- iPad topik
- Androidos tablet topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Váratlanul lehet VRAM-gyilkos a DirectX 12 érkező funkciója
- Ilyet se láttunk még, 1000-rel promotálja X3D-s CPU-it az AMD
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
válasz
fsb1000 #1497 üzenetére
figyelj, 2 nap játék után nem várom, hogy minden körben ász legyek, de nem tudom, miért nem lehet megoldani, hogy legyen mondjuk egy 2-5-ös "ág", meg egy 5-10-es. vagy ha mondjuk 4-es szinten vagyok, akkor 2-6-osokkal tegyen össze. szóval fel is, le is 2-2 szint eltérés legyen a max. nekem nem veszi el a kedvem a játéktól az, hogy majdnem minden csatában a háznyi tankvadászok elől bújkálok és ülök a seggemen, de nem túl izgalmas, hogy már az elején, ahogy ránézek a csapatokra, látom, hogy ha megmoccannok, vagy szembe jön velem BÁRKI akkor majdnem tuti, hogy végem.
na mindegy, hát ez van.
nekem ez az egész műfaj annyira új, hogy tényleg csak azokat merem hülyézni, akik szándékosan elrontják a játékomat. mint az előbb valaki, akinek az volt a szórakozása, hogy mindenhova követett és folyton nekem jött, akadályozott. de az ilyeneket is csak magamban.
Aktív témák
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS Érintő kijelző I7-8650U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS Érintő kijelző I7-8650U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold moduláris tápegység 3 év garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Vivobook X1403ZA 14" 3K OLED i5-12500H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest