Hirdetés

Aktív témák

• sptkyle

senior tag

Századokba illik azért a lehető legnagyobb tier-el menni. (most ne vegyük azt, hogy konkrétan csak 1-2 típussal illik menni)
    Csak én vettem észre azt, hogy amcsi ágon az összes tuti tank (legalábbis szerintem, mert nekem ezek a kedvencek) század-tier alatti? M4, Wolwerine, T-29. Vagy csak nekem kevésbé szimpatikusak az 1 tierrel feljebb lévő utódaik?

Elméleti szinten: Mi lenne, ha a századok tier-re lennének beosztva, és nem tier-intervallumra? Tehát 6-os században csak 6-os tankok lehetnének (nyilván arty kivétel), 5-ös században csak 5-ös tankok. Ellenfél keresésnél meg kiválaszthatnád, hogy milyen századot keresel: azonos szintűt, gyengébbet (-1tier) , de ekkor győzelem esetén kevesebb rewardot kapnál, vagy erősebbet (+1tier), ekkor pedig értelem szerűen növekedne a reward. Lehetne századozni olyan tankokkal is, melyekkel most kb lehetetlen. Változatosabb lenne a dolog. Illetve az esetleges tierkülömbség miatt nagyobb esélye lenne egy random századnak egy klánossal szemben.
    Persze mindez csak elmélet, de kiváncsi vagyok, szerintetek mi lenne a hátulütője a dolognak.

Aktív témák