Hirdetés

Aktív témák

• [HUN]Dani

őstag

válasz jano_77 #42297 üzenetére

Én a tigrincset sajna hamar a kukába dobtam, mert 9 csatából csak 1-et sikerült megnyerni, pedig én igyekeztem, de ha gyökerekkel vagy egy csapatban nincs mit tenni. Diegho videója alapján kedvem támadt hozzá ,de nem nagyon akarok cumizni vele a vk-ról örökölt ágyúval, így szerintem összeszedem a free xp-t, kifejlesztem és majd egy akció keretében visszaveszem.

Más: Én is szeretnék prémium tankot venni majd. IS-6 nem igazán jön be adatok alapján, persze lehet csak egy pár replayt kellene megnéznem és változna a dolog. Löwe nagyon bejön, bár idegesítő a gyúlékonysága a tempója nem érdekel. T34, ha legalább olyan jó, mint a T32 akkor simán megvenném. Viszont a Jagdtiger 8.8cm-en gondolkodom még. Elvileg csak t8 és t9 csatába teszi, baromi erős front páncél, pontos gyors ágyú, viszont nem forog a tornya. A tempója ennek sem érdekel úgysem hinném, hogy az ütközet közepébe kellene menni vele. Ezen csak azért agyalok nagyon, mert nem igazán voltak eddig tankvadászaim és első td-nek lehet, hogy meredek volna.

Aktív témák