Hirdetés

Aktív témák

• Creative997

őstag

A lökést (Aard) mindenféleképpen fejleszteni kell, az a legjobb varázslat, a felső szinten elég könnyen kivégzed 1 ütéssel a szörnyeket (azaz elkábítod), megeröltetés nélkül. A pajzs (Quen) az amit még fejlesztettem hogy minél hosszabb ideig tartson, így ha bajban lennék, nem tudnak sebezni és addig be tudok tolni pár italt. A tüzet (Igni) nem nagyon használtam, de azt is fejlesztettem. A másik 2vel nem foglalkoztam.
    Az italok terén ugye fecske, macska alap, de van még pár ami elég jól jön, pl a rőtbagoly, de a hóvihar is jól jött néha, érdemes csinálni a többiből is párat.
    Fejlesztés terén egyetértek. Az alap tulajdonságokat érdemes felnyomni, viszont az olyanokat ahova azt írta hogy csak akkor mikor az ellenség ég vagy mikor Gerald vérzik és hasonlók a végére hagytam. A növényfelismerést is érdemes az elején benyomni és vannak feleslegesek is (szerintem, pl én soha nem használtam bombát). Aztán az ezüstkard erős-gyors kombót, az Aardot és az acélkardot, majd a többit.
    Én sok cuccot hordtam magammal mindig, így már a 2. fejezet végére lett annyi pénzem amit nehezen tudtam elkölteni (persze ez csak akkor sikerült mikor másodszor játszottam a játékot :D Azelőtt én is nullázódtam, a 4. fejezetre lett elkölthetetlen mennyiségű pénzem). Könyveket szörnyekről és gazokról érdemes venni, akkor is ha drágák!

A 4. fejezet tetszett nekem a legjobban, jobban szerettem a vidéket mint a várost, csak sokat kellett mászkálni (meg még a Templomnegyed is jó). A mocsárt nem bírom, nem is nagyon mentem ott éjszaka :D meg a csatornát se, a kripták még elmentek. A szőrős medve fogadó zenéje baromijó, szívesen letölteném. A kockapókerrel is sokat nyomultam :DD (Kár hogy csak 1x lehet játszani a királlyal, Foltesttel :DDD )
    Érdekes hogy a Bestia volt számomra a legnehezebb ellenfél. A többi simaügy volt. Még a 4. fejezetben a Vadak urás küldinél volt egy kis gondom a lidércekkel, de ott van tér bőven, egyesével is le lehet kaszabolni őket. Azar és Jacob eltétele láb alól piszok könnyű volt.
    Kérdezném hogy a legvégén ha odaadod Jacob lelkét a Vadak Urának, mi történik? Én inkább kinyírtam a Vadak Urát :))

És még egy kérdés: elvileg végig lehet semlegesnek lenni (mondjuk nem akarok mindenkivel harcolni), egy ideig az tudtam lenni, de a mocsárnál dönteni kellett. Mégis, hogyan lehet semlegesnek maradni?

Aktív témák