beállítva?
Tudom, triviálisan lépbe be a gépemre akit le akarunk ellenőrizni. Vagy próbáljam elindítani azt a játékot, ami így lehet meg. De ezen kívül nincs más módszer?
-
persil
nagyúr
Nem mertem leirni, de valahogy igy erzem en is.
Kifejezetten vartam amugy, de valami ebbol is hianyzik(pont, mint az ashen).
Az "ilyen" jatekoknal kifejezetten az az erzesem, hogy annyira birzasztoan egyedit szeretnenek a fejlesztok, meg repkednek a jobbnal-jobb otletek, hogy aztan a vegen pont ezert marad egy kozepszeru, felejtheto alkotas a legtobb.Tipikusan "sokkal jobb is lehetne" jatek, szerintem kar erte.
-
saeed8
tag
Sziasztok.
Úgy látszott, de sajnos mégsem oldódott meg a Series X-em problémája.
[link]
Ahogy írtam korábban rendben volt, tegnap este is rendben volt.
Ma bekapcsoltam, ugyanaz a képernyő fogadott mint korábban.
Annyi a változás, hogy már az OSU-t sem csinálja meg.
Ha megpróbálom, bedob egy olyan képernyőt, hogy hiba történt, rendszerhiba E101 hibakóddal.
Ezen kívűl bármire kattintok, vagy kikapcsol, vagy újraindul és megint ez a képernyő.
Úgyhogy ebből szervíz lesz
Megírom majd a fejleményeket. -
Steve1207
veterán
válasz
Wesder #132756 üzenetére
Elkezdtem épp, technikai oldalról kb az Asterigos-ra hajaz szerintem fejlesztésre, minőségre, de kb alatta van (amivel amúgy nincs baj, korrekt lenne egy ilyen világra ez is, ahogy az is, kicsit fapadosabb aztán jóvanaz'
). De tényleg kb az a 6-7/10-nek tűnik átlagos játékos oldalról nézve így és még kötekedni se akartam a dolgokban igazán. Maga az elképzelés amúgy rendben lenne, kivitelezésben veszik el inkább.
Viszont a harc az szörnyű, egy parry-t nem tudok rendesen időzíteni, nem érzem. Eddig az vált be, hogy nyomom a "mókust", meg ütöm mint a fene az elleneket és így a pontok között átjutok, de ebben nincs nagy kihívás. Egy komolyabb ellenfelet várok, hogy ott mi lesz, mert az elsőnél azt se tudtam mivan. (Képességek, fejlesztések nem sokat változtattak eddig, kicsit javult, de semmi extra).
-
VPN téma és kapcsolodó vélemények külön figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek. Mint pl. 132755. Lépjetek tovább, köszönjük.
-
D1L1ZS
őstag
Sziasztok!
Kingston HyperX Cloud Stinger Gaming Headset utódját keresem.
2022 jan vettem, akkoriban 12k körül volt.
- Az ár max 20k amit az újra rászánok.
- Vezetékes legyen
- Xbox Series X játék és film/zene
- Microsoft wireless 40k körül nekem nem éri meg
Van most valami bestboy/ budget gaming headset ?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat. -
Moby
veterán
Ez a flintlock pont olyan lett, amit a demó alapján is látszott. Egy full átléphető semmilyen mediocre izé.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
persil #132746 üzenetére
Eddig kizarolag a zenei izlesunk tert el, nem vetted eszre?
@icemad, dehogy vagy az. Csak a humorerzekeden kell csiszolni
VPN temaban azert nem segitek, mert ha en nem tudtam/akartam anno megengedni magamnak MS Storeban egy jatekot, akkor kivartam az akciot inkabb. Mostanaban evente talan ha kettot veszek, mert csak a backlog hizna es egyre valogatosabb vagyok.
-
icemad
nagyúr
válasz
Döglött Róka #132743 üzenetére
Értem. Akkor én vagyok a fasz, mert valaki kérdezett valamit, amire tudtam használható választ adni. Erre legalább négyen belekötnek abba, hogy mit, meg hogy írtam le. És legalább négyen nem tudtak és nem akartak segíteni, de azért engem betalálnak. Tényleg kurva meleg lehet Magyarországon vagy ennyire nincs munka vagy nem tudom mi baja van itt sok embernek...
-
persil
nagyúr
válasz
Döglött Róka #132743 üzenetére
Egyre tobbszor ertunk egyet, nem tudom lassan hova tenni a dolgot.
-
Zjunior
veterán
Sziasztok!
tudna valaki esetleg segíteni mi a kulonbseg a Hyper X cloud 3 es az Alpha kozott?
series x hez kellene
!
koszi! -
Döglött Róka
veterán
válasz
skroy #132741 üzenetére
Az ékezet hiányába belekötni annak jele, hogy már nincs mibe belekötni.
@icemad, de ha elkezdesz virágnyelven hivatkozni rá, az nem fifika, hanem cringe. Tekintve hogy a moderátorok emberek, és ugyanúgy ki fognak vágni, ha nagyon bántja őket.
Te panaszkodsz értő olvasás hiányáról, de továbbra sem a szóval van a baj, hanem a kontextussal.
És itt nincs leírva, One topicban meg azért maradt ott, mert a kutyát nem érdekli már a One.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker #132730 üzenetére
Persze, megjelenéskor megvettem az ultimate add-ons bundle-t. Még 13 nap van hátra az akcióból, addig akkor megpróbálom lefocizni a supporttal a dolgot.
Ahogy írtam, unokatesó a lego kiegészítéssel játszik, így kizárásos alapon valaminek amúgy is lennie kellett. -
persil
nagyúr
válasz
Döglött Róka #132733 üzenetére
Legalabb nem csak szerintem verciki.
Ugyanolyan nyomi dolog, mint, amikor a karomkodasbol egy betut kicsillagoznak... xD
-
icemad
nagyúr
válasz
Döglött Róka #132736 üzenetére
Úgy könnyű, ha értesz hozzá.
-
icemad
nagyúr
válasz
Régen még ezt nem lehetett így leírni. Azóta meg nem olvastam az összefoglalót. Akkor ezek szerint ez változott. De akkor írj már le te is legalább 2 vpn szolgáltatót, ami működik is. Akkor nincs harag.
-
Wesder
titán
válasz
Ez ugyanaz a hülyeség, mint amikor a másik konzol nevét nem merik leírni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
markknight #132722 üzenetére
Közben látom menüben, hogy írja a jobb felső sarokban hogy gondok vannak Xbox bejelentkezéssel egyeseknél.
-
törölt tag
válasz
negyven2 #132696 üzenetére
2025. márciusig van élő GP Ultimate előfizetésem, a bejelentés pillanatában is volt előfizetésem. Talán annyi extra lehet, hogy március végén elköltöztem egy szomszéd országba, és a régiót is átállítottam (xbox profil, a gép és a telefonszám is).
Unokatesónak FH4-et raktam fel, mert ebben van lego kiegészítés, és meglepően jól tolja a lehetőségeihez mérten. Miatta mindenképpen szükségem lenne az alapjátékra is. -
válasz
ridiculous #132700 üzenetére
Megváltoztattam, akkor sem ment.
-
Wesder
titán
Van egy havi PC GamePass kód ha érdekel valakit. (meglévő előfizetésre nem érvényes) Első hozzászóló kapja PM-ben.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
markknight #132712 üzenetére
Reggel meg ment.
-
Bad Pritt
félisten
Megjelent tegnap a Bō: Path of the Teal Lotus, írtam róla egy rövid szösszenetet odaát, de itt is ajánlom mindenkinek, aki egy kimagasló metroidvaniára vágyik.
-
TBT
addikt
válasz
l.skywalker #132716 üzenetére
Köszönöm!
Engem ilyen veszély nem fenyeget.Vagy 10 cím van, amit meg akarok venni (Microsoft saját játékai).
Lett volna még a Halo Wars 2, de az sajnos semmiféle kedvezményt nem kapott.
-
l.skywalker
Topikgazda
Itt meg tudod venni magyar (vagy bármilyen EU-s) bankkártyával:
https://www.xbox.com/is-IS/games/store/forza-horizon-4-ultimate-edition/9P513P4MWC71/0010/B2DGXS3W3K9KEz az izlandi store
-
-
homerhamm
addikt
-
markknight
veterán
Látom két napja nem megy a Valorant, pont tegnap kaptam boxra kulcsot
Szuper.
-
AMD Power
titán
Ma elértem a Calipso protocol végéhez. Az elején amilyen nehezen akart beindulni a játék, a végére annyira jó lett és belejöttem.
-
balintka
addikt
Én is megvettem a Forza Horizon 4 Ultimate Editiont, ennyiért megérte.
-
Guitar14
senior tag
válasz
Oistrakh1 #132688 üzenetére
Szia!
Konzolüzlet webáruházba rengeteg alkatrész van raktáron, én is általában innen szoktam ha sürgős. (ha nem sürgős/nincs raktáron akkor aliról olcsóbb)
Rákerestem neked : [link]
Figyelj, hogy a kontrollerednek megfelelőt vegyél (tehát ha series akkor series-be valót) -
.LnB
titán
válasz
consono #132704 üzenetére
Gondolom a Sony fizet nekik a konzol exkluzivitásért. Ami logikus, mert ha jól tudom, minden játékukkal elég sokan játszanak. A Genshin Impact gondolom még mindig nagyon megy, az általad említett Honkai: Star Rail-t mondjuk nem ismerem, csak hallottam róla.
Ez a Zenless meg rémlik, hogy az első reveal trailer nekem nagyon tetszett. Aztán gondoltam, hogy kipróbálom. Valamikor biztos sor is kerül majd rá.Ha már legalább a letöltésig eljutottam.
Ui: Az a "borotva" egy kicsit azért elbizonytalanított, hogy mit is válaszolhatnék én arra a kommetre.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Autós topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Projektor topic
- Foxpost
- További aktív témák...
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest