- ASUS notebook topic
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
jano_77 #42297 üzenetére
Én a tigrincset sajna hamar a kukába dobtam, mert 9 csatából csak 1-et sikerült megnyerni, pedig én igyekeztem, de ha gyökerekkel vagy egy csapatban nincs mit tenni. Diegho videója alapján kedvem támadt hozzá ,de nem nagyon akarok cumizni vele a vk-ról örökölt ágyúval, így szerintem összeszedem a free xp-t, kifejlesztem és majd egy akció keretében visszaveszem.
Más: Én is szeretnék prémium tankot venni majd. IS-6 nem igazán jön be adatok alapján, persze lehet csak egy pár replayt kellene megnéznem és változna a dolog. Löwe nagyon bejön, bár idegesítő a gyúlékonysága a tempója nem érdekel. T34, ha legalább olyan jó, mint a T32 akkor simán megvenném. Viszont a Jagdtiger 8.8cm-en gondolkodom még. Elvileg csak t8 és t9 csatába teszi, baromi erős front páncél, pontos gyors ágyú, viszont nem forog a tornya. A tempója ennek sem érdekel úgysem hinném, hogy az ütközet közepébe kellene menni vele. Ezen csak azért agyalok nagyon, mert nem igazán voltak eddig tankvadászaim és első td-nek lehet, hogy meredek volna.
Aktív témák
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest