- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztrofotózás
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
freelancer #15709 üzenetére
Te meg azt nem fogod fel, hogy léteznek emberek, akik ha valamit csinálnak, azt szeretik jól csinálni. Én pl a munkahelyemen is mindig előre megkapom időszakokra a munkámat és legtöbbször annak kb negyede alatt elvégzem. Itt adott egy játék, én is csak játszok, csak kikapcsolódás, de mégsem úgy teszem, hogy fingom nincs az egészről. Azt fogjad már fel, hogy lehet csak játszani jól is, nem csak ész nélkül, hiszen én is CSAK JÁTSZOK! Nem CW-zek, nem Company-zok, nem lövök goldot, egyedül prémiumot veszek, semmi mást, de mégis tisztában vagyok a játék alapjaival, de vannak olyan nálam sokkal több csatát játszottak is, akik még az AP és HE különbséggel sincsenek tisztában. Persze értem én, hogy csak játszanak, meg csak kikapcsolódás, de nekem is csak az és gyakran az ilyen agyatlanok miatt az én kikapcsolódásom és csak játékom romlik el. Ja és mindenféle mod nélkül játszok, hiszen CSAK JÁTSZOK!!! És klánba is azért léptem be, mert ők is CSAK JÁTSZANAK! Nincs kötelezettség és nem zaklat minden nap több klán azzal, hogy lépjek be hozzájuk.
Aktív témák
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Nintendo Switch 2
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest