Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Google Chromecast topic
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
stewe2
aktív tag
TW2 topicot kerestem itt a gamepodon, de csak ezt találtam. Csodálkozva olvasom, hogy még toljátok a kalandokat!!!

Két végigjátszás után is látok a neten olyan képeket, ahol én még nem is jártam! Először semleges voltam (no meg Shani is bejátszott), másodikra a lázadókat és Triss-t választottam. Még a renddel is akarok nyomulni. Érdekes: a witcherekkel nem találkoztam még a játékban, de egy spoilerben olvastam, hogy egy leleplezett öszzeesküvés kapcsán összefutunk. A w.hun is van végigjátszás szintén új infókkal!
A mocsár brutál kemény volt az elején, de rájöttem mi a játék lényege: minden fejezetben végig kell hentelni az összes szörnyet, akár többször is! Az 4-5.ik fejezetbe akár 3, 4 szinttel erősebben érkezel, mint átlag játékmenettel! Az epilógusban a vadak uráig eljutottam fegyverhasználat nélkül, csak ard, igni és italok.
MINDEN könyvet meg kell venni, és olvasni!!! Folyamatosan használd a jegyzeteket, és küldetésleírásokat!!!
Rengetegen sz@rozzák, persze főleg olyanok akik nem jutnak végig a bevezetőn. Hogy ócska a harcrendszer: ja, annak aki nem tudja, hogy van erős, gyors, meg csoportos. Meg két (3) kard! Ezt is olvastam tesztben: zárt pályák (mocsár!, templomnegyed!, kereskedőnegyed!, a mező!), meg lineáris játékmenet (minimum négy szálon!).
Volt nap mikor csak álltam a gáton 24 órát és csak csináltam a képek! A sziget is gyönyörű! Vagy a mező egy délutáni eső után! Egyszer a Sőrös Medve előtt álltam, mikor kijött egy tag, és huggyantott egyet!!

Szeretném, ha a 2-ben lenne íja Geraltnak, esetleg tudna lovagolni, úszni. Ja és hogy játékvezérlővel is menjen a gém.
Amin viszont mindíg kibukok: athlon2 x2-vel messze nincs meg a 30fps a kereskedőnegyedben, de átlagban is alig van fölötte!

A 4770 közben 50%-on döcög. Lehet hogy ennek a játéknak nagyon kell az l3 cache? Az meg mindennek a tetje, hogy a witcher csak 1 magot hajt meg!!!
stewe
Ja és a lényeg: mivel szuper a graf (fhd-ben), és megy a MAGYAR SZINKRON!!!, a feleségem sokszor csak nézi, mint egy kalandfilmet!

Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatta a MediaTek a Dimensity 9500s és 8500 chipeket
- Napelem
- Kés topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Trollok komolyan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest