Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
Stug csak érzelmi okokból van ,ert nagyon megkedveltem de előbb utóbb mennie kell. Viszont arra jó hogy a legénységet fejlesszem ami majd mehet másik tankba.
M6 csak azért van hogy T29-em legyen mivel azt T7-ben nagyon dícsérik így kíváncsi vagyok rá. Amint meglesz az M6 megy is mert nem szeretem. Ez amolyan kényszer csak jelenleg.
Igen a Tigrist szeretném megtartani. Tudom hogy nem túl jó T7-es de én azért szeretem.
KV1-S-nél még én se tudom megmondani miért van. Megvettem aztán megtartottam de őt is el lehet adni. Viszont T6-ban szerintem elég jó a lövege talán emiatt is van még meg.
IS: ez is csak azért van hogy legyen majd IS-3, én se vagyok tőle hasraesve.
SU85-B: itt még kell vagy 10.000 xp a SU85-höz. Na ez nem lesz egyszerű mert ez a TD egy katasztrófa nekem. Alig várom az utódját, az tuti 100* jobb ennél.Röviden tömören most így állok és ezek a célok. Eladásnál ugye a vételár felét kapom vissza?
Aktív témák
- Eladó ASUS ROG Strix XG27ACS-W 180hz Fast IPS Monitor
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest