- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- UHD filmek lejátszása
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
Aktív témák
-
alibaba78
őstag
Koszonom szepen a segitseget!
Sajnos tul sok idom nincs jatszani, de azert gyurom.
Lehet, hogy mar leirtak elottem, nem olvastam vissza
, de nehany eszrevetel: Csak nalam bug-os a jatek? Sokszor nem is arra valaszol a parbeszedpartner, amit kerdezek. Neha teljesen idiota valaszokat adok en is. Peldaul a kisgyerek a mocsarban, aki az apjat hivogatja. En meg lehurrogom, hogy hagyjal mar, meg mi ez az idiota szoveg.

Mas....., fol sem vettem a kuldetest, de megcsinaltam.
Probaltam megkeresni az antiquariumot, de amikor odaertem (tobbszor is), nem volt ott meg egy kutya sem.
Kinek tudom eladni az ekszereket?Mindazonaltal remek jatek. Jo a hangulata, lebilincselo, szorakoztato. Sajnolom, hogy eddig nem kerult az utamba.
Meg1x koszi a segitseget!
Aktív témák
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- AKCIÓ! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 32GB 1TB 120Hz!!!!!!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sajnos tul sok idom nincs jatszani, de azert gyurom.
Lehet, hogy mar leirtak elottem, nem olvastam vissza
, de nehany eszrevetel: Csak nalam bug-os a jatek? Sokszor nem is arra valaszol a parbeszedpartner, amit kerdezek. Neha teljesen idiota valaszokat adok en is. Peldaul a kisgyerek a mocsarban, aki az apjat hivogatja. En meg lehurrogom, hogy hagyjal mar, meg mi ez az idiota szoveg.