Hirdetés

Aktív témák

• fsb1000

nagyúr

válasz Malachi #1491 üzenetére

Az MM balancot mindig szidják.
    Általában azok akik úgy gondolják nekik nem kedvez.Szerintem nem helytelen logika azt gondolni, ha egy adott csatában az egyik csapatnak nem kedvez, akkor a másiknak igen. Azaz ha valaki nagy számú csatát játszik akkor kiegyenlítődik az MM képzelt vagy valós "hibája".
    Ha mégis sikerül 46% alá vinni a győzelmni arányt, akkor ott az user errornak nagyobb szerepe van mint az MM-nek és a béna/hülye/retardáltnak kikiáltott csapattársaknak.

Azok a legviccesebb csaták, ahol mindkét oldalról benyögik, hogy fail MM, fu MM.
    (az is fura, hogy a panaszkodók többségénél mindig a saját csapatban vannak a retardáltak, ebből én csak arra tudok következtetni, hogy az ilyen jellemzésű játékosokat mindig egy helyre rakja az MM. Természetesen az őket noobozó, retardáltozó panaszkodóval együtt. Nyilván a közös jellemzőik miatt, hacsaknem hiszünk a kakukktojás elméletben, vagyhogy kell egy félhülye a hülyék közé könnyítésnek... mittomén ezek az orosz fejlesztők nagyon rafkósak, IQ teszt nélkül is tudják az ilyesmiket szervezni.)

-----
    Visszatérve a tankbesorolásra:
    Az én megfigyelésem az, hogy t9 tankszint alatt és t7 TD szint alatt, kb egyenlő arányban kerülünk a tabella alsó/középső/felső harmadába. Aki nem hiszi nézze vissza a replayokat és készítsen egy kimutatást erről. Statisztikailag értekelhető csataszám tank tipusonként 100.
    (természetesen az artyk és a felderítők kivételek, ők magasabbra sorolódnak)

Aktív témák