- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Computex 2026: nehéz volt visszahozni a Ryzen 7 5800X3D-t
- Fujifilm X
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- VR topik
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
gpuco
tag
-
gpuco
tag
-
laed
senior tag
-
villamos
őstag
-
Akula
őstag
-
gpuco
tag
Uberellek, mert en meg a4-es lapokat hasznalok eger alatetnek, amikre olyan valami volt nyomtatva, ami mar nem kell es a hatuljan meg nincs nyomtatas. Aztan ahogy az izzadsagtol zsirtol szetfoszlik, rakok egy ujabbat alaja, kb hetente 1x kell cserelni.
-
Rowon
nagyúr
Jöhet a Royal Pretor 130 VS. Phantom Spirit 120 VS. Noctua NH-D15 G2 összehasonlító teszt.
+ 360-as vízhűtésekkel is.
-
CriticalHit
addikt
Jöhet a Royal Pretor 130 VS. Phantom Spirit 120 VS. Noctua NH-D15 G2 összehasonlító teszt.
-
Akula
őstag
Van 3 egérpadom, egy csuklótámaszos (azon Bluetooth rádió van), egy sima (azon virág), megy egy dobozos bontatlan. Az egér meg a sima konyha asztalon jól működik, engem zavar játék közben, ha bármi van a kezem alatt.
ennyi. -
Öcsielvtárs
aktív tag
-
westlake
félisten
Vígad(nak)?

-
nightwolf37
tag
-
myckey
veterán
-
Akula
őstag
-
myckey
veterán
-
Akula
őstag
Be se merem írni, hogy ami kimaradt ESD-s linóleum darabot kiszedtem kukából és vágtam magamnak egy darabot belőle, lekerekített sarkokkal. 😶🌫️
-
4nick8
őstag
Nem is tudtam Csandi pórszívó ügynök és egyben masszázsfotel ügynök is volt.
De akkor te, hadd találgassak, megtévesztett serpa voltál, igaz? -
Csandi
addikt
Ha olyan szimpla lenne akkor az 5000 ftos padok ugyanúgy teljesítenének meg viselkednének. Ugyanolyan konzisztens lenne a glidejuk, ugyanúgy nem kopna ki/lassulna be a felületük évek alatt, ugyanolyan poron baseük lenne, ugyanolyan finom varrásuk lenne körben és még sorolhatnám. Ezekszerint mégis van benne némi tudomány, R&D és minőség.
-
deathcrow42
addikt
Fura amúgy, erre az Artisanra úgy tekintek, hogy soha nem hallottam rosszat róluk, ők kb. az egérpadok Dysonja vagy Mieléje. Nekem mondjuk nincs ilyen padom.
-
spect80
őstag
Artisan az egyik legjobb ha nem a legjobb egérpad márka. Tartós, minőségi, kiválóan teljesít, és nem befolyásolja a viselkedését a hőmérséklet és a páratartalom. A gyors a felületére vonatkozik, vannak control, balanced és speed padok. Aki nem játszik kompetitív FPS-ekkel annak persze nincs rá szüksége, csak akkor ne is kommentelje a mivoltját sem az árát. Aki pedig igen de nem próbálta még annak ajánlott. Nekem volt már több Artisanom is (kíváncsiságból cserélgettem, nem azért mert bajuk volt) és most egy annál mégdrágább márkáju padom van. Versenyeken is ha megnézed a prokat elég sokan Artisannal nyomják, de a high ranked playerek közül meg pláne sokan.
Vicces, 10-20 éve amikor rábeszélték az embereket a 1m forintos porszívóra/masszázsfotelre azért hülyének nézte őket mindenki. Most meg már teljesen normális trend, sőt, megkérdőjelezni se lehet az irreális árát egy szimpla poliuretánra ragasztott vászondarabnak?
-
Akula
őstag
Artisan az egyik legjobb ha nem a legjobb egérpad márka. Tartós, minőségi, kiválóan teljesít, és nem befolyásolja a viselkedését a hőmérséklet és a páratartalom. A gyors a felületére vonatkozik, vannak control, balanced és speed padok. Aki nem játszik kompetitív FPS-ekkel annak persze nincs rá szüksége, csak akkor ne is kommentelje a mivoltját sem az árát. Aki pedig igen de nem próbálta még annak ajánlott. Nekem volt már több Artisanom is (kíváncsiságból cserélgettem, nem azért mert bajuk volt) és most egy annál mégdrágább márkáju padom van. Versenyeken is ha megnézed a prokat elég sokan Artisannal nyomják, de a high ranked playerek közül meg pláne sokan.
Már értem -
Csandi
addikt
-
Akula
őstag
-
Rowon
nagyúr
Thermalright Royal Pretor 130 proci hűtő egész jól néz ki.
És milyen jól is hűt.
-
nightwolf37
tag
Thermalright Royal Pretor 130 proci hűtő egész jól néz ki.
-
Rowon
nagyúr
És a neve is menő
Azt viszont nem értem, hogy miért nem Praetor? Amúgy menő, ja.
-
laed
senior tag
Az áraktól az én kedvem is borongós.

-
deathcrow42
addikt
-
Rowon
nagyúr
A hűtő bitang.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Apple Watch Ultra 3 (2025) 5G 49mm Black Titanium + Black Milanese Loop S & M / 27% áfás ár
- Dell Latitude 3380 - Core i3 6006U, 4-8GB DDR4 RAM, gyári töltő, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Neo A3404 A18 Pro 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működés
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
🥇

meg amugysemerteszhozza es ...
Gondolom ráülök, mint a repülőszőnyegre és gyorsan elvisz valahová.