Hirdetés
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple asztali gépek
- OLED monitor topic
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
nyunyu
üzenetére
Amikor utoljára játszottam a Sherman E8-cal, akkor még nem lehetett rá feltenni a 105mm-es csövet, csak a 76mm volt a legnagyobb. Utáltam, hogy kicsit sebez és folyton pattog, mert folyton olyan csatákba pakolt, ahol 1-2 tierrel magasabb volt a csapat nagy része. Ennek ellenére éreztem a gépet és elboldogultam vele.
A T20 meg addig hatalmas cumi amíg nincs kifejlesztve a 90mm-es löveg. Igaz lassan tölt, de közel sem használhatatlan, ráadásul elég gyors és szeretnek róla pattanni a lövések. Nem olyan rossz gép az sem, de az tény, hogy én is inkább másik med ágat javasolnék. Panther/VK vonal felé kéne menni, az jobb.
Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8265U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP ProBook 430 G6 Intel Penium 5450U laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest