- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- iPad topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Hobby elektronika
- Egérpad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Nem rossz ötlet.

(#19261) Zeratul: Esküszöm kipróbálom a KV-3-at gold ammo-val
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#19264) Tüzi: soha nem szakaszozok és századozok, mert mivel van egy 4 éves kislányom, soha nem tudhatom, hogy mikor kell felugranom a gép elől. Így is sokszor van olyan, hogy csak 20-30 percem van egyhuzamban játszani.
(#19267) emre: 100 alatti csataszámból szerintem még nem lehet messzemenő következtetéseket levonni. Lehet, hogy csak meg kell tanulnod a T29 stílusában játszani, a 2 tank más játékstílust igényel. Ha ez megnyugtat, nekem is 45% körül volt a nyerési rátám T29-cel (150-200 csatával), mígnem elő nem vettem megint 1-2 hónapja, akkor pár nap alatt felhúztam 50% fölé. Mindez azért történhetett meg, mert közben megtanultam játszani az amerikai T29-T34 heavykkel. Mostanában szinte csak T29, T30 és T34-gyel játszok, annyira megszerettem ezeket.
Amúgy a legénység ugyanolyan fejlett?(#19272) kanyipicske: hát ezt nem mondanám. A T32-nek elég jó a páncélzata, a T29-nek egyáltalán nincs. Az ágyú ugyanaz, ezt aláírom, de simán használható az még tier 8-ban is.
(#19275) virkir: ez nyílván csak a jó játékosoknak kedvez, hiszen nekik nem kell goldot költeniük lőszerre, ha gold ammót szeretnének. A többieknek így is, úgy is pénzbe fog kerülni.
Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)